Gevelreclame

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Je bedrijfspand is vaak de eerste kennismaking van je klant met jouw bedrijf. Dat maakt dat het heel belangrijk is dat jouw bedrijf goed herkenbaar is.  Van klein tot heel groot kunnen wij jouw bedrijfsnaam in beeld brengen, en dat ook nog op heel veel verschillende manieren. Van huisnummerbordje tot enorme lichtletters tegen de gevel, afhankelijk van het budget.

OP ALLE ONDERGRONDEN

Zoveel panden zoveel gevelafwerkingen. Baksteen, stucwerk, damwandprofiel, metaalraster, kunststof gevelbeplating, hout, glas… Door de jaren heen hebben we met bijna elke ondergrond wel te maken gehad en weten we precies hoe we het op de mooiste en stevigste manier moeten monteren.

OPTIES MONTAGE

Omdat elke ondergrond een eigen benadering vraagt voor de montage van een gevelreclame, denken wij graag met je mee over de beste manier. Kies je bijvoorbeeld voor losse freesletters en heb je een relatief vlakke muur dan is het het mooiste om deze met behulp van afstandhouders tegen de gevel te plaatsen. Op glas worden de reclame-uitingen rechtstreeks met een speciale dubbelzijdige tape op het raam geplakt. En bij een bord is een blind-montage vaak de mooiste oplossing.

GEVELRECLAME UITGELICHT

Recent hebben wij het nieuwe pand van Airopack voorzien van Gevelreclame.

3 grote logo’s van 11 x 2,4 meter zijn in zeer korte tijd geplaatst. Van productie tot montage, volledig in eigen beheer.

Eén logo is op het dak geplaatst en de andere twee tegen de gevel gemonteerd.

BINNEN EN BUITEN

Natuurlijk kan een gefreesd of gelaserd logo of tekst ook op een binnenmuur geplaatst worden. Het leuke hiervan is dat je dan nog meer mogelijkheden hebt wat betreft materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo uit lagen karton. Daarnaast kan uiteraard ook gewoon een muurfolie gebruikt worden.

VERLICHTING

Een logo of tekst kan onverlicht of verlicht geleverd worden. Dit kan variëren van aanlichting met behulp van spots tot led-verlichting in of achter de letter, of een lichtbak. Hierbij zijn wij zelf zeer gecharmeerd van de mogelijkheden met LED verlichting en laten je graag de verschillende opties zien.

SPECIALE METAALCOATING

Je reclame-uiting in verroest ijzer?…..Dat kan hoor, Glance & Vision kan zelfs een beetje toveren.

Wij maken brons van kunststof en hout veranderen we in ijzer….of koper of aluminium….

Wij voorzien letters en logo’s van puur metaal, waardoor deze oogt, voelt en zich gedraagt als een gegoten metaal, maar zonder het nadeel van het hoge gewicht. Ijzer kunnen we versneld laten roesten en koper kunnen we patineren zodat het zijn bekende groene kleur aanneemt.
Verschillende materialen

De voorraad materialen liegt er niet om bij Glance & Vision. Dat is handig, want zo kunnen wij ook flexibel zijn in de productie van de gewenste reclame-uiting. Wil je je bedrijfsnaam uitgevoerd in een geschuimde pvc of in acrylaat? Helder of gekleurd? In verschillende diktes? Of toch liever een logo rechtstreeks geprint op een aluminium sandwich plaat of beplakt met folie? Wit of brushed aluminium look? Of toch maar op een spandoek? In een spanframe of met stieken om een buis vastgemaakt? We maken het allemaal. Makkelijk toch?

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION