AUTOBELETTERING HELMOND


Exacte prijs
weten voor jouw auto?

AUTOBELETTERING HELMOND DOOR GLANCE & VISION

 

Reclame maken terwijl je rijdt? Met autobelettering val je op in de regio waar je werkt. Je doelgroep binnen de regio ziet regelmatig jouw auto staan of voorbij komen, maak hier gebruik van door ook jouw auto om te laten toveren in een reclame-uiting.

 

WAAROM AUTOBELETTERING?

 

Zoals al kort gezegd is autobelettering een mooie manier om reclame te maken voor je bedrijf. Autoreclame zorgt voor naamsbekendheid. Hiernaast informeert autobelettering, ziet het er professioneel uit en is het simpelweg vaak leuker dan een egale kleur.

 • De voordelen van autobelettering

  • Autobelettering heeft bijna 160.000 contactmomenten per maand
  • Eenmalige investering, die jarenlang meegaat
  • Je bereikt precies de doelgroep in de regio waar je actief bent
  • Zorgt voor herkenning
  • Bijna alles is mogelijk
  • Wordt beter en langer onthouden dan reclamefolder of poster

HET EFFECT VAN AUTOBELETTERING

Stel je hebt een eigen kapperszaak en knipt bij mensen thuis. Dan is autobelettering dé perfecte reclame-uiting. Om van klant naar klant te gaan ben je als thuiskapper veel onderweg binnen de regio. Is de auto beplakt met een logo dan zal dit de doelgroep binnen de regio opvallen. Niet alleen op de weg, maar ook wanneer de auto stil staat voor de deur van een klant. Is de kapper bij een adres aan het knippen? Dan valt dit de buren op door het zien van de autobelettering. De kapperszaak zal bekender worden binnen de regio en het klantenbestand wordt wellicht vergroot.

 

Naast autobelettering voor bedrijven is het natuurlijk ook te gebruiken voor ‘gewone’ personenauto. Wil je jouw auto bijvoorbeeld een nieuwe kleur geven? Dan kan dat ook door middel van carwrapping.

AUTOBELETTERING HELMOND

Glance & Vision is een allround signbedrijf gevestigd in Veldhoven. Op zoek naar autobelettering in Helmond (of omstreken)? Dan staan wij graag voor je klaar. Met een team van creatieve vakmensen ontwerpen, produceren en monteren wij al een aantal jaren de opvallendste (of subtielste) autobelettering. Niets is voor ons te gek.

 

Interesse in autobelettering Helmond of een van onze andere diensten? Neem contact op via onderstaand formulier of bel ons op: 0402301150.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

PROJECTEN DIE WE AL MET TROTS MOCHTEN MAKEN