BOUWBORD LATEN MAKEN?

ZET JOUW PROJECT IN DE SCHIJNWERPERS

Wil je een bouwbord laten maken? Bij Glance & Vision weten we als geen ander hoe we jouw (nieuw)bouwprojecten in de schijnwerpers kunnen zetten door middel van fraai vormgegeven bouwborden.

Met bouwborden maak je op eenvoudige wijze jouw project wereldkundig aan voorbijgangers: tekstueel én visueel. Het kondigt jouw bouwproject aan en fungeert tegelijkertijd als krachtig marketingmiddel. Of het gaat om rechte, ronde, stervormige of andere unieke vormen, niets is ons te gek.

Onze bouwborden zijn vervaardigd uit duurzaam plaatmateriaal. Daarnaast kun je bij ons terecht voor bouwhekdoeken voor bouwhekken of spandoeken in een frame.

Kortom, er is altijd een passende oplossing voor het bouwbord dat bij je past.

DE VOORDELEN VAN EEN BOUWBORD

Bij jouw bouwproject kan een bouwbord uiteraard niet ontbreken.

Wij leggen de tien voordelen graag aan je uit:

 1. Het vergroot de naamsbekendheid van jouw project en onderneming
 2. Het fungeert als informatievoorziening
 3. Met steigerdoeken wek je de interesse van passanten
 4. Het zorgt voor een groot bereik van jouw boodschap
 5. Het draagt bij aan een professionele uitstraling
 6. Het brengt relatief lage kosten met zich mee
 7. Eenvoudig en snel te plaatsen en te verwijderen
 8. Bestand tegen alle weersomstandigheden
 9. Diverse varianten voor iedere bouwplaats
 10. De bouwborden van Glance & Vision zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen

BOUWBORD PROJECT:
"KIJKDOOS"

Het leukste “bouwbord” door ons ooit gemaakt, was de kijkdoos voor Deurne Dichtbij. Aan de buitenzijde was een goede impressie te zien van de te bouwen appartementen en hun interieur. En als men naar binnen keek door een van de aangebrachte gaten, dan kreeg men een goed beeld van de woonwijk. Net Google Earth in 3d.

BOUWHEKDOEKEN ALS DOELTREFFEND ALTERNATIEF

Het gebruik van bouwhekdoeken is een doeltreffend alternatief om jouw project op te laten vallen. Zo kun je met bouwhekdoeken alle kanten op als het gaat om afmetingen, boodschappen en prints.

Dit zijn de voordelen van het bouwhekdoeken:

 • Wind doorlatend (afhankelijk van materiaalkeuze)
 • Weersbestendig
 • Dragen bij aan een groot bereik
 • Zijn eenvoudig op te bergen
 • Eenvoudig te monteren

Doordat hekwerkbanners wind doorlatend en weersbestendig zijn blijft jouw boodschap altijd netjes zichtbaar. Daarnaast zijn de prints kleurvast, waardoor ook na intensief gebruik jouw spandoek met frame er fraai uit blijft zien.

VERGUNNING VOOR JOUW BOUWBORD

Voor het plaatsen van een bouwbord is veelal een vergunning vanuit de gemeente benodigd. Bij Glance & Vision ondersteunen we je graag bij het volledige proces. Daarom bieden wij hulp bij het aanvragen van deze vergunning.

MET BOUWBORDEN JOUW PROJECT IN DE SCHIJNWERPERS ZETTEN?

Heb je vragen over onze bouwborden of bouwhekdoeken waarmee je ieder bouwproject in de schijnwerpers zet? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek waarbij we alle mogelijkheden graag met je doornemen. Heb je zelf al ideeën? Leg ze gerust aan ons voor, wij gaan graag de uitdaging aan.

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 40 2301150, stuur een mail naar info@glance-vision.nl of vul het contactformulier in.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op