Embassy of Mobility Cube

Embassy of Mobility Cube

In opdracht van Dutch Design Foundation en naar ontwerp van Enversed Studios, hebben we dit unieke projectieobject gemaakt. Een vrijstaande “Cube” van maar liefst 3 x 3 x 4 meter met aan de binnenzijde een speciaal gevormd beamerscherm.

Alles is uiteraard in eigen huis geproduceerd en dat met een zeer korte doorlooptijd van enkele weken. In onze werkplaats zijn de voorbereidingen gedaan en op de locaties hebben onze monteurs het object gemonteerd.

AWARD NoMINATIE

We zijn genomineerd voor de Sign+ Award van 2022 in de categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw.

Helaas zijn we er niet met de grote prijs vandoor gegaan, maar de erkenning en nominering door de vak jury is voor ons ook al een award opzich.

VERSCHILLENDE evenementen

Het meubel is speciaal gemaakt voor het evenement Dutch Design Week in Eindhoven, maar wel met de gedachten dat het ook ingezet kan worden voor andere evenementen. Hier is in de voorbereidingen en het ontwerp al rekening mee gehouden zodat het object meerdere keren op- en afgebouwd kan worden op verschillende locaties.

Beamer Projectie

De “Cube” is speciaal gemaakt voor een 360-graden animatie. Hiervoor is een projectievlak gecreëerd dat naadloos aansluit op deze animatie. 

Het grote vierkante vlak wordt omringd door 4 schermen die iets schuin liggen. Samen met het open ontwerp zorgt dit ervoor de bezoekers van alle kanten een goed zicht hebben op de animatie.

Productie in eigen huis

De basis van deze “Cube” is een lichte maar stevige constructie van aluminium en hout. Aan deze basis zijn de omgezette panelen van Dibond bevestigd. 

De uitdaging van dit project was namelijk de wens om maar 2 staanders te gebruiken. Daarvoor was een zo licht mogelijk constructie nodig die tegelijk ook solide oogt.

Weide Weelde

productpresentatie weide wilde melk pak

Weide Weelde

Puur Nederlandse Weidezuivel van de rijke weiden van onze Gildeboeren. Het kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden, is de bron voor onze 100% natuurlijke zuivel. Weide Weelde, lekker puur, goed voor koeien, weidevogels en natuur.

Imagro, bureau voor strategie en creatie voor agri, food en buitengebied, komt regelmatig met zoals wij noemen typische “Glance & Vision-klusjes”, heerlijke uitdagingen waarbij eerst stevig moet worden nagedacht  over materiaalgebruik en uitvoering. Deze keer kwam men met de fantastische vraag of we voor hun klant Weide Weelde een levensgrote zuivelpak konden maken. Die vraag hoefden ze geen tweede keer te stellen. Natuurlijk kunnen wij dat.

Meer informatie over Weide Weelde op weideweelde.nl

LEVENSGROOT MELKPAK

Zoals de kartonnen versie wordt gemaakt, zo ook deze grote variant, maar dan van aluminium sandwichplaat. De uitslag van de verpakking hebben we vergroot en door middel van cnc frezen uit 1 plaat dibond gefreesd en vervolgens in vorm gevouwen en verlijmd. Naderhand is een full color sticker aangebracht.

De dop is als laatste toegevoegd en is volledig gemaakt van geschuimd PVC.

Na de officiële lancering hebben we ook zorg gedragen voor de aankleding van de Weide Weelde bedrijfspresentatie op de “Share a perfect day” dag van de Jumbo.

IN HET
WILD GESPOT

Inmiddels wordt het zuivelpak van Weide Weelde ingezet tijdens allerlei promotionele doeleinden.

Zoals op deze foto te zien is tijdens de officiële lancering van het nieuwe pak.

productpresentatie weide wilde melk pak

NOG MEER MELKPAKKEN

Ook andere bedrijven in de zuivel industrie weten ons te vinden en daarvoor hebben we met plezier verschillende melkpakken gemaakt. 

In allerlei verschillende afmetingen en zelfs een met een afneembare dop, voor een feestelijke onthulling.