Skip to content

5 Voorbeelden van Gevelreclame

EEN MOOIE GEVELRECLAME IS HÉT VISITEKAARTJE VOOR JOUW BEDRIJF

Met gevelreclame kun jij jouw bedrijfspand voorzien van de juiste uitstraling. Hiermee kun je die belangrijke eerste indruk van jouw bezoekers op een positieve manier beïnvloeden.

Nu horen we je denken, de eerste indruk? Ja: een van de eerste dingen die klanten of bezoekers zien, is de gevel van jouw bedrijfs- of kantoorpand.

Het is dus niet voor niets dat er vandaag de dag steeds meer aandacht wordt geschonken aan creatieve gevelreclame.

gevelreclame het juridisch loket

WAT IS GEVELRECLAME?

Goede gevelreclame heeft een positieve invloed op de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw bedrijfspand. Maar, wat is het eigenlijk?

Gevelreclame is een verzamelnaam voor alle reclame-uitingen die zich aan de gevel van jouw bedrijfspand bevinden. Dit kan dus van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan:

  1. Uithangborden
  2. Lichtbakken
  3. Gevelletters
  4. Raamstickers
  5. Spandoeken

Het is belangrijk dat de gevelreclame van jouw pand aansluit bij jouw huisstijl. Met een mooie gevelreclame kun je een geweldige indruk maken bij jouw klanten, bezoekers en zelfs toevallige voorbijgangers.

WAAROM GEVELRECLAME?

Gevelreclame zorgt voor een goede herkenbaarheid van jouw bedrijfspand. Het laat direct zien wat jij als bedrijf te bieden hebt.

Wil je dat jouw bedrijfspand 24/7 zichtbaar is? Dan is verlichte reclame een uitkomst voor jouw bedrijfsgevel!

Gevelreclame Vacansoleil
gevelletters verlicht frencken

GEVELRECLAME VOORBEELDEN VOOR BEDRIJVEN

Wil jij jouw bedrijfspand voorzien van de juiste gevelreclame, maar ben je op zoek naar inspiratie? Wij helpen je natuurlijk graag. Hoewel er nog veel meer soorten gevelreclame bestaan, geven wij je hier alvast vijf prachtige voorbeelden.

gevelbord willy's

1. GEVELRECLAME MET LICHTBAK

Wil je 24/7 opvallen bij jouw doelgroep? Dan is een verlichte gevelreclame de juiste keuze. Lichtbakken kunnen worden gemaakt in allerlei vormen en maten. Ze kunnen zowel tegen de gevel, als op het dak of op de grond worden geplaatst.

In alle lichtreclames van tegenwoordig (met uitzondering van neon verlichting) wordt er gebruik gemaakt van LED verlichting. Beter voor het milieu én energie besparend.

LED verlichting is in allerlei vormen en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast worden ze altijd geleverd met een tijdschakelaar of daglichtsensor. Wij adviseren om op 24 uur de reclame minimaal één uur niet te laten branden. Dit zorgt voor een langere levensduur van een lichtreclame.

2. NEON RECLAME

Neon zorgt voor een unieke uitstraling en is om die reden de laatste jaren weer razend populair.

Er is veel mogelijk met neon, maar de vormgeving van het object of logo moet wel passen bij een neoneffect. Een neon reclame wordt namelijk opgebouwd uit lijnen. Dit geeft een vintage en edgy look aan je gevel.

Ga jij liever voor modern, of komt jouw logo niet mooi uit in neon? Dan kun je beter voor een LED lichtbak gaan (zie hierboven).

Etalagesticker Jacks casino

3. RAAMSTICKERS

Wil jij de ramen van jouw bedrijfspand versterken met een reclame-uiting? Een raamsticker zou dan een goede optie zijn. Naast het bieden van reclame, kan een raamsticker er ook voor zorgen dat de privacy van jouw pand wordt gewaarborgd. Met een raamsticker is het voor voorbijgangers vaak moeilijk of zelfs onmogelijk om nog naar binnen te kunnen kijken. Daarnaast zijn er ook raamfolies met een zonwerende werking.

Raamstickers zijn fullcolour te printen en verkrijgbaar in veel verschillende materialen, zoals:

  • Blinderingsfolie – Deze folie is zonwerend en is ‘one way vision’. Dit betekent dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar de voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.
  • Zandstraalfolie – Ook wel ‘privacyfolie’ genoemd. Het raam komt er hierdoor uit te zien alsof het van melkglas is. Er komt nog wat daglicht door het raam. En uiteraard is deze folie ook goed te bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo of afbeelding.

Dankzij de verschillende soorten folie, kunnen wij iedere gewenste afbeelding op jouw raam plaatsen. Welke folie het meest geschikt is, hangt dus af van jouw specifieke wensen.

4. SPANDOEKEN

Wil jij jouw actie of campagne tijdelijk of permanent extra aandacht geven? Een spandoek is hiervoor zeer geschikt. Met een spandoek aan jouw gevel val je op. Precies wat je nodig hebt wanneer je een duidelijke boodschap wilt overbrengen.

exonet gevelletters

5. GEVELBELETTERING

Ook gevelbelettering zorgt ervoor dat jouw bedrijf precies uitstraalt wat jij wilt overbrengen naar jouw doelgroep. Gevelbelettering is beschikbaar in verschillende materialen, waardoor ook hierbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor 3D doosletters of juist vlakke letters en logo’s.

MEER WETEN OVER GEVELRECLAME?

Wil je meer weten over het toepassen van gevelreclame, of ben je op zoek naar nog meer gevelreclame ideeën?

Neem gerust contact op met ons team.

We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. En wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.