Skip to content

Alpheios

Gewoon schoon is niet goed genoeg. Daarom werkt het resultaat van Alpheios dieper door in uw organisatie. Het gaat verder dan uw schone vloeren. Verder dan uw opgeruimde werkplekken. Dat komt doordat wij niet alleen schoonmaakmachines, -middelen en -materialen van uitstekende kwaliteit leveren, maar ook de kennis om daar optimaal mee te werken. Daarnaast zijn onze middelen, materialen en machines in onderlinge samenhang ontwikkeld, waardoor hun afzonderlijke performance versterkt wordt.

Zie je een auto van Alpheios voorbij rijden, dan is deze door ons beplakt. Wij zorgen ervoor dat alle auto’s rond rijden met de opvallende huisstijl van het bedrijf. 

Meer informatie over Alpheios op www.alpheios.nl

WAGENPARK BELETTERING

Zodra er een nieuwe auto aan het wagenpark toegevoegd wordt, of een auto heeft schade gereden, wordt deze door ons voorzien van autobelettering. Vaak gebeurd dat in Veldhoven op onze eigen locatie. We plannen dan rechtstreeks met de monteur een datum waarop deze de auto bij ons kan brengen. De monteur kan dan onder genot van een kopje koffie (of 2) wachten tot de auto klaar is en kan weer verder. Soms komt het ook voor dat we op een andere locatie de auto plakken, dat is dan meestal bij de autodealer en gaat het om meerdere auto’s tegelijk. Dat is voor de klant prettig en wij kunnen met een groter team alle auto’s op een dag bestickeren.

26 auto's
in een dag

Toen Alpheios in 2011 een nieuwe huisstijl kreeg is ons de vraag gesteld of wij de belettering van het hele wagenpark bestaande uit 26 voertuigen, van zowel de Nederlandse als Belgische medewerkers in een keer konden vervangen. Geen probleem!

De dag dat de nieuwe huisstijl bekend gemaakt werd was een groot feest gepland voor alle medewerkers van Alpheios. De hele dag waren alle auto beschikbaar. ‘s Morgens in alle vroegte zijn alle auto’s in een gehuurde hal in de buurt van de feestlocatie binnen gereden. Door een team werden de oude stickers verwijderd en konden ze door naar het volgende team die de auto’s voorzag van nieuwe bestickering. Aan het einde van de dag hebben we alle auto’s naar de feestlocatie gebracht precies op tijd voor de onthulling!

Een re-branding waar we met trots op terugkijken!

SCHOONMAAKTROLLEY’S

Naast autobelettering is bijna elke ondergrond te voorzien van een sticker, zo ook deze trolley’s van Alpheios.

Verschillende soorten trolley’s zijn voorzien van vrolijke prints, zodat de gangen van bijvoorbeeld het Erasmus-ziekenhuis wat opgefleurd worden tijdens de schoonmaakrondes.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.