Groot formaat printen

ROLL TO ROLL PRINTEN

Met roll to roll bedoelen wij alle beprintbare materialen die op een rol zitten.

Niet alleen de bekende zelfklevende folies voor binnen en buitengebruik maar ook spandoekmateriaal, posterpapier, behang en verschillende soorten textiel behoren tot de mogelijkheden.

Al deze materialen kunnen we beprinten met onze nieuwe Epson Surecolor 80600. Deze printer heeft een certificaat gekregen omdat hij  maar liefst 98% van de pantonekleuren kan printen. Kortom een heel hoog kleurbereik in een uitstekende kwaliteit.

VLAKBED PRINTEN

Met onze HP Scritex FB500 printer beprinten wij vlakke plaatmaterialen. Tot maar liefst 64 mm dikte kan deze printer beprinten. Dat betekent dat je zelfs je keukendeur kan laten voorzien van een leuke print.

Bijna alle plaatmaterialen zijn te beprinten, zoals aluminium sandwich plaat, geschuimde pvc plaat, acrylaat, hout, mdf, maar ook karton. En hebben wij een soort materiaal nog niet eerder van inkt voorzien, dan testen we het graag voor je uit.

PRINT OP ALLERLEI MATERIALEN

Zoals eerder vermeld printen we op allerlei materialen van folie tot dikke houten platen, dat maakt ons vak veelzijdig en afwisselend.

Vaak is het mooier om rechtstreeks op het plaatmateriaal te printen. Maar als er bijvoordeeld van te voren duidelijk is dat er vaak een tekst wissel plaats gaat vinden dan kunnen we besluiten om de basis te printen op het bord en de teksten te plotten uit snijfolie of indien er ingewikkelde logo’s of rare kleuren gebruikt moeten worden dan gaan we dat printen en contoursnijden.

AFWERKING VAN PRINTS

Ons printwerk wordt in 95% van de gevallen voorzien van een passend laminaat. Dit beschermt de print tegen invloeden van buitenaf, en zorgt er ook voor dat de kleuren langer behouden blijven.

Naar wens kan dit een glans of mat laminaat zijn, maar we hebben ook anti-slip, whiteboard en zelfs een houtnerf laminaat.

En moet het bord een bepaalde vorm krijgen, geen probleem…Daar hebben we onze CNC freesmachine of onze lasersnijder voor.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION