CNC LASEREN

LASERSNIJDEN OP MAAT

In onze productie hal vind je een groot formaat Sei-lasersnijtafel. Met een bereik van 160 x 200 cm inzetbaar voor vele mooie projecten. Acrylaatplaat van 19 mm dik? geen enkel probleem. Karton snijden? voor je het weet is het al klaar.

Laseren heeft een paar grote voordelen ten opzichte van frezen. Een ervan is de nauwkeurigheid. Je hoeft geen rekening te houden met een radius in de hoeken en scherpe hoeken zijn geen probleem. 

En voor we het vergeten… lasergraveren in hout of steen is ook zooo mooi!

ACRYLAAT LASERSNIJDEN

Een van de enorme voordelen van het lasersnijden van acrylaat, zijn de beperkte nabewerkingen van het materiaal. De randen zijn meteen “gepolijst” en ready to go! Acrylaat is het perfecte materiaal voor gevelletters. We hebben een eigen kleuren lijn, deze kleuren hebben we altijd standaard op voorraad liggen. Hiernaast zijn er nog tal van andere kleuren mogelijk. 

RELIGHT
Uitgelicht

Voor Relight laseren we al sinds 2011 de kartonnen ringen waarmee de prachtige handgemaakte lampenkappen opgebouwd worden.

Naast de kappen worden ook de onderdelen van de poot voor deze staande lamp gemaakt met behulp van de lasertechniek.

Ook zo’n stijlvolle lamp in je interieur? Ze zijn te bestellen bij www.kartonnenlamp.nl

LASERGRAVEREN

Met onze lasermachine kunnen we voorwerpen ook voorzien van een lasergravure. In hout, steen, glas enz. Maar ook voorwerpen zoals houten kistjes kunnen we voor zien van een “ingebrand logo”.

 

 

KARTON LASERSNIJDEN

Stiekem zijn we een beetje verliefd op het materiaal karton. Je kunt er echt alle kanten mee op. Zoals je al zag bij de lampen van Relight, prachtig in elke interieur. Maar ook op zakelijk gebied zoals een levensgroot logo (of een kleintje) van karton. Met of zonder print het is aan jou!

Wij maken het voor je.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op