GRAAG LATEN WE ZIEN WAT WE ALLEMAAL KUNNEN…
HET IS ALLEEN MAKKELIJKER OM TE VRAGEN WAT WE VOOR JOUW KUNNEN MAKEN

MET ONZE JARENLANGE ERVARING EN MODERN MACHINEPARK

 

Wil je jouw auto laten wrappen in Eindhoven? Dan ben je bij ons, Glance&Vision, helemaal op het juiste adres. Het wrappen, letterlijk ‘inpakken’, van auto’s wordt steeds meer in Nederland toegepast. Ook steeds meer particulieren laten hun auto wrappen.

 

Voorheen waren het met name bedrijven die hun bedrijfsauto lieten wrappen. Voor bedrijven is het een ideaal middel om “gratis” op te vallen bij duizenden potentiële klanten per dag. Daarnaast kunnen bedrijven met een gewrapte auto ook heel goed hun bedrijfsstijl doorvoeren. Doordat veel bedrijven en particulieren hun auto wilden laten wrappen, is de techniek en met name de folie, voor het autowrappen de laatste jaren sterk verbeterd.

 

Wil je jouw auto wrappen in Eindhoven of ergens anders in de regio? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn je graag van dienst om een prachtig eindresultaat te realiseren.

 • De voordelen van Carwrappen

  • De originele laklaag van je auto blijft goed beschermd
  • Bescherm tegen schade van buitenaf (uv licht, lichte steenslag)
  • Al binnen 2 dagen een andere kleur auto
  • Makkelijk weer te vervangen/verwijderen
  • Goedkoper dan de auto laten spuiten
  • Ruime keuze in kleuren

Hoe werkt auto wrappen Eindhoven?

 

Voor het wrappen van auto’s wordt hoogwaardig zelfklevend vinyl gebruikt. Naast dat dit materiaal jouw auto een compleet nieuwe look geeft, zorgt het ook voor bescherming van de auto. De levensduur van dit materiaal bedraagt ongeveer 3 tot 5 jaar. Goed onderhoud kan de levensduur van de folie verlengen.Wat ook handig is om te weten, het is sinds april 2013 verplicht om de nieuwe kleur van je auto door te geven bij de RDW.

Auto wrappen in Eindhoven bij Glance & Vision

 

Auto wrappen in de regio Eindhoven? Glance&Vision is je hierbij graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat jouw auto er picobello uit komt te zien. Heb je zelf nog geen ontwerp voor ogen? Geen enkel probleem. Wij helpen namelijk bij het maken van een passend ontwerp aan de hand van jouw wensen.

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan erg gemakkelijk via het onderstaande contactformulier, maar daarnaast kan je ons natuurlijk ook altijd bellen.

 

Dit kan op 040-2301150. Wij helpen je graag verder.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

GROOT FORMAAT PRINTEN

GROOT FORMAAT PRINTEN