Skip to content

AUTO WRAPPEN EINDHOVEN

AUTO LATEN WRAPPEN IN EINDHOVEN
DOOR GLANCE & VISION

Wil je jouw auto laten wrappen in Eindhoven? Dan ben je bij ons, Glance&Vision, helemaal op het juiste adres. Het wrappen, letterlijk ‘inpakken’, van auto’s wordt steeds meer in Nederland toegepast. Ook steeds meer particulieren laten hun auto wrappen.

Voorheen waren het met name bedrijven die hun bedrijfsauto lieten wrappen. Voor bedrijven is het een ideaal middel om “gratis” op te vallen bij duizenden potentiële klanten per dag. Daarnaast kunnen bedrijven met een gewrapte auto ook heel goed hun bedrijfsstijl doorvoeren. Doordat veel bedrijven en particulieren hun auto wilden laten wrappen, is de techniek en met name de folie, voor het autowrappen de laatste jaren sterk verbeterd.

Wil je jouw auto wrappen in Eindhoven of ergens anders in de regio? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn je graag van dienst om een prachtig eindresultaat te realiseren.

De voordelen
van carwrappen

HOE WERKT AUTO WRAPPEN EINDHOVEN

Voor het wrappen van auto’s wordt hoogwaardig zelfklevend vinyl gebruikt. Naast dat dit materiaal jouw auto een compleet nieuwe look geeft, zorgt het ook voor bescherming van de auto. De levensduur van dit materiaal bedraagt ongeveer 3 tot 5 jaar. Goed onderhoud kan de levensduur van de folie verlengen.Wat ook handig is om te weten, het is sinds april 2013 verplicht om de nieuwe kleur van je auto door te geven bij de RDW.

AUTOWRAPPEN IN EINDHOVEN BIJ GLANCE & VISION

Auto wrappen in de regio Eindhoven? Glance & Vision is je hierbij graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat jouw auto er picobello uit komt te zien. Heb je zelf nog geen ontwerp voor ogen? Geen enkel probleem. Wij helpen namelijk bij het maken van een passend ontwerp aan de hand van jouw wensen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan erg gemakkelijk via het onderstaande contactformulier, maar daarnaast kan je ons natuurlijk ook altijd bellen.

Dit kan op 040-2301150. Wij helpen je graag verder.

VIDEO
CARWRAP ALPHABET
ART CAR

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.