Met de introductie van het automatisch dispenseren en sprayen door middel van lucht in een kunststof verpakking is een nieuw tijdperk aangebroken in diverse markten voor cosmetische-, lichamelijke verzorgings-, farmaceutische- en huishoudelijke producten.

De revolutionaire Airopack® dispenser is een verpakking met luchtdruk en realiseert middels een constante druk en gecontroleerde dosering het ultieme gebruiksgemak en comfort voor de gebruiker. Met succesvolle internationale introducties in 2014 voor onder andere merken als Elizabeth Arden® en Method® bereikte de organisatie begin 2015 een hoogtepunt met de wereldwijde introductie van Gillette. Airopack biedt wereldwijd aan opdrachtgevers een full service oplossing aan voor formuleringsontwikkeling, bulk productie, afvullen, decoreren en distribueren van de dispensers.

 

In samenwerking met Rethinking Group uit Eindhoven hebben we de complete binnen en buiten signing in de nieuwe fabriek van Airopack mogen verzorgen. Door duidelijke communicatie en korte lijnen zijn de krappe deadlines gehaald en hebben we een mooi en compleet project mogen maken. Een project om heel trots op te zijn!   

 

Meer informatie over Airopack op www.airopack.com

Gevelreclame

Om bezoekers en klant te laten zien waar Airopack gevestigd is hebben we het pand voorzien van drie grote lichtreclames. Met een totale lengte van 11 meter en de hoogte van 2,4 meter vallen ze flink op. Twee logo’s zijn geplaatst tegen de gevel en de derde hebben voorzien van een degelijke constructie zodat deze op het dak geplaatst kon worden. De laatste is voorzien van een speciale folie zodat de letters overdag zwart zijn en  ‘s avonds zodra het licht aangaat zijn ze wit. Van productie tot montage geheel in eigen beheer.

Visuals

Ook de binnenkant van het pand van Airopack is flink onder handen genomen. In het fabrieksgedeelte hebben een aantal grote visuals geplaatst. De grootste van 21 x 10 meter hoog spande de hierbij kroon. De snelloop deuren zijn voorzien van een heuse “airopack-racket”  en het kantoorgedeelte is aangekleed met verschillende muurprints.

AIROPACK GEVELRECLAME

 

Het volledige traject van voorbereiding tot de montage tegen de gevel zie je in deze video.
Al nieuwsgierig? Kijk dan snel! 

FOTO’S AIROPACK

FOTO’S AIROPACK

MEER PROJECTEN VAN GLANCE & VISION