OVER ONS
WIE ZIJN WE
EN WAT DOEN WE

MOOIE DINGEN MAKEN

Mooie dingen maken! Daar draait het bij ons dagelijks om. Mooie dingen die een doeltreffend resultaat bieden. We gaan voor het “wow-effect”, verwachtingen overtreffen en net wat extra toevoegen.

 

Naast het “standaard” reclamewerk zijn onze mensen erg creatief met projecten die soms niets met de sign-branche te maken hebben. En dat vinden wij alleen maar leuk. Van levensgrote melkpakken tot het produceren van duizenden stalenboekjes. Wij draaien onze handen er niet meer voor om!

 

Heb jij zo’n uitdaging voor ons? Neem dan snel contact op met een van onze mensen. De kans dat wij je kunnen helpen met jouw project is groot!

WIE DOET WAT
profiel foto-05
PETER VAN DE WINKEL

DIRECTEUR

profiel foto-06
SANDRA VAN DE WINKEL- VISHERS

DIRECTEUR | ADMINISTRATIE

profiel foto-03
NIELS VAN DE WINKEL

PROJECT MANAGER

profiel foto-02
MITCH MELGERT

PRINTOPERATOR | GRAFISCH VORMGEVER

profiel foto-04
TOM VAN DE WINKEL

SIGNMAKER | MONTAGE

Profiel_Illustraties-11
WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

SIGNMAKER

profiel foto-07
EBBY VAN DE WINKEL

HOOFD BEWAKING

29 jaar geleden

Glance & Vision is opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel in het centrum van Eindhoven. Inmiddels zijn wij gevestigd in Veldhoven, waar Glance & Vision verder uitgegroeid is tot een veelzijdig bedrijf met een modern en zeer uitgebreid machine park.

 

In de jaren dat Glance & Vision werkzaam is in de reclameproductie en visuele vormgeving hebben wij ervaring opgedaan in zeer veel aspecten van deze branche. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om een complete presentatie van uw bedrijf neer te zetten, van eenvoudig logobord, bewegwijzering, gevelreclame tot de belettering van het volledige autopark.

Eigenlijk is niets ons te gek en wij denken graag met u mee.

MODERN MACHINE PARK

Glance & Vision is een allround sign (en veel meer dan dat)bedrijf, met zijn vijven houden we ons machinepark draaiende en monteren we door heel Nederland en daar buiten er lustig op los als onze klanten weer een leuke opdracht bij ons neer hebben gelegd.

 

Onze werkplaats is voorzien van een Axyz freestafel van 2 x 4 meter, een Sei-lasersnijtafel van 1.60 bij 2 meter en een computergestuurde zaagmachine.

 

Op de studio hebben wij een roll to roll Epson S80600 printer staan naast een HP scritex vlakbed-printer en zijn er summa S21600 snijplotters te vinden.

De combinatie van al deze machines samen met onze passie voor materialen maakt het mogelijk om de mooiste dingen te maken.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.