BEDRIJFSPRESENTATIE

OVERAL OPVALLEN

Een nieuw product verdient aandacht. Of heb je als bedrijf iets te vertellen? Dan heb je een goede bedrijfs-of product presentatie nodig.

Of dat nu verpakt wordt in een hele beursstand of dat een enkele blikvanger genoeg is, het kan allemaal.

AANKLEDING EVENEMENTEN

Neem je met je bedrijf deel aan een beurs of een ander evenement dan wil je natuurlijk graag dat je bedrijf mooi gepresenteerd wordt. Daar kunnen wij van Glance & Vision bij helpen.

Van standbouw voor op een beurs tot mobiele presentaties of displays.

We vertalen jouw concepten naar visuele producten die opvallen.

Dutch
Design week
Stand

Glance & Vision produceerde naar ontwerp van Studio Ook deze optische illusie stand voor de Dutch Design Week. Door op een speciaal aangegeven punt te gaan staan klopte het plaatje perfect. Productie en montage op locatie volledig in eigen beheer.

Play Video

PRESENTATIE MEUBELS

Een presentatiemeubel is perfect om op kleinere of langdurige evenementen jouw product of idee te promoten. 

Ook kun je zo’n meubel makkelijker verplaatsen naar een volgende locatie of beurs. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Zo hebben we bijvoorbeeld al touchscreen-schermen toegepast of wat dacht je van de bibliotheekpalen. Daarin verwerkten we een techniek waarbij het geluid pas begint te spelen zodra je de koptelefoon opzet.

POP UP STAND

Ga je vaak naar beurzen en wil je graag zelf de op- en afbouw verzorgen? Dan hebben wij het perfecte middel voor je. Deze standaard systemen zijn ideaal om snel en eenvoudig op te zetten. Makkelijk te vervoeren en de prints zijn aan te passen naar de gelegenheid.

Liever dat wij de op- en afbouw verzorgen? Dat doen we natuurlijk graag.

ALLES IS MOGELIJK

Om jouw bedrijf op te laten vallen, kun je alle creativiteit inzetten en bedenken wat je wilt. Wij zorgen ervoor dat we het uit kunnen voeren. 

Kijk maar naar onderstaande voorbeelden, je kunt alle kanten op. Wat dacht je van een kijkdoos als bouwbord, mensen kunnen binnen een kijkje nemen van de omgeving. Of 3 meter hoge letter V, die we verschillende in het land plaatsten voor Victoria. Liever een demontabele tafel voor een grote groep mensen die je op meerder locaties wilt inzetten? Kunnen we maken! Of toch liever een varken van Legosteentjes met een bijpassende display en flightcases in één. Je ziet het al, je kunt voor alles terecht bij ons.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op