CNC FREZEN

Heb jij interesse in het laten CNC frezen van jouw logo of producten? Glance & Vision heeft jarenlange ervaring in het frezen van diverse plaatmaterialen. Door middel van onze 2 x 4 meter freestafel in combinatie met een vlakbedprinter zijn onze frees- en printmogelijkheden oneindig.

Bekijk ons CNC freeswerk en lees verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat is CNC Frezen?

CNC frezen is het computergestuurd frezen van materialen tot een eindproduct. CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit is een algemene benaming voor computergestuurde machines. Frezen staat voor het bewerken van materialen door middel van roterend gereedschap.

Het roterend gereedschap, ook wel een frees genoemd, “snijdt” materialen tot de gewenste vorm. Daarnaast kan een frees ook gebruikt worden voor het graferen van materialen om zo reliëf en diepte te creëren.

Display Schone Lei

Welke materialen kan Glance & Vision frezen?​

Welke materialen kan Glance & Vision frezen?

Wij kunnen diverse/allerlei plaatmaterialen frezen:

  • Dibond
  • Aluminium
  • Hout
  • Metaal
  • MDF
  • RVS
  • PVC geschuimde platen
  • Karton
  • Kunststof
  • Multiplex

Staat jouw gewenste materiaal niet in bovenstaande lijst? Dan kan het zijn dat we deze toch bewerken. Andere materialen lenen zich meer voor CNC laseren. Afhankelijk van het gewenste materiaal kijken wij naar de bewerkingsmethode.

Soort freeswerk

Door de diversiteit in de materialen en vormen van het freeswerk zijn de mogelijkheden oneindig. Bekijk hieronder welk freeswerk wij voor jou kunnen uitvoeren.

Bewegwijzering

Beschik jij over een grote bedrijfspand of terrein? Dan wil je dat bezoekers en medewerkers makkelijk de gewenste route kunnen vinden. Door middel van CNC freeswerk kunnen wij voor jouw zowel binnen als buiten bewegwijzering realiseren. De bewegwijzering kan bestaan uit diverse materiaal en voorzien worden van een opdruk.

Gevelreclame

Wil je jouw onderneming beter zichtbaar maken vanaf de snelweg of op laten vallen in een drukke winkelstraat? Dan is gevelreclame de oplossing. Wij kunnen jouw logo frezen uit bovengenoemde materialen. Daarnaast kunnen we jouw gefreesde bedrijfsnaam voorzien van lichtreclame. Hierdoor valt deze nog meer op.

Display's

Display’s worden al jaren gebruikt om producten effectief te promoten. Of je nu kiest voor een eenvoudige baliestandaard of voor een levensgroot yoghurtpak. Ook op het gebied van display advertising biedt ons freeswerk vele mogelijkheden.

Bedrijfs-of productpresentatie

Ga je een beurs of conferentie bij wonen? Ons freeswerk zorgt ervoor dat jouw bedrijf op een unieke wijze gepresenteerd word. Dit doen wij door het creëren van originele beursstands en blikvangers.

Daag ons uit!

Wordt jouw gewenste eindproduct niet vernoemd? Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Neem contact met ons op, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Afmetingen CNC freeswerk

Zoals je hierboven hebt gelezen kan je bij Glance & Vision terecht voor uiteenlopend freeswerk. Onze freestafel heeft een oppervlak van 2 x 4 meter. Bij het frezen van hoeken wordt een radius van 2mm aangehouden, dit in verband met de dikte van de frees.

Ook voor grotere freeswerken zijn er mogelijkheden. Hierbij verdelen wij het freeswerk in verschillende delen en bevestigen deze aan elkaar, daarbij zorgen wij dat dit een naadloos geheel word.

CNC Frezen bij Glance & Vision

Is jouw ontwerp al klaar? Wij werken met vector, eps en ai bestanden en voeren graag het freeswerk voor jou uit. Heb je nog geen ontwerp? Dan gaan wij graag met jou aan tafel zitten om jouw wildste ideeën te realiseren. Daag ons uit en laat ons helpen met jouw project!

Heb je interesse in het CNC laten frezen van uw producten of heb je vragen over de mogelijkheden? Glance & Vision staat graag voor jou klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 040 230 11 50 of stuur een mail naar info@glance-vision.nl. Online contact opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ook voor grotere freeswerken zijn er mogelijkheden. Hierbij verdelen wij het freeswerk in verschillende delen en bevestigen deze aan elkaar, daarbij zorgen wij dat dit een naadloos geheel word.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op