METAALCOATINGS

METAAL IN EEN DUN LAAGJE

Wil je je product of reclame-uiting in het metaal hebben? Dan ben je bij Glance & Vision aan het goede adres.

 

Wij voorzien letters, logo’s of wat dan ook van puur metaal, waardoor deze oogt, voelt en zich gedraagt als een gegoten metaal, maar zonder het nadeel van het vaak hoge gewicht. Ijzer kunnen we versneld laten roesten en koper kunnen we laten oxideren zodat het in no time de bekende groene kleur aanneemt.

OP ALLERLEI ONDERGRONDEN

Onze metaalcoatings kunnen op bijna alle ondergronden aangebracht worden. Hout, kunststoffen, steen, andere metalen, glas, beton, keramiek en zelfs karton behoort tot de mogelijkheden.

Ooit karton zien roesten? Bij ons kan het!

Gemeente bronckhorst

Een van de mooiste opdrachten met onze metaalcoatings was toch wel de taatsdeur van de gemeente Bronckhorst. De deur is bekleed met een groot aantal acrylaat platen waarin de namen van de verschillende dorpskernen, die binnen de gemeente vallen, zijn uitgefreesd. Vervolgens hebben deze plaatjes allemaal een laag aluminiumcoating gekregen, met als gevolg dat er een prachtige zeer zwaar uitziende toegangsdeur is ontstaan.

6 METAALSOORTEN

Voor de variatie kunnen we verschillende metaalsoorten aanbieden, die we dan ook weer een extra nabehandeling kunnen geven in de vorm van een versnelde oxidatie of patineren

  •  ijzer
  •  brons
  •  koper
  •  aluminium
  •  nikkel/zilver
  •  messing

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op