Embassy of Mobility Cube

Embassy of Mobility Cube

In opdracht van Dutch Design Foundation en naar ontwerp van Enversed Studios, hebben we dit unieke projectieobject gemaakt. Een vrijstaande “Cube” van maar liefst 3 x 3 x 4 meter met aan de binnenzijde een speciaal gevormd beamerscherm.

Alles is uiteraard in eigen huis geproduceerd en dat met een zeer korte doorlooptijd van enkele weken. In onze werkplaats zijn de voorbereidingen gedaan en op de locaties hebben onze monteurs het object gemonteerd.

AWARD NoMINATIE

We zijn genomineerd voor de Sign+ Award van 2022 in de categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw.

Helaas zijn we er niet met de grote prijs vandoor gegaan, maar de erkenning en nominering door de vak jury is voor ons ook al een award opzich.

VERSCHILLENDE evenementen

Het meubel is speciaal gemaakt voor het evenement Dutch Design Week in Eindhoven, maar wel met de gedachten dat het ook ingezet kan worden voor andere evenementen. Hier is in de voorbereidingen en het ontwerp al rekening mee gehouden zodat het object meerdere keren op- en afgebouwd kan worden op verschillende locaties.

Beamer Projectie

De “Cube” is speciaal gemaakt voor een 360-graden animatie. Hiervoor is een projectievlak gecreëerd dat naadloos aansluit op deze animatie. 

Het grote vierkante vlak wordt omringd door 4 schermen die iets schuin liggen. Samen met het open ontwerp zorgt dit ervoor de bezoekers van alle kanten een goed zicht hebben op de animatie.

Productie in eigen huis

De basis van deze “Cube” is een lichte maar stevige constructie van aluminium en hout. Aan deze basis zijn de omgezette panelen van Dibond bevestigd. 

De uitdaging van dit project was namelijk de wens om maar 2 staanders te gebruiken. Daarvoor was een zo licht mogelijk constructie nodig die tegelijk ook solide oogt.

SGE Gezondheidscentra

gevelreclame SGE sibelius

SGE Gezondheidscentra

SGE is al meer dan 30 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit 11 gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, psychologen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners.

Voor SGE verzorgen wij de complete signing van alle locaties. Toen SGE een nieuwe huisstijl kreeg, hebben wij deze mogen doorvoeren op de 11 locaties. Deze zijn voorzien van gevelreclame. Alle locaties hebben dezelfde op maat gemaakte lichtreclame, raamfolie, wanddecoraties en bewegwijzering. 

Meer informatie over SGE op www.sge.nl

LICHTReclames

Elke vestiging van SGE is natuurlijk anders. Om zoveel mogelijk eenheid te creëren hebben we dezelfde lichtbak met doorsteek letters op alle locaties tegen de gevel gemonteerd. Voorzien van LED-verlicht valt de reclame ook ‘s Avonds erg goed op.

LOGO RESTYLING

Na het wisselen van de huisstijl is Glance & Vision aan de slag gegaan met het transformeren van alle locaties. Bestaande bewegwijzering en reclame is vervangen en is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande elementen. Zo hebben we in verschillende frames nieuwe borden geplaatst en zijn bestaande zuilen ook voorzien van nieuwe borden.

Naast deze elementen hebben we voor alle locaties een nieuwe lichtbak gemaakt. En zijn ramen zowel binnen als buiten voorzien van nieuwe raamdecoratie.

VOLLEDIG PROJECT

Bij SGE hebben we het hele plaatje mogen verzorgen, het interieur en exterieur is voorzien van huisstijl elementen. Op allerlei mogelijke manieren hebben we verschillende bewegwijzering aangebracht. Ramen zijn voorzien van full-color prints of subtiele frosted folie en teksten en logo’s zijn met muurfolie op de muur gemonteerd.

Airopack

Airopack

De revolutionaire Airopack® dispenser is een verpakking met luchtdruk en realiseert middels een constante druk en gecontroleerde dosering het ultieme gebruiksgemak en comfort voor de gebruiker. In 2015 bereikte de organisatie een hoogtepunt met de wereldwijde introductie van Gillette. Airopack biedt wereldwijd aan opdrachtgevers een full service oplossing aan voor formuleringsontwikkeling, bulk productie, afvullen, decoreren en distribueren van de dispensers.

In samenwerking met Rethinking Group uit Eindhoven hebben we de complete binnen en buiten signing in de nieuwe fabriek van Airopack mogen verzorgen. Door duidelijke communicatie en korte lijnen zijn de krappe deadlines gehaald en hebben we een mooi en compleet project mogen maken. Een project om heel trots op te zijn! 

Meer informatie over Airopack op www.airopack.com   

GevelReclames

Om bezoekers en klant te laten zien waar Airopack gevestigd is hebben we het pand voorzien van drie grote lichtreclames. Met een totale lengte van 11 meter en de hoogte van 2,4 meter vallen ze flink op. Twee logo’s zijn geplaatst tegen de gevel en de derde hebben voorzien van een degelijke constructie zodat deze op het dak geplaatst kon worden. De laatste is voorzien van een speciale folie zodat de letters overdag zwart zijn en  ‘s avonds zodra het licht aangaat zijn ze wit. Van productie tot montage geheel in eigen beheer.

Visuals

Ook de binnenkant van het pand van Airopack is flink onder handen genomen. In het fabrieksgedeelte hebben een aantal grote wanddecoraties geplaatst. De grootste van 21 x 10 meter hoog spande de hierbij kroon. De snelloop deuren zijn voorzien van een heuse “airopack-racket”  en het kantoorgedeelte is aangekleed met verschillende muurprints.

Airopack
lichtreclames

3 grote logo’s van 11 x 2,4 meter zijn in zeer korte tijd geplaatst. Van productie tot montage, volledig in eigen beheer. Eén logo is d.m.v een constructie op het dak geplaatst en de andere twee zijn tegen de gevel gemonteerd.

Play Video

Meer Foto's van Airopack