CNC Laseren

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Sinds 2008 zijn wij de trotse eigenaar van een groot formaat Sei-lasersnijtafel (inmiddels zijn we al bezig met onze tweede). Met een bereik van 160 x 200 cm inzetbaar voor vele mooie projecten. Acrylaatplaat van 19 mm dik? geen enkel probleem. Karton snijden? voor je het weet is het al klaar.

Laseren heeft een paar grote voordelen ten opzichte van frezen. Een ervan is de nauwkeurigheid, je hoeft geen rekening te houden met een radius in de hoeken. Scherpe hoeken zijn geen probleem. Acrylaat is meteen afgewerkt en behoeft geen polijstafwerking meer, wat dus weer tijd scheelt en we weten allemaal : tijd is geld!

 O ja….lasergraveren in hout of steen is ook zooo mooi!

UITGELICHT | RELIGHT

Voor Relight laseren we al sinds 2011 de kartonnen ringen waarmee de prachtige handgemaakte lampenkappen opgebouwd worden.

Naast de kappen worden ook de onderdelen van de poot voor deze staande lamp gemaakt met behulp van de lasertechniek.

Een lamp volledig uit karton. Is het geen plaatje?

Ook zo’n stijlvolle lamp in je interieur? Ze zijn te bestellen bij www.kartonnenlamp.nl

Zelfs worstenbroodjes!

Soms hebben we van die wilde ideëen… Sandra gaf als voorzitter samen met het zittende bestuur van BNI paradijs, het stokje door aan het volgende bestuur. Dat moest haar kennende natuurlijk wel op een enigszins ludieke manier. Tijdens de lunch, genietend van een Brabants worstenbroodje, ontstond het idee om het logo van BNI in de worstenbroodjes te lasergraveren. Even de omgeving van de lasertafel grondig schoonmaken, een mal maken waar 30 broodjes in kunnen en handschoentjes aan voor de hygiëne. Gaaf toch?

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION