GEVELRECLAME LATEN ONTWERPEN?

Meer zichtbaarheid, een professionelere uitstraling en een grotere naamsbekendheid. Met de gevelreclame van Glance & Vision zet je jouw bedrijf pas écht in de spotlights. Onze specialisten ontwerpen, produceren en monteren al jaren gevelreclame op maat. Opvallend, doeltreffend en altijd passend bij jouw doelstelling. Daag ons gerust uit. Want of het nu om een klein bedrijfslogo op de muur gaat of om reusachtige lichtletters op de gevel, wij verrassen je graag met een uniek ontwerp.

Meer zichtbaarheid met reclame op je gevel

Reclame op de gevel van je winkel, kantoor, restaurant of magazijn is dé manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Met unieke gevelreclame, zoals een bedrijfslogo, belettering of een reclamebord, kun je jouw boodschap uitdragen en van toevallige passanten potentiële klanten maken. Ideaal wanneer jouw pand niet opvalt in het straatbeeld. Bovendien draagt herkenbare gevelreclame bij aan een sterker merkimago en een professionele(re) uitstraling.

Gevelbelettering

De naamsbekendheid van je bedrijf stijgt pas echt naar een hoog niveau met onze gevelbelettering. Zie je het al voor je: jouw bedrijfsnaam pronkend op de voorgevel van het gebouw? Naast reclameborden ontwerpt en produceert Glance & Vision gevelletters. Professionele belettering waarmee je jouw bedrijfsnaam of boodschap onder de aandacht brengt van je doelgroep. Afhankelijk van jouw wensen worden de letters vervaardigd uit beton, hout, kunststof, geschuimd PVC of smeedijzer.

Gevelreclame
Uitgelicht

Wij hebben het nieuwe pand in Waalwijk van Airopack voorzien van gevelreclame. 3 grote logo’s van 11 x 2,4 meter zijn in zeer korte tijd geplaatst. Van productie tot montage, volledig in eigen beheer. Eén logo is op het dak geplaatst en de andere twee zijn tegen de gevel gemonteerd.

Play Video

Reclameborden

Wil je dat niemand jouw boodschap, logo of bedrijfsnaam over het hoofd ziet en wil je tegelijkertijd duidelijkheid verschaffen aan bezoekers of klanten? Kies dan voor een reclamebord op de buitengevel van het gebouw. Gevelborden zijn er in verschillende soorten en maten. Van een bescheiden logo naast de deur van een winkel of praktijk tot een levensgroot bedrijfsnaambord bovenop de gevel van een kantoor. Waar je ook voor gaat, met een gevelbord op maat richt je de aandacht op je bedrijf en laat je zien waar het voor staat.

Tip: wil je jouw onderneming op een flexibele manier promoten? Dan is een gevelbanier misschien iets voor jou.

Verlichte gevelreclame

Voor wie ook na zonsondergang een verpletterende indruk wil maken, bieden we verlichte gevelreclame. Lichtreclame geeft niet alleen sfeer aan een pand, maar zorgt ook voor een doorlopende zichtbaarheid. Onze hoogwaardige LED verlichting – voor, achter of in de gevelreclame, zorgt ervoor dat jouw ontwerp maximaal belicht wordt. Zo weet je zeker dat je opvalt. Dag én nacht. 

Heb ik een vergunning nodig voor gevelreclame?

Met een bedrijfslogo of reclamebord aan de buitengevel, verandert het aangezicht van het gebouw én van het straatbeeld. Houd er daarom rekening mee dat je in de meeste gevallen een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van gevelreclame. Deze omgevingsvergunning vraag je aan bij de gemeente of bij het online omgevingsloket. Binnen 8 weken hoor je of je toestemming krijgt. De kosten voor een vergunning voor gevelreclame verschillen per gemeente. Uiteraard kan Glance & Vision je ondersteunen tijdens het aanvraagproces.

Gevelreclame laten ontwerpen? Maak een afspraak

Wil jij unieke gevelreclame laten ontwerpen, zodat je jouw bedrijf écht in de spotlights kunt zetten? Dan is Glance & Vision jouw partner. Daag ons vandaag nog uit en neem contact op voor een ontwerp op maat. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen +31 (0)402301150 of te mailen info@glance-vision.nl. We steken onze handen graag voor je uit de mouwen.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op