Autobelettering

ONTWERP

Heb je al een ontwerp, dan voeren wij dat graag voor je uit.

Heb je nog geen ontwerp, geen probleem dan bespreken we graag je wensen en ontwerpen we samen het mooiste ontwerp voor jouw auto.

Productie

Afhankelijk van het ontwerp, wordt er een keuze gemaakt om de autobelettering te snijden uit juiste kleur snijfolies of te printen op hoogwaardig zelfklevend vinyl als er bijvoorbeeld heel veel kleuren in het ontwerp zitten of een foto geplaatst gaat worden. een combinatie van deze twee komt ook veel voor.

Montage

De montage van de autobelettering vindt meestal plaats in onze montagehal. Voor ons gemak hebben we daar de beschikking over een hydraulische autobrug, wat het beplakken van de onderzijdes van de auto’s een stukje eenvoudiger maakt.  Maar in overleg komen wij natuurlijk ook op locatie.

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

UITGELICHT MASTER-IT

De auto’s van Master-It moesten lijken op ralleywagens. Frank Souren van Artivity wist daar wel raad mee en ontwierp voor hen een autobelettering waar menig ralleyrijder jaloers op zou zijn. Aan de hand van het ontwerp van Frank zijn wij de striping en de logo’s gaan plotten uit diverse kleuren snijfolie en hebben daarmee meerdere auto’s het uiterlijk gegeven van een snelle bolide.

Compleet wagenpark

Diverse klanten met een uitgebreid wagenpark weten de weg naar ons te vinden. Het blijft een mooi gezicht om deze auto’s dan netjes naast elkaar te zien staan.

Bijna maandelijks mogen we weer een auto beletteren voor Vacansoleil. Inmiddels hebben we al tientallen personenauto’s mogen voor zien van belettering in een speciale reflecterende folie. Behalve de personenauto’s beletteren we ook alle bedrijfsbussen in dezelfde huisstijl. Naast het merk Vacansoleil verzorgen we ook de beletteringen voor andere onderdelen van Vacansoleil, zoals Irisparc en European Leisure Service. Dus zie je een zonnetje rijden…dan denk je voortaan aan ons.

VRACHTWAGEN OF STADSBUS

Naast personenwagens en bedrijfsbussen voorzien wij natuurlijk grote vrachtwagens en stadsbussen ook van reclame. Dat kan variëren van een eenvoudig logo tot een totaal bestickering.

VAN ONTWERP TOT EINDRESULTAAT

Heb je nog geen ontwerp voor je auto? Dan helpen wij je daar graag bij.

Wij horen graag welke ideeën je al hebt en nemen deze mee in het ontwerptraject. Na goedkeuring plannen we een datum voor de montage van de stickers. Het liefste doen we dat op onze eigen locatie in Veldhoven, maar lukt dat niet dan komen wij op locatie plakken.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION