Skip to content

AUTOBELETTERING TILBURG

Wilt u uw auto laten beletteren in de omgeving van Tilburg, dan bent u bij Glance & Vision op het juiste adres. Wij beletteren uw vrachtauto, bus of auto graag voor u. Een mooi en duidelijk beletterde auto geeft aanzien en dit is natuurlijk iets wat je als bedrijf wil hebben. Dat je al nieuwe klanten kan scoren tijdens enkel het rijden van A naar B is natuurlijk een kans die je niet wil missen. Je bedrijfsauto of bedrijfsbus is toch een soort van visitekaartje van je bedrijf op de weg.

DE VOORDELEN VAN AUTOBELETTERING

AUTOBELETTERING TILBURG, HOE WE WERKEN:

 

ONTWERP

anneer er nog geen ontwerp is, dan maken we graag een ontwerp op maat voor uw bus of auto. We bespreken dan graag samen met u uw wensen waarna we een passend ontwerp op maat maken, speciaal voor uw auto op basis van uw wensen. Als u al een ontwerp heeft is dit natuurlijk ook geen enkel probleem. Wij voeren dan graag het ontwerp voor je uit zodat uw auto door de straten van Tilburg en omgeving opvalt.

 PRODUCTIE

We kunnen de autobelettering uit de juiste kleur folies snijden of we printen de autobelettering op hoogwaardig zelfklevend vinyl wanneer er bijvoorbeeld heel veel kleuren in het ontwerp zitten of wanneer er een foto geplaatst gaat worden. De keuze wordt gemaakt afhankelijk van het ontwerp. Daarnaast komt een combinatie van deze twee varianten ook regelmatig voor.

MONTAGE

Wij hebben een eigen montagehal en hier vindt meestal de belettering van de auto’s plaats. We hebben hier ook de beschikking over een hydraulische autobrug wat voor ons het beletteren, van met name de onderzijde van de auto’s, en stuk makkelijker maakt. Maar wilt u liever dat de belettering op locatie plaatsvindt, dan is ook dit voor ons geen enkel probleem en komen wij in overleg natuurlijk ook op locatie.

BELETTEREN VAN VRACHTWAGEN OF STADSBUS

Naast het beletteren van personenauto’s en bedrijfsbussen, beletteren wij ook vrachtwagens en stadsbussen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactforumlier in of bel ons op: 040 20 11 50

VIDEO
CARWRAP ALPHABET
ART CAR

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.