CARWRAPPING HELMOND


Exacte prijs
weten voor jouw auto?

WAT IS CARWRAPPING?

 

Volledig in een nieuw jasje gehesen. Heb je bijvoorbeeld een standaard wit busje, maar wil je opvallen? Dan kan je auto binnen een aantal dagen door middel van carwrapping omgetoverd worden in een opvallende gele auto, een ‘onopvallende’ auto met camouflageprint,  een auto met een betoverd logo of een auto geheel gehesen in de huisstijl van je bedrijf. Noem het maar en wij kunnen je er bij helpen!

 • De voordelen van autobelettering

  • De originele laklaag van je auto blijft goed beschermd
  • Bescherm tegen schade van buitenaf (uv licht, lichte steenslag)
  • Al binnen 2 dagen een andere kleur auto
  • Makkelijk weer te vervangen/verwijderen
  • Goedkoper dan de auto laten spuiten
  • Ruime keuze in kleuren

WAAROM CARWRAPPING?

 

Carwrapping, ook wel auto wrappen genoemd, is een snelle en relatief goedkope manier voor het creëren van een compleet nieuwe look voor je auto. Hiernaast zorgt de folie ervoor dat de originele lak van de auto beschermd wordt. Heb je na een tijdje genoeg van de wrap? Dan is de wrap gewoon te verwijderen waardoor de auto weer zijn originele kleur krijgt. Carwrapping is hiernaast ook een mooie reclamevorm. Logo’s en afbeelding kunnen namelijk in de folies verwerkt worden. Op deze manier word je auto omgetoverd in een mooie reclame-uiting voor je bedrijf.

SOORTEN CARWRAPPING

 

Carwrapping wordt gemonteerd met verschillende folies. Zo zijn er metallic-, matte-, glans-, carbonfolies en ga zo maar door. Alles is mogelijk! Graag kijken wij samen wat de beste keuze is voor je auto. Neem gerust met contact met ons op en wij voorzien je graag van advies!

ONDERHOUD

 

Het onderhouden van je gewrapte auto is niet veel anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Zorg ervoor dat je de auto regelmatig schoonmaakt. Daarnaast zijn er speciale schoonmaak producten verkrijgbaar voor het onderhoud van carwrapfolies. Een goede onderhoud zal de levensduur van de carwrap verlengen.

 

CARWRAPPING HELMOND

 

Carwrapping in Helmond en omstreken? Glance & Vision staat graag voor je klaar. Met een team van creatieve experts is niets bij ons te gek. Wij zorgen er graag voor dat je opvallend de weg op kunt.

Advies nodig voor carwrapping in Helmond en omstreken of ben je benieuwd naar onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040 230 11 50 of door het invullen van het contactformulier.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

PROJECTEN DIE WE AL MET TROTS MOCHTEN MAKEN