Skip to content

DIT ZIJN WIJ

Vakmensen met jarenlange ervaring in combinatie met een high-end machine park, dat maakt geen project te gek of te groot voor Glance & Vision.

ONZE MISSIE

Die is simpel, namelijk
jouw bedrijf op laten vallen!

ONZE VISIE

Altijd de mooiste materialen, nieuwste technieken en vakmanschap met elkaar combineren, om zo de mooiste projecten op te kunnen leveren.

GESCHIEDENIS

Opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel. Inmiddels gevestigd in Veldhoven, waar we verder uitgegroeid zijn tot een veelzijdig bedrijf.

MOOIE DINGEN MAKEN

Mooie dingen maken! Daar draait het bij ons dagelijks om. Mooie dingen die een doeltreffend resultaat bieden. We gaan voor het “wow-effect”, verwachtingen overtreffen en net wat extra toevoegen.

Naast het “standaard” reclamewerk zijn onze mensen erg creatief met projecten die soms niets met de sign-branche te maken hebben. En dat vinden wij alleen maar leuk. Van levensgrote melkpakken tot het produceren van duizenden stalenboekjes. Wij draaien onze handen er niet meer voor om!

Heb jij zo’n uitdaging voor ons? Neem dan snel contact op met een van onze mensen. De kans dat wij je kunnen helpen met jouw project is groot!

- HET TEAM -

WIE IS WIE

PETER VAN DE WINKEL

Directeur

SANDRA VAN DE WINKEL

Directeur | Administratie

NIELS VAN DE WINKEL

Projectmanager | Marketing

JANNEKE LAURIJSEN

Projectmanager

ROBERT BUUTS

Sales | Marketing 

TOM VAN DE WINKEL

Signmaker

ERWIN VAN BERLO

Signmaker

AARON BOSHOVEN

Signmaker 

RENS VAN KEULEN

Signmaker | Machine-operator

DANNY OUWEHAND

Printoperator | Grafisch vormgever

JOUW NAAM HIER?

Solliciteer dan snel!

- HET TEAM -

WIE IS WIE

MODERN MACHINE PARK

Onze werkplaats is o.a. voorzien van een Axyz freestafel van 2 x 4 meter, een Sei-lasersnijtafel van 1.60 x 2 meter, een Zünd snijmachine met een snijbreedte van 3,20 meter en een computergestuurde zaagmachine. En de meest recente toevoeging, een automatische doosletter machine.

Op de studio hebben wij twee roll-to-roll Epson S80600 printers staan naast onze trots: een swissQprint Nyala 3 vlakbedprinter.  Daarnaast zijn er Summa S21600 snijplotters te vinden.

De combinatie van al deze machines samen met onze passie voor materialen, maakt het mogelijk om de mooiste dingen te maken.

33 JAAR GELEDEN

Glance & Vision is opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel in het centrum van Eindhoven. Inmiddels zijn wij gevestigd in Veldhoven, waar Glance & Vision verder uitgegroeid is tot een veelzijdig bedrijf met een modern en zeer uitgebreid machine- park.

In de jaren dat Glance & Vision werkzaam is in de reclameproductie en visuele vormgeving hebben wij ervaring opgedaan in zeer veel aspecten van deze branche. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om een complete presentatie van uw bedrijf neer te zetten, van eenvoudig logobord, bewegwijzering, gevelreclame tot de belettering van het volledige autopark.

Eigenlijk is niets ons te gek en wij denken graag met u mee.

VIND ONS HIER

In het bijna altijd zonnige Veldhoven, onder de rook van Eindhoven, staat de koffie altijd klaar!

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.