Skip to content
IMG_5544IMG_5544
IMG_6891IMG_6891
DSC_0426DSC_0426
IMG_4613IMG_4613
Special Puzzel QolorSpecial Puzzel Qolor

✓ Origineel ✓ Op maat ✓ Eigen ontwerp

AWARD LATEN MAKEN

Een bosje bloemen of een fles wijn is leuk, maar je geeft pas écht een blijk van waardering met een award op maat. Met een award maak je een mooie herinnering tastbaar of zet je iemand op een bijzondere manier in het zonnetje. Ideaal voor prijsuitreikingen of als relatiegeschenk.

Wil jij een award laten maken voor je collega, zakenrelatie of verenigingslid? Glance & Vision ontwerpt gepersonaliseerde awards. Hierbij gaan wij uit van onbegrensde mogelijkheden. Daag ons dus vandaag nog uit met jouw wensen en ideeën.

DE VOORDELEN

  • Volledig op maat gemaakt
  • Grote of kleine oplages
  • Met of zonder ontwerp
  • Productie in eigen beheer

Specificaties

Afmetingen:  Volledig op maat gemaakt

Materiaal: Diverse materialen, oa. Hout , Acrylaat, Karton, Schuim, Metaal

Kleur: Diverse kleuren

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Stel je vraag aan Niels

WAAROM EEN AWARD LATEN MAKEN?

Een jubileum, een unieke prestatie of een afscheid na jaren trouwe dienst; bijzondere gelegenheden vragen om bijzondere beloningen. Wil jij iemand op een unieke manier in de spotlights zetten? Denk dan eens aan een award.

Een award staat voor erkenning na inspanning en is vaak persoonlijker dan een standaard cadeau. Het resultaat? Extra motivatie en wederzijdse waardering. Awards worden daarom regelmatig uitgereikt bij bedrijfsevenementen of (sport)wedstrijden. 

AWARD OP MAAT

Een award is meer dan een standaard trofee, kampioensbeker of medaille. Bij Glance & Vision geloven we dat een award pas echt indruk maakt als er persoonlijkheid in zit. Daarom kun je bij ons een op maat gemaakte award kopen. Hiervoor halen we alle creativiteit uit de kast. Een bedrijfslogo, een uniek nummer of een Japanse wenspop zijn enkele voorbeelden van awards die we ontworpen hebben.

ELK MATERIAAL EEN EIGEN UITSTRALING

Jouw award maken we volledig in eigen huis met de nieuwste productietechnieken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu een grote of kleine award wilt laten maken, een enkel stuk of meerdere awards, Glance & Vision gaat altijd voor een uniek resultaat.

De materiaalkeuze speelt hierin een belangrijke rol. Bezegel een sportoverwinning met een plexiglas award. Denk aan een award van hout of metaal. Natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden, we kijken graag samen met jou naar de beste oplossing.

AWARD BESTELLEN? NEEM CONTACT OP!

Wil jij ook een gepersonaliseerde award laten maken en daarmee jouw collega, teamgenoot of andere relatie een blijk van waardering tonen? Ontdek de mogelijkheden van Glance & Vision. Bekijk de voorbeelden op deze pagina en neem contact op via onderstaand contactformulier om jouw award te bestellen. We vertellen graag alles over onze mogelijkheden in een kennismakingsgesprek.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.