Bagels & Beans

Bagels & Beans was in 1995 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specifiek op de met name in de Verenigde Staten zeer populaire bagel heeft gericht. Inmiddels is de bagel, mede door de huidige bewuste eetgewoonten, uitgegroeid tot een zeer populaire broodsoort. Met inmiddels 61 bestaande vestigingen door het hele land en nieuwe vestigingen in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.

Bij Bagels & Beans zijn we langzaam opgenomen in hun vaste club van veelal Brabantse leveranciers. Het begon met de aanvraag van gevelletters in onze speciale metaalcoating en groeide uit tot het leveren van de raamdecoratie, lichtbakken, printwerk en stickers.

 

Meer informatie over Bagels & Beans op www.bagelsbeans.nl

Gevelreclame

Elke vestiging van Bagels & Beans is anders. Daar ligt de uitdaging. Wij zorgen er samen met het ontwerpteam voor dat alle filialen toch de zelfde uitstraling krijgen qua signing. We voorzien alle filialen van acrylaat letters op afstandsdoppen, volgens voorgeschreven kleurstelling. Daarnaast krijgen de meeste filialen een ronde lichtbak. Ook deze lichtbak wordt in eigen huis geproduceerd en voorzien van led-verlichting.

UITGELICHT

Vorig jaar heeft Bagels & Beans een kleine verandering doorgevoerd in hun logo. Het lettertype is grotendeels het zelfde gebleven maar het beeldmerk is aangepast. Dat betekende voor ons de klus om meer dan 60 filialen te voorzien van het nieuwe logo op alle aanwezige lichtbakken.

 

In een paar dagen tijd hebben we door heel Nederland, alle lichtbakken aangepast naar nieuwe logo’s en daarbij ook meteen de verlichting vervangen en waar nodig extra onderhoud aan de lichtbaken uitgevoerd.

PRINTWERK

Voordat een filiaal open kan, wordt het hele pand binnen flink verbouwd. Om werkzaamheden binnen te onttrekken aan het zicht van voorbijgangers plaatsen wij tijdelijke raamdecoratie. Makkelijk verwijderbare folie voorzien wij van print en monteren dit op locatie. Zodra het filiaal klaar is voor opening, plaatsen wij de gevelreclames en verwijderen wij de stickers weer.

Regelmatig printen we ook bordjes op hout en ander materialen en maken we stickers die je terug kunt vinden in de verschillende filialen.

MEER PROJECTEN VAN GLANCE & VISION