Groot Formaat Printen

Wil jij jouw reclame-uitingen op groot formaat printen? Bij Glance & Vision hebben we ruim 30 jaar ervaring in het bedrukken van plaatmateriaal. Tevens kunnen we je reclame bedrukken op rolmaterialen, zoals textiel of folie. Niets is ons te gek: de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact met ons op. 

 

TOEPASSINGEN GROOT FORMAAT PRINTEN

Met printen op groot formaat kun je alle kanten op. Door de diversiteit in te bedrukken materiaal zijn er vele toepassingen mogelijk.

Wij zetten onze pixelprecieze printers in om de mooiste wanddecoraties, raamfolies, billboards, autobeletteringen, displays en presentatiesystemen te creëren.

Bekijk de foto’s voor een impressie van ons werk.

Vacansoleil
Uitgelicht

Naast autobeletteringen mogen we ook elk jaar verschillende aluminium sandwich platen voorzien van mooi printwerk. Voorzien van beschermend laminaat, boorgaten en een setje bevestigingsmaterialen worden de duizenden borden verspreid over alle campings in Europa. 

BESCHIKBARE MATERIALEN VOOR GROOT FORMAAT PRINTEN

Wij beschikken over twee verschillende soorten groot formaat printers. Met deze twee printers kunnen wij zowel plaatmateriaal als flexibele materialen printen. Ook wel print to plate en roll to roll print genoemd.

PRINT TO PLATE

Met onze SwissQprint Nyala 3 printen wij rechtstreeks op vlakke plaatmaterialen tot maar liefst 55 mm dikte. Hierdoor kunnen we zelfs tafelbladen voorzien van een print.

Met een afmeting van 320 x 200 cm is groot formaat printen geen probleem. Spoedklussen gaan we ook niet uit de weg: de printer print met een snelheid van 100 m2 per uur.

Met deze printer kunnen wij vrijwel alle plaatmaterialen bedrukken. Enkele van deze materialen zijn:

 • Aluminium
 • Hout
 • Mdf
 • Dibond
 • Glas
 • Magneet

Staat jouw gewenste materiaal niet in de lijst? Dan testen we de mogelijkheden graag voor je uit.

Naast het printen kunnen we de plaatmaterialen van een afwerking voorzien door middel van cnc frezen of lasersnijden.

ROLL TO ROLL PRINT

Met roll to roll print bedoelen wij bedrukken wij alle materialen die op een rol zitten.

Hierbij kun je denken aan:

 • Textiel
 • Groot formaat posters
 • Zelfklevende folie
 • Spandoeken
 • Behang
 • Rolgordijnstof

Bovenstaande materialen bedrukken we met onze Epson Surecolor 80600. Deze printer heeft een certificaat gekregen, omdat hij maar liefst 98% van de pantone kleuren kan printen. Kortom een heel hoog kleurbereik in een uitstekende kwaliteit.

INNOVATIEVE PRINTTECHNIEKEN

Bij Glance & Vision werken we met de nieuwste, meest innovatieve printtechnieken. Door het toevoegen van spotvernis kunnen we een mooie glanzende laklaag aanbrengen op de print. Hiermee kunnen we zelfs een holografisch effect creëren, zo trek je echt de aandacht!

Ook kunnen we een reliëf toevoegen aan je grote formaat print. Zo maak je de print niet alleen zichtbaar maar ook tastbaar! Bekijk de afbeelding en de video voor de mogelijkheden.

GROOT FORMAAT PRINTEN UITBESTEDEN? NEEM CONTACT OP!

Wil jij jouw creaties of reclame-uitingen op groot formaat afdrukken en heb jij de wildste ideeën? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Onze maatwerkmogelijkheden zijn eindeloos en wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Van design, productie tot plaatsing: wij ontzorgen jou in het gehele traject.

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)40 2301150, stuur een mail naar info@glance-vision.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op