AUTOBELETTERING SCHIJNDEL


Exacte prijs
weten voor jouw auto?

Bent u geïnteresseerd in het laten beletteren van uw auto in de omgeving van Veghel? Wij bij Glance & Vision beletteren graag uw auto, bus of vrachtwagen voor u. Indien u een ander voertuig wilt laten beletteren, dan is dit uiteraard geen probleem voor ons!

 

AUTOBELETTERING VOOR HERKENNING

 

Middels een beletterde auto krijgt uw bedrijfsvoertuig meer aanzien, waarbij nieuwe klanten kunnen worden binnengehaald simpelweg door het rijden van punt A naar B. Zie het als een soort van kennismaking van jouw bedrijf op de weg!

Naast het beletteren van auto’s, verzorgen wij ook zaken als raamdecoratie, reclamezuilen, gevelreclames en zelfs borden voor bij de bouw. Indien u iets vergelijkbaars zoekt, dan horen wij dit graag van u, zodat we kunnen overleggen of we iets kunnen betekenen voor u!

 • De voordelen van autobelettering

  • Autobelettering heeft bijna 160.000 contactmomenten per maand
  • Eenmalige investering, die jarenlang meegaat
  • Je bereikt precies de doelgroep in de regio waar je actief bent
  • Zorgt voor herkenning
  • Bijna alles is mogelijk
  • Wordt beter en langer onthouden dan reclamefolder of poster

AUTOBELETTERING SCHIJNDEL IN DRIE FASES

 

Wij gaan te werk omtrent drie werkfasen: het ontwerp, de productie en de montage.

 

ONTWERP

Deze fase kan worden overgeslagen indien u al een ontwerp voor ons klaar heeft liggen. Als dit niet het geval is, dan gaan wij met alle plezier aan de slag om een passend ontwerp op maat te maken, volledig gepersonaliseerd op uw wensen. Samen met de klant bekijken we de verschillende mogelijkheden, om tot het beste resultaat te komen. Na goedkeuring van het ontwerp, maken we alles gereed voor productie.

 

PRODUCTIE

Voor de productie gaan wij het eerder gemaakte ontwerp uitsnijden op de juiste folies. Indien we met veel kleuren of foto’s te maken hebben, dan printen we de belettering op een vinyl. Deze keuze ligt dus aan het ontwerp. Eventueel worden beide varianten gebruikt!

 

MONTAGE

Voor deze laatste fase, beschikken wij over een montagehal waar de belettering plaats zal vinden. Hier is een hydraulische autobrug beschikbaar waardoor we efficiënt de belettering overal kunnen toepassen. Wij geven u ook de mogelijkheid om de montage plaats te laten vinden op locatie. Dit kunnen we in overleg met u regelen!

CONTACT

 

Wij hopen u te hebben geïnteresseerd in het beletteren van uw bedrijfsvoertuig(en).

U kunt ons bellen op 040 230 11 50of neem contact op via onderstaand formulier. Wij horen graag van u!

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

PROJECTEN DIE WE AL MET TROTS MOCHTEN MAKEN