Skip to content

Bagels & Beans

Bagels & Beans was in 1995 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specifiek op de met name in de Verenigde Staten zeer populaire bagel heeft gericht. Inmiddels is de bagel, mede door de huidige bewuste eetgewoonten, uitgegroeid tot een zeer populaire broodsoort. Met inmiddels 61 bestaande vestigingen door het hele land en nieuwe vestigingen in voorbereiding heeft Bagels & Beans het gezicht van de traditionele lunchroom definitief veranderd.

Bij Bagels & Beans zijn we langzaam opgenomen in hun vaste club van veelal Brabantse leveranciers. Het begon met de aanvraag van gevelletters in onze speciale metaalcoating en groeide uit tot het leveren van de raamdecoratie, lichtbakken, printwerk en stickers.

Meer informatie over Bagels & Beans op www.bagelsbeans.nl

 

GevelReclames

Elke vestiging van Bagels & Beans is anders. Daar ligt de uitdaging. Wij zorgen er samen met het ontwerpteam voor dat alle filialen toch zoveel mogelijk de zelfde uitstraling krijgen qua signing. We voorzien alle filialen van acrylaat letters op afstandsdoppen, volgens voorgeschreven kleurstelling. Daarnaast krijgen de meeste filialen een ronde lichtbak. Ook deze lichtbak wordt in eigen huis geproduceerd en voorzien van led-verlichting.

TIJDELIJK RAAMFOLIE

Voordat een filiaal open kan, wordt het hele pand binnen flink verbouwd. Om werkzaamheden binnen te onttrekken aan het zicht van voorbijgangers, plaatsen wij bij elk nieuw filiaal tijdelijke raamfolie. Makkelijk verwijderbare folie voorzien wij van print en monteren dit op locatie. Zodra het filiaal klaar is voor opening, plaatsen wij de gevelreclame en verwijderen wij de stickers weer.

KOFFIE TO GO
BAGELS & BEANS

Om echte Bagels & Beans – feeling te krijgen op locatie, hebben we deze rijdende koffiebar gemaakt. 

Voorzien van alle gemakken, zoals een koelkast, ingebouwde prullenbak en genoeg opbergruimte, oh en natuurlijk niet te vergeten het belangrijkste, een espressomachine.

DOOR HEEL NEDERLAND

De filialen van Bagels & Beans zitten verspreid over heel Nederland. Daar draaien wij ons hand niet voor om. We zijn dan ook regelmatig door heel Nederland te vinden. 

Zo hebben we in een paar dagen tijd door heel Nederland, alle lichtbakken aangepast naar nieuwe logo’s en daarbij ook meteen de verlichting vervangen en waar nodig extra onderhoud aan de lichtbaken uitgevoerd.

Momenteel voorzien we alle filialen van nieuwe raamfolie.

MEER VOOR BAGELS & BEANS

Naast alle signing elementen, denken we altijd mee met nieuwe ideeën van Bagels & Beans.

Van stickers en print op houten bordjes tot bakfietsen en plantenstekers voor op het terras.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.