DISPLAYS LATEN MAKEN?

Wil jij ervoor zorgen dat jouw product écht opvalt? Bijvoorbeeld op een expositie, een beurs of op de toonbank in een winkel? Bij Glance & Vision denken we graag met je mee. Laat bij ons professionele displays maken, die je product op een creatieve, originele manier in de schijnwerpers zetten. Van een eenvoudige baliestandaard tot grotere, ingewikkelde displays, we maken het allemaal.

Soorten displays

Al onze displays zijn uniek, maar als we een indeling moeten maken, dan zijn er drie soorten displays die we onderscheiden: kartonnen displays, houten displays en kunststof displays. Alle drie hebben ze zo hun eigen voordelen. Die leggen we hieronder uit, zo kan jij een weloverwogen keuze maken.

Kartonnen displays

Karton is een veel gekozen materiaal voor het maken van displays. Het is duurzaam, niet te zwaar, betaalbaar en bovenal heb je met kartonnen displays veel mogelijkheden. Daardoor is het niet erg als je idee of ontwerp complex is.

MELK IS GOED VOOR ELK

Voor onder andere Weide Weelde mochten we een klein melkpakje opblazen tot een levensgroot model. We kozen voor het materiaal Dibond, en vouwde dit net als een echt pak in elkaar. Een levensechte dop maakte het geheel af!

Houten displays

Wil je het display waarop je je product presenteert net wat meer karakter geven? Kies dan voor een houten display. Net als karton, is hout een duurzame keuze. Daarnaast hebben we ook met houten displays meer dan genoeg ervaring bij Glance & Vision. Voor E-waste maakten wij bijvoorbeeld houten displays in de vorm van retro arcade kasten.

Een andere klant vroeg ons om een display te maken waarop hij zijn product niet alleen kon demonstreren, maar waarmee hij het ook kon vervoeren. Wij ontwierpen een super handig houten display, dat ook functioneerde als flightcase.

Kunststof displays

Behalve van hout en van karton, maken we ook kunststof displays. We gebruiken bijvoorbeeld acrylaat voor een doorschijnende display, dit kunnen we bedrukken met tekst of een afbeelding. Ook maken we displays van geschuimd pvc: veel lichter dan hard pvc en makkelijk te bedrukken.

Hoe dit eruit kan zien? Dat bewijst onze display voor Denkacare. Op een doorschijnende plaat drukten wij de anatomie van de koe. Het display werd hierdoor visueel aantrekkelijk, modern en aansprekend.

Daarnaast maken wij ook displays van Dibond, dit is een combinatie van kunststof en aluminium sandwichplaten. Hiermee maakten we een levensgrote yoghurtpak voor Weide Weelde. Opvallend, groot, kleurrijk en weersbestendig.

Display op maat

De mogelijkheden zijn eindeloos, dat is wel duidelijk. Welk type display je ook kiest, we vinden het essentieel dat de displays die wij maken, passen bij jouw product of bedrijfspresentatie. Groot, klein, kleurrijk of juist niet, in principe is alles mogelijk bij ons. Sterker nog, hoe gekker en uitdagender, hoe beter, vinden wij.

Natuurlijk zitten we zelf bomvol ideeën en adviezen, maar we vinden het belangrijker om goed te luisteren naar jouw wensen. Zo heb jij straks een unieke display op maat, dat jouw product de aandacht geeft die het verdient.

Neem contact op

Heb je een vraag, een idee voor een display, of wil je gewoon meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 (0)40 2301150, te mailen naar info@glance-vision.nl of door het contactformulier in te vullen.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op