Skip to content

LICHTRECLAME EINDHOVEN

LICHTRECLAME EINDHOVEN DOOR GLANCE & VISION

Natuurlijk is het ook fijn wanneer jouw bedrijf ook ’s avonds wordt gezien. Om dit te realiseren is lichtreclame dé oplossing. Bij Glance & Vision is alles wat je maar kan bedenken met betrekking tot lichtreclame mogelijk. Een gewone lichtbak kan in bijna iedere afmeting. Dit kan als vlakke bak tegen de gevel of bijvoorbeeld in een kleiner formaat als uitsteekbak haaks op uw gevel. Ook wanneer u iets spectaculairs wilt dan normale lichtreclame is dit bij ons mogelijk. Zo maken we bijvoorbeeld een lichtbak met acrylaat doorsteekletters. Maar ook losse letters aan de muur zijn natuurlijk mogelijk. Kortom, bij Glance & Vision vind u de lichtreclame waar u naar op zoek bent!

SOORTEN VERLICHTING

Bij lichtreclames wordt tegenwoordig bijna alleen nog maar gewerkt met LED verlichting. Wanneer er vergunning technisch geen lichtreclame geplaatst mag worden is hier ook een oplossing voor. Zo plaatsen we een normale reclame-uiting die vervolgens wordt verlicht door bouwspots. De keuze van de spot wordt bepaald afhankelijk van de afstand tussen het reclameobject en de spot.

ONDERHOUD LICHTRECLAME EINDHOVEN

Het is belangrijk dat lichtreclames goed worden onderhouden. Daar kunnen wij natuurlijk voor zorgen. Het vervangen van lampjes of een trafo is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast is het ook mogelijk om bestaande verlichting als TL-lampen te vervangen voor LED verlichting. Ook halen we indien het nodig is even een poetsdoekje over de verlichting heen zodat uw lichtreclame weer een flinke tijd mee kan waardoor uw bedrijf goed opvalt.

LICHTRECLAME IN EINDHOVEN

Wilt u lichtreclame in Eindhoven of in de omgeving? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Vul gerust hieronder het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen om samen tot een mooie lichtreclame te komen voor uw bedrijf. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 040 230 11 50. Wij zijn u graag van dienst.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.