AWARD LATEN MAKEN


Award op maat nodig?
Vraag meteen een offerte aan!

AWARD LATEN MAKEN DOOR GLANCE & VISION

 

Wilt u uw, collega of zakelijke relatie op een bijzondere manier bedanken of in het zonnetje zetten? Dan is een mooie award op maat iets voor u. Een award staat in het teken van een mooie, blijvende herinnering een bijzonder moment. Er zijn vele mogelijkheden in materiaal, grootte, bedrukking en ga zo maar door. U kunt uw award of relatiegeschenk dus zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Of het nu een enkele award is of meerdere stuks voor bijvoorbeeld een heel team, dit is allemaal mogelijk. Glance & Vision is gespecialiseerd in het maken en leveren van maatwerk relatiegeschenken en awards. Wij helpen bedrijven met het realiseren van relatiegeschenken of awards die ze willen uitreiken.

 • De voordelen van autobelettering

  • Autobelettering heeft bijna 160.000 contactmomenten per maand
  • Eenmalige investering, die jarenlang meegaat
  • Je bereikt precies de doelgroep in de regio waar je actief bent
  • Zorgt voor herkenning
  • Bijna alles is mogelijk
  • Wordt beter en langer onthouden dan reclamefolder of poster

AWARD OP MAAT BIJ GLANCE & VISION

 

We hebben door de jaren heen al vele mooie objecten mogen maken bij Glance & Vision. Maar we willen ook zeker de kleine objecten als awards en relatiegeschenken niet vergeten. Daarom maken we ook awards en relatiegeschenken voor u. We maken ze speciaal op maat naar uw wensen.  Uw persoonlijke award op maat maken wij volledig in eigen huis met de modernste productie technieken. Daarnaast geven we u natuurlijk ook advies over wat u ook maar wilt met betrekking tot het maken en ontwerpen van een award of relatiegeschenk.

ONZE ERVARING MET AWARDS EN RELATIEGESCHENKEN

 

Glance & Vision heeft al de nodige ervaring met het ontwerpen en maken van awards en relatiegeschenken. We hebben bijvoorbeeld voor Qolor al meerdere jaren op rij een houten puzzel gemaakt die zij aan hun relaties meegaven als kerstgeschenk. Super origineel! Natuurlijk was dit wel ieder jaar een andere puzzel. Maar zo hebben bijvoorbeeld ook product-awards gemaakt voor Modiform. Deze product-awards zijn uit een acrylaat plaat gelaserd met het logo en de tekst die zij wilde en vervolgens in aluminium gespoten. Vervolgens hebben we dit geplaatst op een ruw eikenhouten sokkeltje wat de award helemaal afmaakte.

Ook een relatiegeschenk of award laten maken? Neem dan contact op via onderstaand formulier of mail ons op: info@glance-vision.nl

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

PROJECTEN DIE WE AL MET TROTS MOCHTEN MAKEN