BEWEGWIJZERINGSBORDEN

‘Waar moet ik zijn, welke richting moet ik op?’. Dit zijn veelvoorkomende vragen die (potentiële) klanten zichzelf stellen als ze op zoek zijn naar jouw bedrijf. Bewegwijzeringsborden bieden de oplossing. 

Bewegwijzeringsborden zorgen ervoor dat de weg van en naar, maar ook binnen je bedrijf duidelijk is. De klant moet bijvoorbeeld in één oogopslag kunnen zien waar de parkeerplaats of de ingang is en waar hij zich moet melden.

Glance & Vision helpt jouw klanten graag de juiste weg te vinden. Met onze wegwijsborden voor binnen, buiten en op evenementen, weet je zeker dat je bezoekers het goede pad volgen.

BEWEGWIJZERING BUITEN

Het begint met bewegwijzering voor buiten. Zit jouw bedrijf in een gedeeld kantoorpand, op een druk industrieterrein of midden in een woonwijk? Ongeacht de locatie moet het direct duidelijk zijn waar jouw bedrijf is gevestigd. Maak je bedrijf zichtbaar met reclamezuilen, bedrijfsvlaggen of gevelreclame.

Waar mogen bezoekers op jouw terrein wel en niet parkeren? Dit geef je aan met duidelijke parkeerplaatsborden. Daarna zal de bezoeker zich naar de ingang van je pand moeten bevinden. Begeleid de bezoeker makkelijk met bewegwijzeringsborden die aangeven waar de ingang is.

Een goede bewegwijzering roept geen vragen op, maar geeft antwoorden. Passend bij jouw huisstijl kunnen we alle soorten bewegwijzering voor je ontwerpen en realiseren.

BEWEGWIJZERING BINNEN

Ook binnen moet het voor bezoekers direct duidelijk zijn waar ze naartoe moeten. Het doel is om bezoekers met zo min mogelijk informatie en contactmomenten de juiste weg te wijzen. Zo ontlast je baliepersoneel en andere medewerkers.

De middelen hiervoor zijn eindeloos. Vaak wordt er een combinatie van verschillende opties ingezet. Van bewegwijzeringsborden bij de deuren tot pijlen en vormen op de vloer. Daarnaast zijn er nog creatieve oplossingen zoals raamdecoratie en wanddecoratie. Hiermee bekleed je wanden en ramen met de juiste bewegwijzering.

We zoeken graag samen naar de goede weg!

TIJDELIJKE BEWEGWIJZERING

Maak gebruik van tijdelijke bewegwijzering voor bijvoorbeeld congressen, evenementen, festivals of beurzen. Voor bezoekers is het fijn om te weten welke route ze moeten volgen. Daarnaast wordt het personeel ontlast, doordat bezoekers niet naar de weg hoeven te vragen.

Wij denken graag met je mee naar tijdelijke oplossingen die geheel passend zijn bij jouw evenement.

BEWEGWIJZERINGSBORDEN LATEN MAKEN?

Wil jij ook je pand of bedrijf beter vindbaar maken en je bezoekers de juiste weg wijzen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)40 2301150, te mailen naar info@glance-vision.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op