Lichtreclame Helmond

Lichtreclame Helmond door Glance & Vision

Aandacht trekken met je logo als bedrijf zijnde is soms moeilijk. Op elke gevel van bedrijfspanden is namelijk wel een logo te vinden. Kies voor lichtreclame en maak iets speciaals van je logo presentatie en ben tegelijkertijd ook zichtbaar in het donker! Glance & Vision helpt je graag.

 

Soorten lichtreclame

Tegenwoordig bestaat lichtreclame bijna altijd uit LED verlichting. Wel kunnen er diverse technieken worden toegepast. Zo kan er bijvoorbeeld lichtreclame worden geplaatst die overdag zwart oogt en in het donker oplicht. Hiernaast kan lichtreclame ook beschilderd worden met een speciale coating waardoor alleen de zijde van een logo licht geeft. Er zijn verschillende mogelijkheden die ervoor zorgen dat jouw logo opvalt tussen de rest. Wij denken graag mee om de beste oplossing te vinden voor jou!

 

Kan er vergunning technisch geen lichtreclame geplaatst worden? Geen probleem! Door middel van een reclame-uiting die aangelicht wordt door bouwspots zorgen we dat je bedrijf ook dan de aandacht vasthoudt.

 

Onderhoud lichtreclame

Natuurlijk moet lichtreclame goed onderhouden worden. Lichtreclame tegen een gevel heeft namelijk het een en ander te voorduren door verschillende weersomstandigheden. Lampjes moeten hiernaast natuurlijk ook af en toe vervangen worden. Wij staan niet alleen graag voor je klaar bij het plaatsen van lichtreclame maar verzorgen ook het onderhoud wanneer nodig.

 

Lichtreclame Helmond

Lichtreclame in Helmond laten plaatsen? Dan ben je bij Glance & Vision aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van lichtreclame. Van een gewone lichtbak tot een lichtbak met acrylaat doorsteekletters, bij ons is niets te gek. Samen vinden wij graag de best passende lichtreclame voor je bedrijf zodat ook jij opvalt!

 

Lichtreclame in Helmond en omstreken laten plaatsen of benieuwd naar onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040 230 11 50 of door het invullen van het contactformulier.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION