Skip to content

CAR WRAP EINDHOVEN

CAR WRAP IN EINDHOVEN DOOR GLANCE & VISION

In Nederland zie je carwrappen steeds meer voorbij komen. Letterlijk betekend car wrapping ‘auto inpakken’. Steeds meer particulieren leren het principe kennen en laten het ook steeds vaker toepassen op hun auto. Voorheen werd carwrapping, oftewel autowrappen, vooral toegepast op bedrijfsauto’s. Bedrijven wilden hiermee bijvoorbeeld de huisstijl van het bedrijf laten zien aan de buitenwereld. De technieken en folies voor het carwrappen zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Hierdoor is het nu ook voor particulieren erg interessant om toe te passen op de auto. Voor een car wrap in Eindhoven of ergens anders in de regio ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn je graag van dienst en zullen een prachtig eindresultaat realiseren.

DE VOORDELEN VAN CAR WRAPPEN

HOE WERKT CAR WRAP EINDHOVEN

Voor carwrapping wordt hoogwaardig zelfklevend vinyl gebruikt. Dit materiaal zorgt voor een nieuwe look voor jouw auto, maar daarnaast dient het ook als bescherming voor de auto. De levensduur van het vinyl van de gewrapte auto bedraagt tussen de 5 en 7 jaar. Wanneer je jouw auto hebt laten wrappen in een nieuwe kleur, dien je sinds april 2013 deze nieuwe kleur door te geven bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer).

AUTO WRAPPEN BIJ CARWRAP EINDHOVEN

Wil je jouw auto wrappen in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Glance & Vision helemaal op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw auto er strak uit komt te zien in de kleur die jij wenst. Wij hebben een eigen montagehal waarin we de auto’s voorzien van een nieuw uiterlijk. Wil je jouw auto wrappen, maar heb je nog geen duidelijk beeld voor ogen hoe je wilt dat jouw auto eruit komt te zien? Geen enkel probleem. Wij maken passende ontwerpen voor een carwrap aan de hand van jouw wensen zodat je het eindresultaat krijgt waar je altijd op hebt gehoopt.

CARWRAPPING DOOR GLANCE & VISION

Wil je meer weten over onze dienstverlening met betrekking tot carwrapping in de regio Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan snel en gemakkelijk door het onderstaande formulier in te vullen, maar daarnaast kun je ons ook bellen op 040-2301150. Wij zijn je graag van dienst.

VIDEO
CARWRAP ALPHABET
ART CAR

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.