GEVELRECLAME

Van een klein maar opvallend logo tot reusachtige lichtletters; met de gevelreclame van Glance & Vision zien (potentiële) klanten jou zeker zitten. Gevelreclame is dé manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten en de naamsbekendheid te vergroten. Onze specialisten ontwerpen en produceren al jaren gevelreclame op maat. Opvallend, doeltreffend en altijd zoals jij het wilt. We gaan geen uitdaging uit de weg!

Waarom gevelreclame?

Als trotse ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijf gezien wordt. Gevelreclame, zoals letters of een logo op de buitenmuur van je bedrijfspand, vergroot de zichtbaarheid van je onderneming. Het is de ideale manier om je boodschap uit te dragen en van toevallige passanten potentiële klanten te maken. Bovendien zorgt een reclame-uiting aan de gevel voor een professionele uitstraling en draagt het bij aan een sterker merkimago.

Gevelbelettering: van creatief ontwerp tot vakkundige montage

Zie je het al voor je: jouw bedrijfsnaam pronkend op de voorgevel van je pand? En heb je daarvoor een leuk idee of juist nog geen idee? Bij Glance & Vision denken we graag met je mee. Onze mogelijkheden voor gevelbelettering zijn eindeloos. Zo kunnen wij een gevel beletteren met losse freesletters, met driedimensionale letters of met een reclamebord.

We houden niet van beperkingen, want we begrijpen dat geen bedrijf en geen gevel hetzelfde is. Dus of je jouw bedrijfsnaam nu in kunststof, hout of geschuimd PVC wilt, in helderwit of knalrood, verlicht of onverlicht, bij ons ben je aan het juiste adres voor een ontwerp op maat. En ben je tevreden over het ontwerp, dan verzorgen we natuurlijk ook de vakkundige montage.

Ben je op zoek naar tijdelijke of verwisselbare gevelreclame? Een gevelbanier of spandoek met frame is in dat geval het perfecte promotiemiddel.

Gevelreclame
Uitgelicht

Wij hebben het nieuwe pand in Waalwijk van Airopack voorzien van gevelreclame. 3 grote logo’s van 11 x 2,4 meter zijn in zeer korte tijd geplaatst. Van productie tot montage, volledig in eigen beheer. Eén logo is op het dak geplaatst en de andere twee zijn tegen de gevel gemonteerd.

Play Video

VOOR BINNEN EN BUITEN

Natuurlijk kan een gefreesd of gelaserd logo of tekst ook op een binnenmuur geplaatst worden. Het leuke hiervan is dat je dan nog meer mogelijkheden hebt wat betreft materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo uit lagen karton. Daarnaast kan uiteraard ook gewoon een muurfolie gebruikt worden.

LED gevelreclame

Voor wie ook na zonsondergang indruk wil maken, biedt Glance & Vision een gevel logo of gevelletters met hoogwaardige LED verlichting. Afhankelijk van jouw wensen belichten we het ontwerp met spotjes of plaatsen we de verlichting in of achter de letters. Ook een lichtbak behoort tot de mogelijkheden.

Waar je ook voor kiest, onze LED gevelreclame zorgt voor een bijzonder aangezicht en – het belangrijkste – een doorlopende zichtbaarheid. Ook in de late uurtjes staat jouw bedrijfspand in de schijnwerpers.

Bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen met lichtreclame.

Gevelreclame vergunning

Wil je jouw kantoor of bedrijfspand voorzien van gevelreclame? Houd er dan rekening mee dat je in de meeste gevallen een vergunning nodig hebt. Met een logo of bedrijfsnaam aan de gevel, verander je immers het aangezicht van het gebouw.

Een omgevingsvergunning vraag je aan bij de gemeente of het online omgevingsloket. De kosten hiervoor verschillen per gemeente. Kun je wel wat hulp gebruiken? Uiteraard ondersteunt Glance & Vision je graag tijdens het aanvraagproces.

Gevelreclame laten maken

Is het tijd om jouw bedrijf in de spotlights te zetten? Ontdek dan de mogelijkheden van onze gevelreclame. Bekijk de voorbeelden op deze pagina of neem contact op voor een ontwerp op maat. Dit kan door te bellen naar +31 (0)40 2301150, te mailen naar info@glance-vision.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Onze vakmensen kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan.  

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op