Carwrap

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Zie je een roze fiat 500 met reliëf door Veldhoven crossen, dan zal dat Sandra wel zijn. Dit autootje is van origine rood van kleur.

Onze eigen bedrijfsbus is origineel gewoon wit, door hem te wrappen met een donker grijze mat metallic folie, hem daarna te voorzien van al onze disciplines in een transparant glanzende letters en als kers op de taart het logo uit 8 mm acrylaat met onze metaalcoating.

Dan heb je een andere auto… dat noemen we carwrappen. Geheel of gedeeltelijk, met verschillende kleuren of een print, je bent voor een goede carwrap wel 2 dagen je auto kwijt maar dan kun je daarna zeggen dat je een nieuwe rijdt.

UITGELICHT ALPHABET AUTO OF THE YEAR

In 2012 werd de Range Rover Evoque uitgeroepen tot leaseauto van het jaar. Sinds eind jaren 90 wordt de nieuwe winnaar op een kunstzinnige manier in het zonnetje gezet. In samenwerking met kunstenaar Jean-Paul Marsman mochten we de lease auto van het jaar van Alphabet Carlease voorzien van een opvallend jasje, die daarna feestelijk gepresenteerd werd in het Kröller-Müller museum onder de titel ART CARS. Deze presentatie, die mede door het Kröller-Müller Museum werd samengesteld, was een unieke collectie kunstauto’s bij elkaar die in deze vorm nog niet eerder in Nederland te zien was geweest.

EFFEN OF EEN MOOI PLAATJE

Carwrappen kan met behulp van de de inmiddels vele speciale carwrap folies. Hiervoor maken wij gebruik van de folies van onder andere Avery, 3M en APA, zij hebben elk hun eigen kleurenrange en dat maakt de keuze voor een mooie kleur er niet altijd makkelijker op. Er is keuze uit matte folie, ultra mat, zijdeglans, glans, alles met en zonder metallic, brushed metal-look, carbon en wat te denken van de nieuwe colorflow folies…die veranderen van kleur afhankelijk hoe deze licht vangt.

Maar carwrappen kan ook heel goed met een beprintte folie, zodat je bijvoorbeeld met behulp van een of meerdere foto’s kunt laten zien wat voor product je levert.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION