Embassy of Mobility Cube

Embassy of Mobility Cube

In opdracht van Dutch Design Foundation en naar ontwerp van Enversed Studios, hebben we dit unieke projectieobject gemaakt. Een vrijstaande “Cube” van maar liefst 3 x 3 x 4 meter met aan de binnenzijde een speciaal gevormd beamerscherm.

Alles is uiteraard in eigen huis geproduceerd en dat met een zeer korte doorlooptijd van enkele weken. In onze werkplaats zijn de voorbereidingen gedaan en op de locaties hebben onze monteurs het object gemonteerd.

AWARD NoMINATIE

We zijn genomineerd voor de Sign+ Award van 2022 in de categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw.

Helaas zijn we er niet met de grote prijs vandoor gegaan, maar de erkenning en nominering door de vak jury is voor ons ook al een award opzich.

VERSCHILLENDE evenementen

Het meubel is speciaal gemaakt voor het evenement Dutch Design Week in Eindhoven, maar wel met de gedachten dat het ook ingezet kan worden voor andere evenementen. Hier is in de voorbereidingen en het ontwerp al rekening mee gehouden zodat het object meerdere keren op- en afgebouwd kan worden op verschillende locaties.

Beamer Projectie

De “Cube” is speciaal gemaakt voor een 360-graden animatie. Hiervoor is een projectievlak gecreëerd dat naadloos aansluit op deze animatie. 

Het grote vierkante vlak wordt omringd door 4 schermen die iets schuin liggen. Samen met het open ontwerp zorgt dit ervoor de bezoekers van alle kanten een goed zicht hebben op de animatie.

Productie in eigen huis

De basis van deze “Cube” is een lichte maar stevige constructie van aluminium en hout. Aan deze basis zijn de omgezette panelen van Dibond bevestigd. 

De uitdaging van dit project was namelijk de wens om maar 2 staanders te gebruiken. Daarvoor was een zo licht mogelijk constructie nodig die tegelijk ook solide oogt.

Vision PRO 2020

Vision pro reclameletters

Vision PRO 2020

In opdracht van Verel Expo hebben we dit unieke lichtobject gemaakt. Een echte eye-catcher tijdens het evenement waarvoor dit object speciaal is gemaakt. 

Alles is in eigen huis geproduceerd en dat in een record tempo van anderhalve week. In onze werkplaats werd alles gemonteerd en aangesloten. Op de locatie, hoefde alleen de stekkers erin en kon er gedraaid worden.

NEON MAAR DAN NET ANDERS

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van LED neon. Dit heeft de uitstraling van authentiek neon glas, maar dan met alle voordelen van ledverlichting. Het is gemaakt van flexibel kunststof wat tegen een stootje kan, het is energiezuinig en mocht het nodig zijn, in allerlei verschillende kleuren in te stellen. 

Led in ALLE KLEUREN

Doormiddel van een DMX controller is het lichtobject via een externe controller aan te sturen. In dit geval ideaal, omdat tijdens de lichtshow van het evenement nog veel meer lichten en ledlijnen aangestuurd werden door middel van DMX. De neon strip is voorzien van RGB led en daardoor zijn alle kleuren mogelijk die je maar kunt bedenken. De acrylaat letters zijn door ons voorzien van witte leds en aangesloten op de DMX controller. 

Wat wil jij
UItlichten?

De afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring op gedaan met verlichting. Van simpele spots tot complexere objecten zoals bijvoorbeeld deze neon ledletters. Wil jij iets uitlichten? Wij helpen je er graag bij!

Vision pro reclameletters

Productie in eigen huis

Het hele object is van begin tot eind in onze eigen werkplaats gebouwd, van de houten basis tot het aansluiten en ingieten van de ledverlichting. Zo houden we controle op de deadline, bewaken we de kwaliteit en houden we de lijntjes kort. 

Mag het licht uit?

Zelfs als alle ledverlichting is uitgeschakeld is deze eye-catcher een plaatje om te zien. De zwarte letters met de witte contour lijnen en de letters van acrylaat passen perfect bij elkaar. De witte neonstrip neemt de kleur aan van het gekozen licht. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Van Aaken

Van Aaken Groot formaat printen

Van Aaken

Samen denken in mogelijkheden, Think Possible

Dé onafhankelijke, innovatieve en inspirerende ICT service provider op het gebied van data ontsluiting, -transformatie, -bewerking en -deling in de Agri & Food business.

En al ruim 30 jaar met 65 medewerkers op 2 locaties in Rosmalen en Zoetermeer de verbindende factor in data toepassingen binnen de Agri & Food sector.

Toen van Aaken een nieuw pand betrok, mochten wij aanschuiven voor de aankleding. Van buiten naar binnen hebben het pand en omgeving voorzien van de huisstijl elementen van Van Aaken. Buiten de parkeerbordjes, bewegwijzering, reclamezuilen en binnen hebben we mooie wanddecoratie geplaatst.

Meer informatie over Van Aaken www.vaa.com 

Muren die spreken

De witte wanden bij Van Aaken hebben we in een dag tijd voorzien van enorme afbeeldingen. Het nieuwe logo en daar bij behorende slogan komt op een aantal wanden terug. De systeemwanden werden voorzien van peesframes.  De wand bij de ingang en achter de keukenblokken hebben we behangen met een naadloos behang (airtex).

SYSTEEM WANDEN

De wanden bij van Aaken zijn bijna allemaal systeemwanden. Omdat hier naden en  strips in zitten blijf je deze met een muurfolie altijd zien. Om een mooi strak resultaat te bereiken zonder naden en oneffenheden, hebben we alle wanden voorzien van een peesframe,

Hiernaast zie je mooi het resultaat voor en na. Nieuwsgierig hoe we dat monteren? Kijk dan snel de video hier onder!

Wand met peesframe Peesdoek in frame

VOOR
& NA

Een peesframe is de perfecte manier om een wand met oneffenheden te voorzien van een mooie visual. Snel te plaatsen en mocht je er ooit toch op uitgekeken zijn, wisselen we de print in mum van tijd om voor een nieuwe afbeelding.

Opvallende GEVELRECLAME

Niet alleen binnen zijn onze mensen aan de slag gegaan.

Aan een drukke weg was de wens om ook ’s avonds op te vallen. Om die reden hebben we een voorstel gedaan voor gevelreclame. Na de keuze uit een aantal opties, zijn we aan de slag gegaan met tekeningen en de aanvraag bij de gemeente. Na goedkeuring is de productie gestart en volgde de montage op locatie. We plaatsten nog wat bewegwijzering en parkeerbordjes buiten en het plaatje was compleet!

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven: zo echt kan leren zijn

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Door onze jarenlange relatie met de Rooi Pannen op onderwijsgebied, vast stage adres, deelname aan examencommisies enzovoorts, kregen we de vraag of we een uniek project wilde uitvoeren. Namelijk om met de leerlingen van de opleiding Sign, de aankleding van een nieuwe locatie te verzorgen. Van ontwerp tot productie, de leerlingen zijn overal bij betrokken geweest. Wij verzorgde de productie maar vooral ook de begeleiding van de studenten. Eindresultaat een perfecte samenwerking en prachtig eindresultaat

Meer informatie over De Rooi Pannen op www.derooipannen.nl

Logo De Rooi pannen

GEEn saaie muren meer!

Er is bijna geen saaie muur meer te bekennen bij De Rooi Pannen in Breda. Er is veelvoudig gebruik gemaakt van full color afbeeldingen op Airtex. En doorlopend komt overal het strakke lijnenspel terug. 

De lijnen komen daarnaast ook hier en daar terug in de grote afbeeldingen.

GLAS HELDER

Het lijnenspel in verschillende kleuren is de basis van het ontwerp. Dit is doorvertaald in de wanden maar ook in de glazen wanden. 

Om deze lijnen door te trekken op de glazen wanden hebben we gebruik gemaakt van Clearview, een full color print in verschillende lagen op bijna onzichtbare folie.

SAMEN MET DE LEERLINGEN

Het ontwerp is gemaakt door leerlingen van de Opleiding Sign binnen De Rooi Pannen. Dan is het natuurlijk ook super gaaf als je je eigen ontwerp ook zelf mag produceren en monteren op locatie. 

Daar hebben wij ons steentje aan bij gedragen. Wij zorgden voor het printwerk, de leerlingen waren betrokken bij de productie, voorbereidingen en de ook tijdens montage hebben onze mensen de leerlingen ondersteund. 

MUURFOLIE

Naast Airtex is er ook veelvuldig gebruikt gemaakt van muurfolie.

De muurfolie is beprint in de kleuren van de zones en contour gesneden. Waar nodig is het ontwerp aangesloten op de eerder geplaatste Airtex wanden. Naast de lijnen vind je ook allerlei iconen terug op verschillende muren.

Kantine

Ook de kantine van de school is niet bespaart gebleven en ook de balie is voorzien van een vrolijke print. En je raadt het al het lijnenspel komt hier ook weer in terug. 

 

Vacansoleil

Vacansoleil

Het familiebedrijf Vacansoleil werd in 1969 opgericht. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider als aanbieder van campingvakanties, met kantoren in acht landen. In 2003 werd de eerste eigen camping aangeschaft, Le Chêne Gris nabij Parijs die het begin zou vormen van de campingketen Iris Parc.

Tegenwoordig biedt Vacansoleil op 450 campings staanplaatsen, volledig ingerichte tenten en stacaravans met sanitair aan, verspreid over geheel Europa.

Vacansoleil maakt regelmatig gebruik van de expertise van Glance & Vision. Zo zorgen wij ervoor dat het gehele wagenpark herkenbaar de weg op gaat. We voorzagen het hoofdkantoor en het distributiecentrum van gevelreclame en maakten we inmiddels al een paar duizend borden voor de mobile homes (and still counting!) 

Meer informatie over Vacansoleil op www.vacansoleil.nl

VAN PERSONENAUTO TOT BEDRIJFSBUS

Bijna maandelijks mogen we weer een auto beletteren voor Vacansoleil. Inmiddels hebben we al tientallen personenauto’s mogen voor zien van belettering in speciale reflecterende folie. Naast de personenauto’s voor de medewerkers beletteren we ook alle bedrijfsbussen in dezelfde huisstijl. Naast het merk Vacansoleil verzorgen we ook de beletteringen voor andere onderdelen van Vacansoleil zoals Irisparc en European Leasure Service.

Accomodatie
Borden

Alle mobile homes op de Vacansoleil campings zijn voorzien van een aluminium sandwich bord. Het bord geeft informatie over het type mobile home.

Inmiddels hebben we al duizenden borden mogen maken in allerlei maten en soorten. De borden worden eerst op onze freestafel in de juiste afmeting en vorm gefreesd en voorzien van boorgaten. Daarna worden de borden voorzien van een print op onze vlakbedprinter. De laatste stap is het lamineren van de borden. Dan zijn ze klaar voor gebruik en extra beschermd tegen UV straling en andere invloeden van buitenaf. De borden worden per camping gesorteerd en inclusief montage materiaal geleverd op het distributie centrum van Vacansoleil.

Vacansoleil bord caravan

VAN BORDJE TOT GEVELRECLAME

Ook het hoofdkantoor is niet meer te missen. Aan de voorkant plaatsten we grote doosletters voorzien van ledverlichting. En aan de zijkant van het pand hebben we grote acrylaat letters gemonteerd op afstandsdoppen. Deze worden ´s avonds verlicht door middel van spots.

Als je een camping van Vacansoleil bezoekt kom je bijna zeker nog meer werk van ons tegen. Het welkomstbord bij de ingang bijvoorbeeld of het informatiebord bij de receptie, maar ook de duizenden borden die bevestigd zijn aan de caravans.

Juridisch Loket

Gevelreclame Het Juridisch Loket

Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is de onafhankelijke publieke juridische dienstverlener die actief bijdraagt aan een rechtvaardige maatschappij.

Het Juridisch Loket geeft eerste hulp bij juridische vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over ontslag, echtscheiding of de huur? Zij helpen met informatie, tips en voorbeeldbrieven.

In samenwerking met Bosman Eindhoven, Hebben we in een zeer korte periode alle filialen van Het Juridisch Loket voorzien van nieuwe gevelreclame.

Meer informatie over het Juridisch Loker op www.juridischloket.nl 

GevelReclames

Na het invoeren van een nieuwe huisstijl zijn wij aan de slag gegaan om in een korte tijd, alle filialen te ontdoen van oude gevelreclame en nieuwe gevelreclame te monteren. Sommige filialen zijn voorzien van gevelletters gelaserd uit acrylaat, andere hebben nieuwe lichtbak platen gekregen in de bestaande lichtbakken. Ook zijn op sommige locatie doos letters met LED-verlichting gemonteerd.

SGE Gezondheidscentra

gevelreclame SGE sibelius

SGE Gezondheidscentra

SGE is al meer dan 30 jaar actief in alle wijken van Eindhoven. Vanuit 11 gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, psychologen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners.

Voor SGE verzorgen wij de complete signing van alle locaties. Toen SGE een nieuwe huisstijl kreeg, hebben wij deze mogen doorvoeren op de 11 locaties. Deze zijn voorzien van gevelreclame. Alle locaties hebben dezelfde op maat gemaakte lichtreclame, raamfolie, wanddecoraties en bewegwijzering. 

Meer informatie over SGE op www.sge.nl

LICHTReclames

Elke vestiging van SGE is natuurlijk anders. Om zoveel mogelijk eenheid te creëren hebben we dezelfde lichtbak met doorsteek letters op alle locaties tegen de gevel gemonteerd. Voorzien van LED-verlicht valt de reclame ook ‘s Avonds erg goed op.

LOGO RESTYLING

Na het wisselen van de huisstijl is Glance & Vision aan de slag gegaan met het transformeren van alle locaties. Bestaande bewegwijzering en reclame is vervangen en is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande elementen. Zo hebben we in verschillende frames nieuwe borden geplaatst en zijn bestaande zuilen ook voorzien van nieuwe borden.

Naast deze elementen hebben we voor alle locaties een nieuwe lichtbak gemaakt. En zijn ramen zowel binnen als buiten voorzien van nieuwe raamdecoratie.

VOLLEDIG PROJECT

Bij SGE hebben we het hele plaatje mogen verzorgen, het interieur en exterieur is voorzien van huisstijl elementen. Op allerlei mogelijke manieren hebben we verschillende bewegwijzering aangebracht. Ramen zijn voorzien van full-color prints of subtiele frosted folie en teksten en logo’s zijn met muurfolie op de muur gemonteerd.

Weide Weelde

productpresentatie weide wilde melk pak

Weide Weelde

Puur Nederlandse Weidezuivel van de rijke weiden van onze Gildeboeren. Het kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden, is de bron voor onze 100% natuurlijke zuivel. Weide Weelde, lekker puur, goed voor koeien, weidevogels en natuur.

Imagro, bureau voor strategie en creatie voor agri, food en buitengebied, komt regelmatig met zoals wij noemen typische “Glance & Vision-klusjes”, heerlijke uitdagingen waarbij eerst stevig moet worden nagedacht  over materiaalgebruik en uitvoering. Deze keer kwam men met de fantastische vraag of we voor hun klant Weide Weelde een levensgrote zuivelpak konden maken. Die vraag hoefden ze geen tweede keer te stellen. Natuurlijk kunnen wij dat.

Meer informatie over Weide Weelde op weideweelde.nl

LEVENSGROOT MELKPAK

Zoals de kartonnen versie wordt gemaakt, zo ook deze grote variant, maar dan van aluminium sandwichplaat. De uitslag van de verpakking hebben we vergroot en door middel van cnc frezen uit 1 plaat dibond gefreesd en vervolgens in vorm gevouwen en verlijmd. Naderhand is een full color sticker aangebracht.

De dop is als laatste toegevoegd en is volledig gemaakt van geschuimd PVC.

Na de officiële lancering hebben we ook zorg gedragen voor de aankleding van de Weide Weelde bedrijfspresentatie op de “Share a perfect day” dag van de Jumbo.

IN HET
WILD GESPOT

Inmiddels wordt het zuivelpak van Weide Weelde ingezet tijdens allerlei promotionele doeleinden.

Zoals op deze foto te zien is tijdens de officiële lancering van het nieuwe pak.

productpresentatie weide wilde melk pak

NOG MEER MELKPAKKEN

Ook andere bedrijven in de zuivel industrie weten ons te vinden en daarvoor hebben we met plezier verschillende melkpakken gemaakt. 

In allerlei verschillende afmetingen en zelfs een met een afneembare dop, voor een feestelijke onthulling.

TEDX

TED Brainport

TEDX

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TED Talks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized. (Subject to certain rules and regulations.)

In samenwerking met Rethinking Group hebben we het evenement van TEDx Eindhoven in het Evoluon aangekleed. Van een metershoge robot, tot de bewegwijzering binnen en buiten.

Meer informatie over TEDx op www.tedxeindhoven.nl

Meer informatie over Alpheios op www.alpheios.nl

BEWEGWIJZERING

Tijdens een evenement is het enorm belangrijk dat gasten in een oogopslag zien welke richting ze op moeten. Dat hebben we ook voor TEDx toegepast.

Zowel binnen als buiten zijn er op verschillende manieren borden geplaatst. Binnen bijvoorbeeld hangend aan het systeem plafond en buiten met speciale grond ankers zijn borden op palen geplaatst. Snel en makkelijk te plaatsen maar ook weer te verwijderen. Ideaal voor een evenement!

MEGA
ROBOT

Om flink de aandacht te trekken hebben we deze metershoge robot gemaakt.

Met de mogelijkheid om volledige vrijstaand te staan kon de robot gemakkelijk en snel met een heftruck verplaatst worden. Op het terrein van het Evoluon in Eindhoven heeft onze robot dan ook op verschillende plekken gestaan.

De robot was zo opgebouwd dat deze makkelijk op en af te bouwen was, daarnaast ook compact opgeslagen kon worden voor het volgende evenement.

ROBOTS IN ALLERLEI MATEN

Voor het evenement zijn 4 robot karakters ontworpen, deze komen in alle uitingen terug tijdens het evenement.

We hebben verschillende versies en groottes van golfkarton en geschuimd PVC gemaakt. De armen en losse onderdelen konden vrij bewegen.

Alpheios

Alpheios

Gewoon schoon is niet goed genoeg. Daarom werkt het resultaat van Alpheios dieper door in uw organisatie. Het gaat verder dan uw schone vloeren. Verder dan uw opgeruimde werkplekken. Dat komt doordat wij niet alleen schoonmaakmachines, -middelen en -materialen van uitstekende kwaliteit leveren, maar ook de kennis om daar optimaal mee te werken. Daarnaast zijn onze middelen, materialen en machines in onderlinge samenhang ontwikkeld, waardoor hun afzonderlijke performance versterkt wordt.

Zie je een auto van Alpheios voorbij rijden, dan is deze door ons beplakt. Wij zorgen ervoor dat alle auto’s rond rijden met de opvallende huisstijl van het bedrijf. 

Meer informatie over Alpheios op www.alpheios.nl

WAGENPARK BELETTERING

Zodra er een nieuwe auto aan het wagenpark toegevoegd wordt, of een auto heeft schade gereden, wordt deze door ons voorzien van autobelettering. Vaak gebeurd dat in Veldhoven op onze eigen locatie. We plannen dan rechtstreeks met de monteur een datum waarop deze de auto bij ons kan brengen. De monteur kan dan onder genot van een kopje koffie (of 2) wachten tot de auto klaar is en kan weer verder. Soms komt het ook voor dat we op een andere locatie de auto plakken, dat is dan meestal bij de autodealer en gaat het om meerdere auto’s tegelijk. Dat is voor de klant prettig en wij kunnen met een groter team alle auto’s op een dag bestickeren.

26 auto's
in een dag

Toen Alpheios in 2011 een nieuwe huisstijl kreeg is ons de vraag gesteld of wij de belettering van het hele wagenpark bestaande uit 26 voertuigen, van zowel de Nederlandse als Belgische medewerkers in een keer konden vervangen. Geen probleem!

De dag dat de nieuwe huisstijl bekend gemaakt werd was een groot feest gepland voor alle medewerkers van Alpheios. De hele dag waren alle auto beschikbaar. ‘s Morgens in alle vroegte zijn alle auto’s in een gehuurde hal in de buurt van de feestlocatie binnen gereden. Door een team werden de oude stickers verwijderd en konden ze door naar het volgende team die de auto’s voorzag van nieuwe bestickering. Aan het einde van de dag hebben we alle auto’s naar de feestlocatie gebracht precies op tijd voor de onthulling!

Een re-branding waar we met trots op terugkijken!

SCHOONMAAKTROLLEY’S

Naast autobelettering is bijna elke ondergrond te voorzien van een sticker, zo ook deze trolley’s van Alpheios.

Verschillende soorten trolley’s zijn voorzien van vrolijke prints, zodat de gangen van bijvoorbeeld het Erasmus-ziekenhuis wat opgefleurd worden tijdens de schoonmaakrondes.