AUTOBELETTERING ALS BLIKVANGER

Autobelettering inzetten als visitekaartje op de weg? Glance & Vision bestickert al meer dan 30 jaar bedrijfswagens, bussen en vrachtwagens. Voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf én als duidelijk statement.

Door het gebruik van autoreclame wordt in één oogopslag duidelijk wie jij bent, wat voor bedrijf je hebt en welke diensten je levert. Want een goede autoreclame gaat op de juiste manier de communicatie aan met jouw doelgroep. Altijd, en overal.

Neem direct contact op om ons te vertellen wat je wensen zijn: wij regelen het voor je.  

DE KRACHT VAN AUTORECLAME

Autoreclame is een krachtig communicatiemiddel wanneer je (veel) onderweg bent. Door onze hoge kwaliteit stickers knalt jouw autobelettering er gegarandeerd uit naast al die simpele auto’s op de weg.

Drie interessante weetjes over autoreclame op een rij:

  • Volgens het CBR (Centraal Bureau voor de Statistiek) wordt jouw (bedrijfs)auto gemiddeld meer dan 150.00 keer bekeken!
  • Het is bewezen dat een slogan of tekst door automobilisten tijdens het rijden beter onthouden wordt.
  • Door de lange levensduur van onze autobelettering betreft het een eenmalige investering, stukken goedkoper dan een terugkerende advertentie.

Kortom, je naam en gegevens op een auto, bedrijfswagen of bus, is misschien wel een van de allerbeste manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen van een zo groot mogelijk publiek.

AUTOBELETTERING DIE OPVALT DOOR HOGE KWALITEIT KLEUR EN FOLIE

Wil je een geweldige eerste indruk maken met jouw bedrijf en jouw product of dienst? Denk dan eens aan autoreclame. Goed vormgegeven autobelettering kan namelijk nét dat verschil maken, want we worden overspoeld door beelden en boodschappen.

Welke reclame maakt dan nog wel indruk, en wat niet? Om dat ‘niet’ hoef jij je geen zorgen te maken als je je bedrijfswagen(s) door Glance & Vision laat bestickeren.

Onze autobelettering is te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren, en verschillende soorten folies. En de ontwerpen zijn helemaal naar jouw wensen aan te passen.

AUTOBELETTERING ONTWERPEN:
MET ÉN VOOR JOU

Wij weten precies hoe we het oog gevestigd krijgen op jouw auto. Jouw potentiële klant aan laten haken in de eerste drie seconden en een blijvende indruk achterlaten, met een goed doordachte autoreclame.

Misschien heb jij al een eigen idee voor een ontwerp? Dan denken wij graag met je mee over de finishing touch en voeren dat met plezier voor je uit.

Heb je nog geen ontwerp? Geen probleem: dan bespreken we samen je wensen en nemen deze mee in het ontwerptraject. 

Na goedkeuring, plannen we een datum voor de montage van de stickers. Samen komen we tot het mooiste ontwerp voor jouw bedrijfswagen. 

AUTO LATEN BESTICKEREN? ZO DOEN WIJ DAT

Afhankelijk van het ontwerp, maken we de keuze om de autobelettering te snijden uit de juiste kleuren snijfolies of te printen op hoogwaardig zelfklevend vinyl. Maar ook een combinatie van deze twee komt veel voor.

We zorgen ervoor dat de autobelettering vakkundig, professioneel en natuurlijk altijd duurzaam en weerbestendig is. Glance & Vision kan hierdoor de mooiste autobelettering garanderen. Tot in de kleinste details perfect en precies passend bij wat jij wilt uitstralen.

GA NIET ZELF JE AUTO BELETTEREN

Het strak aanbrengen van autoreclame luistert erg nauw en vereist professionele deskundigheid. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met ondergrond en materialen van de folies. Daarom vindt de montage bij voorkeur plaats in onze montagehal.

We daar de beschikking over een hydraulische autobrug, wat het beplakken van de onderzijden van de auto’s een stukje eenvoudiger maakt. In overleg komen wij ook graag op locatie, indien deze voldoet aan een aantal voorwaarden.

En of je nou één auto wilt laten beletteren of een heel wagenpark, onze service is altijd hetzelfde: snel en vakkundig. 

Exclusieve autobelettering voor Master-it

De auto’s van Master-It moesten lijken op rallywagens. Frank Souren van Artivity wist daar wel raad mee en ontwierp voor hen een autobelettering waar menig rallyrijder jaloers op zou zijn.

Aan de hand van het ontwerp van Frank zijn wij de striping en de logo’s gaan plotten uit diverse kleuren snijfolie. Daarmee hebben we meerdere auto’s het uiterlijk gegeven van een snelle bolide.

COMPLEET WAGENPARK, VRACHTWAGENS OF STADSBUS MET AUTOBELETTERING

Behalve personenwagens en bedrijfsbussen voorzien wij ook grote vrachtwagens en stadsbussen van reclame. Dat kan variëren van een eenvoudig logo, tot een totaal bestickering.

Daarnaast weten diverse klanten met een uitgebreid wagenpark de weg naar ons te vinden, zoals bijvoorbeeld Vacansoleil. Inmiddels hebben we daarvoor al tientallen personenauto’s mogen voorzien van belettering in een speciale, reflecterende folie.

Behalve de personenauto’s beletteren we ook alle bedrijfsbussen in dezelfde huisstijl. Naast het merk Vacansoleil verzorgen we bovendien de beletteringen voor andere onderdelen van Vacansoleil, zoals Irisparc en European.

Het blijft een mooi gezicht om zo dezelfde auto’s naast elkaar te zien staan.

WIJ PLAATSEN OOK CARWRAPS

Naast autobelettering is het ook mogelijk om heel je auto “in te pakken”. Het carwrappen van auto’s kan ook weer in ontelbaar veel verschillende mogelijkheden. 

Kies je voor 1 gehele kleur in mat of glans? Een halve auto of onderdelen kan natuurlijk ook. Full color printwerk behoort ook tot de vele mogelijkheden. 

Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en kan enorm veel.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Ben jij benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vul hieronder het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op voor een kennismaking.

Ons team van Glance & Vision denkt graag met je mee voor de perfecte autoreclame die altijd en overal precies ‘vertelt’ wat jij wilt.   

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op