Skip to content

AUTO WRAPPEN TILBURG

AUTO LATEN WRAPPEN IN TILBURG DOOR GLANCE & VISION

Is een standaard auto niks voor jou, maar ga je liever in een unieke auto de weg op? Of wil je jouw auto laten omtoveren in een reclame-uiting voor je bedrijf? Laat dan je auto wrappen bij Glance & Vision.

 

 

De voordelen
van carwrappen

WAT IS AUTO WRAPPEN?

Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, is een stickertechniek voor auto’s. Zoals het woord al doet vermoeden wordt de auto ‘ingepakt’ en zo in een nieuw jasje gehesen. Dit wordt gedaan door middel van speciale folies. Zo zijn er matte-, (zijde)glans-, metallic-, carbonfolies en ga zo maar door. Een volledig voertuig kan middels deze techniek zelfs helemaal in camouflage gehesen worden. Is dit niet jouw smaak? Wat dacht je van een matte zwarte auto? Alles is mogelijk. Waar de mogelijkheden van bespuiten stoppen, gaat carwrapping namelijk verder. Auto wrappen in Tilburg en omstreken? Glance & Vision staat graag voor je klaar. In slechts twee dagen toveren wij een voertuig volledig om.

DE VOORDELEN VAN AUTO WRAPPEN

Naast een unieke look beschermt carwrapping de originele autolak. De folie is namelijk soort beschermlaag over de autolak en vangt alle kleine beschadiging op, zoals bijvoorbeeld steenslag. Hiernaast is de folie makkelijk te vervangen en vaak goedkoper dan het laten bespuiten van een auto. De levensduur van een carwrap is ongeveer 6-8 jaar. Dit is wel afhankelijk van de onderhoud en verzorging en de folie die wordt gebruikt.

AUTO WRAPPEN TILBURG

Glance & Vision is gespecialiseerd in het maken van creatieve carwrapping designs. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende folies als 3M, APA en Avery. Je auto van kleur laten veranderen afhankelijk van het licht? Dat kan! Niets is bij ons te gek. Of het nu gaat om het gehele voertuig of een gedeelte, felle kleuren of bedrijfsafbeeldingen, wij toveren jouw auto graag om tot een uniek voertuig op de weg.

Auto wrappen in Tilburg en omstreken? Neem gerust contact met ons op  door te bellen naar 040 230 11 50 of door het invullen van het onderstaande contactformulier.

VIDEO
CARWRAP ALPHABET
ART CAR

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.