Glance & Vision
Buitenreclame

Kruisstraat 32
5502 JE  Veldhoven
T: 040 - 230 1150
F: 040 - 230 1151

Speciale projecten

Naast de normale opdrachten voor bijvoorbeeld een autobelettering of een gevelbelettering, krijgt Glance & Vision regelmatig een verzoek voor speciale projecten. Meedenken met onze opdrachtgevers is dan een van onze sterke punten.

De plaatsing van het kunstwerk voor de TU in Eindhoven. Het is een kunstwerk dat ontworpen is door Tom Verhoeff van de TU/e, en bestaat uit driehoeken van 19 mm acrylaat.

Gemeente Bronckhorst benaderde ons voor het vervaardigen van de bekleding van de toegangsdeur van het gemeentehuis. Deze deurbekleding is opgebouwd uit acrylaatpanelen met op het middengedeelte, de namen van de aangesloten gemeenten ingegraveerd. Vervolgens is het geheel in aluminium gespoten.

Wij hebben voor de ABN-AMRO bank een groot aantal pin-automaten in Rotterdam en Schiphol omgetoverd tot tennisbaan i.v.m. het ABN-AMRO tennis toernooi. Bij winterse temperaturen in februari was het aanbrengen van speciale asfaltfolie op de bestrating niet eenvoudig.

Inmiddels is Glance & Vision ook geintroduceerd in een groep vliegtuigbouwers en hebben wij inmiddels drie Pelikaan-vliegtuigen mogen voorzien van een passende decoratie.

Brasserie Ludiek is werkelijk een ludieke klant, gekke ideeën krijgen na een beetje brainstormen een serieuze uitvoering. Sinds enige tijd kunnen de heren in deze toilet tegen een boom plassen.

De gemeente Tilburg heeft in het voor jaar een referendum gehouden over de bouw van een groot winkelcentrum. Om dit onder de aandacht te brengen heeft Glance & Vision enorme letters T gemaakt met een t-shirt. Wat ze noemen een eye-catcher.

En wat vindt u van de schuifpuzzel die we hebben mogen maken voor de opening van Mixxin in Den Haag? Met het verschuiven van de puzzelstukken door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima was de officiële opening een feit. De moeilijkheid van het vervaardigen van de puzzel zat in het feit dat de puzzel verticaal moest staan en de puzzelstukken niet terug mochten schuiven. Door een vernuftig systeem is er voor gezorgd dat de panelen na het verschuiven niet meer naar beneden konden zakken.