Vision PRO 2020

Vision pro reclameletters

Vision PRO 2020

In opdracht van Verel Expo hebben we dit unieke lichtobject gemaakt. Een echte eye-catcher tijdens het evenement waarvoor dit object speciaal is gemaakt. 

Alles is in eigen huis geproduceerd en dat in een record tempo van anderhalve week. In onze werkplaats werd alles gemonteerd en aangesloten. Op de locatie, hoefde alleen de stekkers erin en kon er gedraaid worden.

NEON MAAR DAN NET ANDERS

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van LED neon. Dit heeft de uitstraling van authentiek neon glas, maar dan met alle voordelen van ledverlichting. Het is gemaakt van flexibel kunststof wat tegen een stootje kan, het is energiezuinig en mocht het nodig zijn, in allerlei verschillende kleuren in te stellen. 

Led in ALLE KLEUREN

Doormiddel van een DMX controller is het lichtobject via een externe controller aan te sturen. In dit geval ideaal, omdat tijdens de lichtshow van het evenement nog veel meer lichten en ledlijnen aangestuurd werden door middel van DMX. De neon strip is voorzien van RGB led en daardoor zijn alle kleuren mogelijk die je maar kunt bedenken. De acrylaat letters zijn door ons voorzien van witte leds en aangesloten op de DMX controller. 

Wat wil jij
UItlichten?

De afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring op gedaan met verlichting. Van simpele spots tot complexere objecten zoals bijvoorbeeld deze neon ledletters. Wil jij iets uitlichten? Wij helpen je er graag bij!

Vision pro reclameletters

Productie in eigen huis

Het hele object is van begin tot eind in onze eigen werkplaats gebouwd, van de houten basis tot het aansluiten en ingieten van de ledverlichting. Zo houden we controle op de deadline, bewaken we de kwaliteit en houden we de lijntjes kort. 

Mag het licht uit?

Zelfs als alle ledverlichting is uitgeschakeld is deze eye-catcher een plaatje om te zien. De zwarte letters met de witte contour lijnen en de letters van acrylaat passen perfect bij elkaar. De witte neonstrip neemt de kleur aan van het gekozen licht. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Van Aaken

Van Aaken Groot formaat printen

Van Aaken

Samen denken in mogelijkheden, Think Possible

Dé onafhankelijke, innovatieve en inspirerende ICT service provider op het gebied van data ontsluiting, -transformatie, -bewerking en -deling in de Agri & Food business.

En al ruim 30 jaar met 65 medewerkers op 2 locaties in Rosmalen en Zoetermeer de verbindende factor in data toepassingen binnen de Agri & Food sector.

Toen van Aaken een nieuw pand betrok, mochten wij aanschuiven voor de aankleding. Van buiten naar binnen hebben het pand en omgeving voorzien van de huisstijl elementen van Van Aaken. Buiten de parkeerbordjes, bewegwijzering, reclamezuilen en binnen hebben we mooie wanddecoratie geplaatst.

Meer informatie over Van Aaken www.vaa.com 

Muren die spreken

De witte wanden bij Van Aaken hebben we in een dag tijd voorzien van enorme afbeeldingen. Het nieuwe logo en daar bij behorende slogan komt op een aantal wanden terug. De systeemwanden werden voorzien van peesframes.  De wand bij de ingang en achter de keukenblokken hebben we behangen met een naadloos behang (airtex).

SYSTEEM WANDEN

De wanden bij van Aaken zijn bijna allemaal systeemwanden. Omdat hier naden en  strips in zitten blijf je deze met een muurfolie altijd zien. Om een mooi strak resultaat te bereiken zonder naden en oneffenheden, hebben we alle wanden voorzien van een peesframe,

Hiernaast zie je mooi het resultaat voor en na. Nieuwsgierig hoe we dat monteren? Kijk dan snel de video hier onder!

Wand met peesframe Peesdoek in frame

VOOR
& NA

Een peesframe is de perfecte manier om een wand met oneffenheden te voorzien van een mooie visual. Snel te plaatsen en mocht je er ooit toch op uitgekeken zijn, wisselen we de print in mum van tijd om voor een nieuwe afbeelding.

Opvallende GEVELRECLAME

Niet alleen binnen zijn onze mensen aan de slag gegaan.

Aan een drukke weg was de wens om ook ’s avonds op te vallen. Om die reden hebben we een voorstel gedaan voor gevelreclame. Na de keuze uit een aantal opties, zijn we aan de slag gegaan met tekeningen en de aanvraag bij de gemeente. Na goedkeuring is de productie gestart en volgde de montage op locatie. We plaatsten nog wat bewegwijzering en parkeerbordjes buiten en het plaatje was compleet!

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven: zo echt kan leren zijn

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Door onze jarenlange relatie met de Rooi Pannen op onderwijsgebied, vast stage adres, deelname aan examencommisies enzovoorts, kregen we de vraag of we een uniek project wilde uitvoeren. Namelijk om met de leerlingen van de opleiding Sign, de aankleding van een nieuwe locatie te verzorgen. Van ontwerp tot productie, de leerlingen zijn overal bij betrokken geweest. Wij verzorgde de productie maar vooral ook de begeleiding van de studenten. Eindresultaat een perfecte samenwerking en prachtig eindresultaat

Meer informatie over De Rooi Pannen op www.derooipannen.nl

Logo De Rooi pannen

GEEn saaie muren meer!

Er is bijna geen saaie muur meer te bekennen bij De Rooi Pannen in Breda. Er is veelvoudig gebruik gemaakt van full color afbeeldingen op Airtex. En doorlopend komt overal het strakke lijnenspel terug. 

De lijnen komen daarnaast ook hier en daar terug in de grote afbeeldingen.

GLAS HELDER

Het lijnenspel in verschillende kleuren is de basis van het ontwerp. Dit is doorvertaald in de wanden maar ook in de glazen wanden. 

Om deze lijnen door te trekken op de glazen wanden hebben we gebruik gemaakt van Clearview, een full color print in verschillende lagen op bijna onzichtbare folie.

SAMEN MET DE LEERLINGEN

Het ontwerp is gemaakt door leerlingen van de Opleiding Sign binnen De Rooi Pannen. Dan is het natuurlijk ook super gaaf als je je eigen ontwerp ook zelf mag produceren en monteren op locatie. 

Daar hebben wij ons steentje aan bij gedragen. Wij zorgden voor het printwerk, de leerlingen waren betrokken bij de productie, voorbereidingen en de ook tijdens montage hebben onze mensen de leerlingen ondersteund. 

MUURFOLIE

Naast Airtex is er ook veelvuldig gebruikt gemaakt van muurfolie.

De muurfolie is beprint in de kleuren van de zones en contour gesneden. Waar nodig is het ontwerp aangesloten op de eerder geplaatste Airtex wanden. Naast de lijnen vind je ook allerlei iconen terug op verschillende muren.

Kantine

Ook de kantine van de school is niet bespaart gebleven en ook de balie is voorzien van een vrolijke print. En je raadt het al het lijnenspel komt hier ook weer in terug. 

 

Vacansoleil

Vacansoleil

Het familiebedrijf Vacansoleil werd in 1969 opgericht. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider als aanbieder van campingvakanties, met kantoren in acht landen. In 2003 werd de eerste eigen camping aangeschaft, Le Chêne Gris nabij Parijs die het begin zou vormen van de campingketen Iris Parc.

Tegenwoordig biedt Vacansoleil op 450 campings staanplaatsen, volledig ingerichte tenten en stacaravans met sanitair aan, verspreid over geheel Europa.

Vacansoleil maakt regelmatig gebruik van de expertise van Glance & Vision. Zo zorgen wij ervoor dat het gehele wagenpark herkenbaar de weg op gaat. We voorzagen het hoofdkantoor en het distributiecentrum van gevelreclame en maakten we inmiddels al een paar duizend borden voor de mobile homes (and still counting!) 

Meer informatie over Vacansoleil op www.vacansoleil.nl

VAN PERSONENAUTO TOT BEDRIJFSBUS

Bijna maandelijks mogen we weer een auto beletteren voor Vacansoleil. Inmiddels hebben we al tientallen personenauto’s mogen voor zien van belettering in speciale reflecterende folie. Naast de personenauto’s voor de medewerkers beletteren we ook alle bedrijfsbussen in dezelfde huisstijl. Naast het merk Vacansoleil verzorgen we ook de beletteringen voor andere onderdelen van Vacansoleil zoals Irisparc en European Leasure Service.

Accomodatie
Borden

Alle mobile homes op de Vacansoleil campings zijn voorzien van een aluminium sandwich bord. Het bord geeft informatie over het type mobile home.

Inmiddels hebben we al duizenden borden mogen maken in allerlei maten en soorten. De borden worden eerst op onze freestafel in de juiste afmeting en vorm gefreesd en voorzien van boorgaten. Daarna worden de borden voorzien van een print op onze vlakbedprinter. De laatste stap is het lamineren van de borden. Dan zijn ze klaar voor gebruik en extra beschermd tegen UV straling en andere invloeden van buitenaf. De borden worden per camping gesorteerd en inclusief montage materiaal geleverd op het distributie centrum van Vacansoleil.

Vacansoleil bord caravan

VAN BORDJE TOT GEVELRECLAME

Ook het hoofdkantoor is niet meer te missen. Aan de voorkant plaatsten we grote doosletters voorzien van ledverlichting. En aan de zijkant van het pand hebben we grote acrylaat letters gemonteerd op afstandsdoppen. Deze worden ´s avonds verlicht door middel van spots.

Als je een camping van Vacansoleil bezoekt kom je bijna zeker nog meer werk van ons tegen. Het welkomstbord bij de ingang bijvoorbeeld of het informatiebord bij de receptie, maar ook de duizenden borden die bevestigd zijn aan de caravans.

Juridisch Loket

Gevelreclame Het Juridisch Loket

Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is de onafhankelijke publieke juridische dienstverlener die actief bijdraagt aan een rechtvaardige maatschappij.

Het Juridisch Loket geeft eerste hulp bij juridische vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over ontslag, echtscheiding of de huur? Zij helpen met informatie, tips en voorbeeldbrieven.

In samenwerking met Bosman Eindhoven, Hebben we in een zeer korte periode alle filialen van Het Juridisch Loket voorzien van nieuwe gevelreclame.

Meer informatie over het Juridisch Loker op www.juridischloket.nl 

GevelReclames

Na het invoeren van een nieuwe huisstijl zijn wij aan de slag gegaan om in een korte tijd, alle filialen te ontdoen van oude gevelreclame en nieuwe gevelreclame te monteren. Sommige filialen zijn voorzien van gevelletters gelaserd uit acrylaat, andere hebben nieuwe lichtbak platen gekregen in de bestaande lichtbakken. Ook zijn op sommige locatie doos letters met LED-verlichting gemonteerd.

SGE Gezondheidscentra

gevelreclame SGE sibelius

SGE Gezondheidscentra

SGE is al meer dan 30 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit 11 gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, psychologen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners.

Voor SGE verzorgen wij de complete signing van alle locaties. Toen SGE een nieuwe huisstijl kreeg, hebben wij deze mogen doorvoeren op de 11 locaties. Deze zijn voorzien van gevelreclame. Alle locaties hebben dezelfde op maat gemaakte lichtreclame, raamfolie, wanddecoraties en bewegwijzering. 

Meer informatie over SGE op www.sge.nl

LICHTReclames

Elke vestiging van SGE is natuurlijk anders. Om zoveel mogelijk eenheid te creëren hebben we dezelfde lichtbak met doorsteek letters op alle locaties tegen de gevel gemonteerd. Voorzien van LED-verlicht valt de reclame ook ‘s Avonds erg goed op.

LOGO RESTYLING

Na het wisselen van de huisstijl is Glance & Vision aan de slag gegaan met het transformeren van alle locaties. Bestaande bewegwijzering en reclame is vervangen en is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande elementen. Zo hebben we in verschillende frames nieuwe borden geplaatst en zijn bestaande zuilen ook voorzien van nieuwe borden.

Naast deze elementen hebben we voor alle locaties een nieuwe lichtbak gemaakt. En zijn ramen zowel binnen als buiten voorzien van nieuwe raamdecoratie.

VOLLEDIG PROJECT

Bij SGE hebben we het hele plaatje mogen verzorgen, het interieur en exterieur is voorzien van huisstijl elementen. Op allerlei mogelijke manieren hebben we verschillende bewegwijzering aangebracht. Ramen zijn voorzien van full-color prints of subtiele frosted folie en teksten en logo’s zijn met muurfolie op de muur gemonteerd.

Bagels & Beans

gevelreclame bagels & beans

Bagels & Beans

Bagels & Beans was in 1995 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specifiek op de met name in de Verenigde Staten zeer populaire bagel heeft gericht. Inmiddels is de bagel, mede door de huidige bewuste eetgewoonten, uitgegroeid tot een zeer populaire broodsoort. Met inmiddels 61 bestaande vestigingen door het hele land en nieuwe vestigingen in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.

Bij Bagels & Beans zijn we langzaam opgenomen in hun vaste club van veelal Brabantse leveranciers. Het begon met de aanvraag van gevelletters in onze speciale metaalcoating en groeide uit tot het leveren van de raamdecoratie, lichtbakken, printwerk en stickers.

Meer informatie over Bagels & Beans op www.bagelsbeans.nl

 

GevelReclames

Elke vestiging van Bagels & Beans is anders. Daar ligt de uitdaging. Wij zorgen er samen met het ontwerpteam voor dat alle filialen toch zoveel mogelijk de zelfde uitstraling krijgen qua signing. We voorzien alle filialen van acrylaat letters op afstandsdoppen, volgens voorgeschreven kleurstelling. Daarnaast krijgen de meeste filialen een ronde lichtbak. Ook deze lichtbak wordt in eigen huis geproduceerd en voorzien van led-verlichting.

TIJDELIJK RAAMFOLIE

Voordat een filiaal open kan, wordt het hele pand binnen flink verbouwd. Om werkzaamheden binnen te onttrekken aan het zicht van voorbijgangers, plaatsen wij bij elk nieuw filiaal tijdelijke raamfolie. Makkelijk verwijderbare folie voorzien wij van print en monteren dit op locatie. Zodra het filiaal klaar is voor opening, plaatsen wij de gevelreclame en verwijderen wij de stickers weer.

KOFFIE TO GO
BAGELS & BEANS

Om echte Bagels & Beans – feeling te krijgen op locatie, hebben we deze rijdende koffiebar gemaakt. 

Voorzien van alle gemakken, zoals een koelkast, ingebouwde prullenbak en genoeg opbergruimte, oh en natuurlijk niet te vergeten het belangrijkste, een espressomachine.

DOOR HEEL NEDERLAND

De filialen van Bagels & Beans zitten verspreid over heel Nederland. Daar draaien wij ons hand niet voor om. We zijn dan ook regelmatig door heel Nederland te vinden. 

Zo hebben we in een paar dagen tijd door heel Nederland, alle lichtbakken aangepast naar nieuwe logo’s en daarbij ook meteen de verlichting vervangen en waar nodig extra onderhoud aan de lichtbaken uitgevoerd.

Momenteel voorzien we alle filialen van nieuwe raamfolie.

MEER VOOR BAGELS & BEANS

Naast alle signing elementen, denken we altijd mee met nieuwe ideeën van Bagels & Beans.

Van stickers en print op houten bordjes tot bakfietsen en plantenstekers voor op het terras.

Airopack

Airopack

De revolutionaire Airopack® dispenser is een verpakking met luchtdruk en realiseert middels een constante druk en gecontroleerde dosering het ultieme gebruiksgemak en comfort voor de gebruiker. In 2015 bereikte de organisatie een hoogtepunt met de wereldwijde introductie van Gillette. Airopack biedt wereldwijd aan opdrachtgevers een full service oplossing aan voor formuleringsontwikkeling, bulk productie, afvullen, decoreren en distribueren van de dispensers.

In samenwerking met Rethinking Group uit Eindhoven hebben we de complete binnen en buiten signing in de nieuwe fabriek van Airopack mogen verzorgen. Door duidelijke communicatie en korte lijnen zijn de krappe deadlines gehaald en hebben we een mooi en compleet project mogen maken. Een project om heel trots op te zijn! 

Meer informatie over Airopack op www.airopack.com   

GevelReclames

Om bezoekers en klant te laten zien waar Airopack gevestigd is hebben we het pand voorzien van drie grote lichtreclames. Met een totale lengte van 11 meter en de hoogte van 2,4 meter vallen ze flink op. Twee logo’s zijn geplaatst tegen de gevel en de derde hebben voorzien van een degelijke constructie zodat deze op het dak geplaatst kon worden. De laatste is voorzien van een speciale folie zodat de letters overdag zwart zijn en  ‘s avonds zodra het licht aangaat zijn ze wit. Van productie tot montage geheel in eigen beheer.

Visuals

Ook de binnenkant van het pand van Airopack is flink onder handen genomen. In het fabrieksgedeelte hebben een aantal grote wanddecoraties geplaatst. De grootste van 21 x 10 meter hoog spande de hierbij kroon. De snelloop deuren zijn voorzien van een heuse “airopack-racket”  en het kantoorgedeelte is aangekleed met verschillende muurprints.

Airopack
lichtreclames

3 grote logo’s van 11 x 2,4 meter zijn in zeer korte tijd geplaatst. Van productie tot montage, volledig in eigen beheer. Eén logo is d.m.v een constructie op het dak geplaatst en de andere twee zijn tegen de gevel gemonteerd.

Play Video

Meer Foto's van Airopack