CARWRAP

EEN ANDERE AUTO IN EEN HANDOMDRAAI

Zie je een roze fiat 500 met reliëf door Veldhoven crossen, dan zal dat Sandra wel zijn. Dit autootje is van origine rood van kleur.

Onze eigen bedrijfsbus is origineel gewoon wit, door hem te wrappen met een full color geprinte folie creëerde we een totaal andere bus en als kers op de taart hebben we ons logo uit 8 mm acrylaat op onze bus gemonteerd. 

Dan heb je ineens een andere auto… dat noemen we carwrappen. Geheel of gedeeltelijk, met verschillende kleuren of een print, voor een goede carwrap hebben we wel 2 dagen je auto nodig maar dan kun je daarna zeggen dat je een nieuwe rijdt.

NIEUWE KLEUR

Carwrappen kan met behulp van de de inmiddels vele speciale carwrap folies. Hiervoor maken wij gebruik van de folies van onder andere Avery, 3M en APA, zij hebben elk hun eigen kleurenrange en dat maakt de keuze voor een mooie kleur er niet altijd makkelijker op. Er is keuze uit matte folie, ultra mat, zijdeglans, glans, alles met en zonder metallic, brushed metal-look, carbon en wat te denken van de nieuwe colorflow folies…die veranderen van kleur afhankelijk hoe deze licht vangt.

ALPHABET
ART CAR
Uitgelicht

In 2012 werd de Range Rover Evoque uitgeroepen tot leaseauto van het jaar. Sinds eind jaren 90 wordt de nieuwe winnaar op een kunstzinnige manier in het zonnetje gezet. In samenwerking met kunstenaar Jean-Paul Marsman mochten we de lease auto van het jaar van Alphabet Carlease voorzien van een opvallend jasje, die daarna feestelijk gepresenteerd werd in het Kröller-Müller museum onder de titel ART CARS. Deze presentatie, die mede door het Kröller-Müller Museum werd samengesteld, was een unieke collectie kunstauto’s bij elkaar die in deze vorm nog niet eerder in Nederland te zien was geweest.

Play Video

PRINTJE EROP?

Carwrappen kan ook heel goed met een beprintte folie, zodat je bijvoorbeeld met behulp van een of meerdere foto’s kunt laten zien wat voor product je levert.

Of we printen een huisstijlkleur die niet standaard verkrijgbaar is als carwrapfolie zo kunnen we toch jouw auto in de gewenste kleur wrappen. 

CHROME DELETE

Een chrome delete of ontchromen zegt het eigenlijk al, alle chrome onderdelen van de auto beplakken we met folie. Dit geeft net een chiquer en stoerder uiterlijk aan je auto. Elke gewenste kleur is mogelijk, maar eigenlijk wordt er altijd gekozen voor een matte of glanzende zwarte folie.

 

PROMOTIONELE CARWRAP

Aandacht trekken, ook dat kun je doen met een carwrap. Voor de Pala groep hebben we inmiddels al verschillende voertuigen mogen voorzien van opvallende en gekke carwarps.

Onder andere een echte spywrap voor de promotie van de nieuwe BMW 3 serie en wat dacht je van de mini’s voor Dylan Haegens!

Maar voor ons de nummer één: onze eigen Maffia Wrap. In 2019 deden we mee aan de Creative Brain Award. Met het hele team van ontwerp tot uitvoering hebben we gestreden tegen andere carwrap teams. Onze auto ging er met de 1e prijs vandoor!

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op