AUTOBELETTERING WEERT


Exacte prijs
weten voor jouw auto?

AUTOBELETTERING WEERT DOOR GLANCE & VISION

 

Je ziet steeds vaker auto’s op de weg die voorzien zijn van autobelettering. Dit is een slimme manier van reclame maken, aangezien je voortdurend op de weg tussen potentiële klanten rijdt. Het is dus een mooie kans om met je bedrijf onder de aandacht te komen.

 

 • De voordelen van autobelettering

  • Autobelettering heeft bijna 160.000 contactmomenten per maand
  • Eenmalige investering, die jarenlang meegaat
  • Je bereikt precies de doelgroep in de regio waar je actief bent
  • Zorgt voor herkenning
  • Bijna alles is mogelijk
  • Wordt beter en langer onthouden dan reclamefolder of poster

FOLIES VOOR AUTOBELETTERING

 

Voor het beletteren van je (bedrijfs)auto maken wij gebruik van twee verschillende productievormen. Zo kan de autobelettering worden geprint op hoogwaardig zelfklevend vinyl of kan het uit snijfolie worden gesneden. Heb je een ontwerp met veel kleur? Dan is de zelfklevende vinyl de beste keuze. Een combinatie van deze twee folies komt ook veel voor. Beide folies zijn bestendig tegen bijvoorbeeld UV-straling en de wasstraat.

 

BESTICKERING VOOR ELK VOERTUIG

 

Of het nu je eigen (personen)auto is, je bedrijfsbus of je vrachtwagen. Glance & Vision voorziet elke voertuig van autobelettering. Het kan variëren van een eenvoudig logo tot een complete bestickering. Heb je meerdere auto’s die voorzien moeten worden van belettering? Dan is dat geen probleem. We kunnen dit ook voor een compleet wagenpark doen. De bedrijfsauto is het visitekaartje voor je bedrijf. Die mag dan toch wel gezien worden?

GLANCE & VISION MONTAGE

 

De montage van de autobelettering vind meestal plaats bij ons in de montagehal. Het is eventueel ook mogelijk om dit op locatie uit te voeren, maar bij Glance & Vision beschikken we over een hydraulische autobrug. Dit maakt het beplakken eenvoudiger en sneller. Zo kun je weer snel de weg op met jouw nieuw bestickerde auto.

 

AUTOBELETTERING WEERT

 

Glance & Vision heeft al meerdere mensen in Weer en omgeving blij kunnen maken met autobelettering. Voor ons team vol creatieve experts is dan ook geen uitdaging te moeilijk. Van kleine tot grote auto’s… wij pakken iedere opdracht met beide handen aan. Neem dan ook eens een kijkje in ons portfolio of neem gerust contact met ons op.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

PROJECTEN DIE WE AL MET TROTS MOCHTEN MAKEN