LICHTRECLAME DIE DE SCHIJNWERPER VERDIENT

Lichtreclame is dé manier om ook in het donker de ogen van iedereen op jouw bedrijf te richten. 

Moet je natuurlijk wel een verpletterende indruk maken. Glance & Vision ontwerpt en maakt lichtreclames in alle soorten en maten. 

Of het nu een bedrijfsnaam of logo is, onze ontwerpen trekken zeker de aandacht. Van jouw potentiële klanten, voor jouw bedrijf.

Daarbij zijn jouw wensen ons uitgangspunt. Wij denken graag met je mee en zetten alle kennis en creativiteit die we in huis hebben met plezier voor je in. Bovendien ben je er bij ons van verzekerd dat we op de hoogte zijn van de allernieuwste technieken en mogelijkheden.

Interesse? Neem direct contact op. Of lees hieronder meer over onze dienstverlening.

LICHTRECLAME IN ALLE SOORTEN

Bij ons heb je legio mogelijkheden als het om lichtreclame gaat!

Zo kun je kiezen voor een lichtbak. Die kan in bijna elke afmeting, als vlakke bak tegen de gevel of in een kleiner formaat als uitsteekbak haaks op de gevel.

Maar misschien wil je nét even iets specialers? Dan is een lichtbak met acrylaat doorsteekletters een optie. Of losse letters tegen de gevel. 

En ook daar is variatie in. Bijvoorbeeld doosletters, letters met ingegoten LED verlichting in de letters of van achteren uitgelicht.

Wat je keuze ook is: jouw bedrijf zal met een lichtreclame van Glance & Vision volop in de schijnwerpers staan. Daar kun je van op aan.

VOORBEELDEN VAN VERLICHTE RECLAME

Hieronder laten we je graag een aantal voorbeelden van onze lichtreclame-projecten zien.

Zoals je ziet werken we met allerlei kleuren, materialen en lettertypes. Wat je idee ook is, wij kunnen het voor je maken.

24/7 GOED ZICHTBAAR BEDRIJFSLOGO VOOR AIROPAC

Als je geld uitgeeft aan nieuwe buitenreclame, wil je natuurlijk niets liever dan dat die zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts goed zichtbaar is. Dat is precies waar we bij de fraaie nieuwe lichtreclame bovenop het dak van Airopack voor zorgden.

We maakten daarbij gebruik van een speciale folie op de opaalplaat in de letters. Hierdoor oogt het logo overdag zwart, maar zodra het donker wordt en de lichtreclame gaat branden, lichten de letters wit op.

Een logo dus dat 24/7 niet te missen is!

Play Video

JOUW LETTERS ALTIJD VERLICHT

Als je kiest voor buitenreclame is LED verlichting een fantastische optie die veel gebruikt wordt. Soms echter mag er vergunnings-technisch geen lichtreclame geplaatst worden. In dat geval kiezen we vaak voor een reclame-uiting die aangelicht wordt door bouwspots.

Afhankelijk van de afstand tussen reclameobject en spot kiezen we dan een bepaalde sterkte van de lampen of plaatsen er simpelweg een spot extra bij. Hoe dan ook, jouw buitenreclame zal in de spotlight staan.

 

LICHTRECLAME ONDERHOUD EN MONTAGE

Niks zo slordig als een lichtreclame die niet 100% in orde is. Dat wil jij niet en dat willen wij niet. Daarom zorgen wij graag voor het onderhoud van je buitenreclame. Zoals lampjes vervangen of een trafo, geen enkel probleem!

Eventueel kunnen wij ook bestaande verlichting zoals bijvoorbeeld TL-lampen vervangen voor LED verlichting. En natuurlijk halen we er nog even een poetsdoekje overheen. Zo kan jouw lichtreclame weer een flinke tijd mee en is alles spik en span.

Mocht je naar een nieuw pand verhuizen en je wilt graag je bestaande lichtreclame meenemen, dan helpen we je ook daar graag bij.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op