Lichtreclame

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Het is natuurlijk ook fijn als jouw bedrijf ook ‘s avonds gezien wordt. Dan is een lichtreclame de oplossing. Een gewone lichtbak kan in bijna elke afmeting, als vlakke bak tegen de gevel of in een kleiner formaat als uitsteekbak haaks op de gevel. Wil je net even iets specialer dan maken we een lichtbak met acrylaat doorsteekletters. Of wil je misschien losse letters tegen de gevel, dan is er genoeg te kiezen. Doosletters of letters met ingegoten LED verlichting in de letters of van achteren uitgelicht.

UITGELICHT | PREVISION

Bij Prevision wilde men echt iets speciaals. Daar hangt nu hoog tegen de gevel het logo uitgevoerd in acrylaat letters die met onze metaalcoating voorzien zijn van een koperlaag. Deze letters zijn gelijmd op een heldere letter waarin LED is aangebracht, zodat de verlichting heel mooi aan de zijkant van de letters uitstraalt.

Dag & Nacht

Bij de lichtreclame van Airopack die op het dak geplaatst is hebben we gebruik gemaakt van een speciale folie op de opaalplaat in de letters. Hierdoor oogt het logo overdag zwart, maar zodra het donker wordt en de lichtreclame gaat branden, lichten de letters wit op.

Soorten Verlichting

Tegenwoordig wordt bijna altijd met LED gewerkt om de lichtreclames te verlichten. Soms mag er vergunningstechnisch geen lichtreclame geplaatst worden en dan kiezen we vaak voor een reclame-uiting die aangelicht wordt  door bouwspots. Afhankelijk van de afstand tussen reclameobject en spot kiezen we de sterkte van de lamp of plaatsen er simpelweg een spotje extra tussen.

Onderhoud lichtreclames

Lichtreclames moeten onderhouden worden. Daar kunnen wij ook voor zorgen. Lampjes vervangen of een trafo is geen enkel probleem. Eventueel kunnen wij ook bestaande verlichting zoals bijvoorbeeld TL-lampen vervangen voor LED verlichting. Ook halen we er nog even een poetsdoekje overheen indien nodig. Zo kan de lichtreclame weer een flinke tijd mee.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION