Skip to content

Jouw zakelijke auto laten wrappen? Vijf unieke ontwerpen

WIL JIJ JOUW AUTO LATEN WRAPPEN? DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

VOORDELEN VAN WRAPPEN

Vaak worden auto’s, bussen, trams, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen gewrapt om reclame te maken. Het trekt de aandacht en valt op tussen alle andere mainstream voertuigen. Wist je dat carwraps (naast dat het commerciëel werkt) ook beschermend zijn? Er zijn zelfs auto’s die een doorzichtige wrap hebben om de laklaag te beschermen.

UNIEKE AUTO

Ben jij weleens je auto kwijtgeraakt op een groot parkeerterrein? Op een gegeven moment lijken alle auto’s op elkaar… Door een carwrap kan je jouw auto de volgende keer makkelijk herkennen en ben je zo bij de uitgang. Als je jouw auto gaat laten wrappen wil je natuurlijk dat deze zo uniek mogelijk is. Je wilt namelijk niet dat iemand anders met precies dezelfde wrap op zijn auto rondrijdt. Wanneer we het over bedrijfsauto’s hebben, willen we natuurlijk juist eenheid creëren. Een uniek ontwerp, maar dan wel voor alle bedrijfsauto’s hetzelfde. Doordat al jouw bedrijfsauto’s dezelfde wrap hebben, is jouw bedrijf herkenbaar op de weg!

MEER TIPS OM JOUW AUTO EEN UNIEKE WRAP TE GEVEN:

  • Gebruik meerdere kleuren
  • Maak gebruik van belijningen voor een sportieve look
  • Wrap de auto in delen, het linkerdeel bijvoorbeeld compleet anders dan het rechterdeel
  • Gebruik een print, zoals een legerprint of een dierenprint
  • Op dit moment helemaal hip, is een matte folie. Let wel op dat deze een speciale (was) behandeling nodig heeft. Gebruik bijvoorbeeld geen wax om hem te laten glanzen.
  • Ga voor een gouden, zilveren of metallic folie
  • Kies een print met een driedimensionaal ontwerp
  • Let op wanneer je een schuifdeur in het ontwerp hebt zitten. Je wilt niet dat het raar oogt wanneer de deur open staat.

Meer weten? Bezoek onze pagina over Carwrapping.

KLEUREN EN MATERIALEN

De folies die gebruikt worden om auto’s te wrappen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Daarnaast kun je kiezen tussen een matte-of glanzende afwerking. Een matte look geeft een stoere uitstraling en een glanzende folie staat juist weer wat chiquer. Of combineer een matte én glanzende folie… Wees creatief!
Wil je de beleving compleet maken, denk dan eens aan een wrap waarin een reliëf verwerkt is. Bekijk het onderstaande voorbeeld maar eens. Gaaf toch? Of wat dacht je van colorflow folies: deze veranderen van kleur, afhankelijk van hoe het licht erop schijnt.

1. GEKLEURDE AUTO WRAP MET RELIËF

EEN FOTO ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN

Vind je het lastig om in één korte slogan uit te leggen wat jouw bedrijf nu eigenlijk doet? Doe het dan met foto’s! Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Laat een foto (of meerdere foto’s) verwerken in een carwrap en alle weggebruikers zien in één oogopslag wat jouw bedrijf te bieden heeft. Het is wel duidelijk wat je geleverd krijgt van onderstaande bus.

auto wrap edinburgh koffie

Bron: 99designs.nl

2. FOTO WRAP VOOR JE BEDRIJFSAUTO

unieke auto wrap

Bron: pinterest.com

3. TREK DE AANDACHT MET EEN KNIPOOG!

Hiernaast geeft de auto in één oogopslag aan dat Carlo & Co niet komt om de ramen te wassen. Een leuke manier om extra op te vallen is door de bestuurder van het voertuig in het carwrap-ontwerp mee te nemen.

GEDEELTELIJK WRAPPEN

Misschien ben je hartstikke tevreden met de kleur van jouw auto en wil je niet je complete auto veranderen. Dan is het goed om te weten dat je een auto ook gedeeltelijk kunt wrappen. Ben je jouw zwarte auto beu ? Voor een opgefriste look kun je bijvoorbeeld het dak en de spiegels laten wrappen met een knalrode of panterprint-folie. Ter bescherming van de laklaag kun je de voorkant, delen van de zijkanten en de spiegelkappen wrappen met een accentkleur-of doorzichtige wrap. Bekijk dit onderstaande voorbeeld, waar alleen de ruitenwisser gewrapt is waardoor het op een hondenstaart lijkt. Als het regent, lijkt er op de achterruit een kwispelende hond te zitten. Creatief toch?

Unieke auto sticker

Bron: neotorama.com

4. JE AUTO LATEN WRAPPEN OP EEN SUBTIELE MANIER

Auto wrap mercedes

Bron: pinol.site

5. DE HELFT VAN JE AUTO LATEN WRAPPEN

Hiernaast is een mooi voorbeeld van het wrappen in twee strakke delen: een echte upgrade voor jouw sportauto! Het linker deel is compleet anders dan het rechter deel, toch vormt het samen één geheel. Ook is het linker deel glanzend geel en de rechter kant is mat zwart.

MEER OVER CARWRAPPEN

Wil je meer weten over het wrappen van een auto? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.