Skip to content

De Rooi Pannen

De Rooi Pannen in Breda, Tilburg en Eindhoven: zo echt kan leren zijn

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda.

Door onze jarenlange relatie met de Rooi Pannen op onderwijsgebied, vast stage adres, deelname aan examencommisies enzovoorts, kregen we de vraag of we een uniek project wilde uitvoeren. Namelijk om met de leerlingen van de opleiding Sign, de aankleding van een nieuwe locatie te verzorgen. Van ontwerp tot productie, de leerlingen zijn overal bij betrokken geweest. Wij verzorgde de productie maar vooral ook de begeleiding van de studenten. Eindresultaat een perfecte samenwerking en prachtig eindresultaat

Meer informatie over De Rooi Pannen op www.derooipannen.nl

Logo De Rooi pannen

GEEn saaie muren meer!

Er is bijna geen saaie muur meer te bekennen bij De Rooi Pannen in Breda. Er is veelvoudig gebruik gemaakt van full color afbeeldingen op Airtex. En doorlopend komt overal het strakke lijnenspel terug. 

De lijnen komen daarnaast ook hier en daar terug in de grote afbeeldingen.

GLAS HELDER

Het lijnenspel in verschillende kleuren is de basis van het ontwerp. Dit is doorvertaald in de wanden maar ook in de glazen wanden. 

Om deze lijnen door te trekken op de glazen wanden hebben we gebruik gemaakt van Clearview, een full color print in verschillende lagen op bijna onzichtbare folie.

SAMEN MET DE LEERLINGEN

Het ontwerp is gemaakt door leerlingen van de Opleiding Sign binnen De Rooi Pannen. Dan is het natuurlijk ook super gaaf als je je eigen ontwerp ook zelf mag produceren en monteren op locatie. 

Daar hebben wij ons steentje aan bij gedragen. Wij zorgden voor het printwerk, de leerlingen waren betrokken bij de productie, voorbereidingen en de ook tijdens montage hebben onze mensen de leerlingen ondersteund. 

MUURFOLIE

Naast Airtex is er ook veelvuldig gebruikt gemaakt van muurfolie.

De muurfolie is beprint in de kleuren van de zones en contour gesneden. Waar nodig is het ontwerp aangesloten op de eerder geplaatste Airtex wanden. Naast de lijnen vind je ook allerlei iconen terug op verschillende muren.

Kantine

Ook de kantine van de school is niet bespaart gebleven en ook de balie is voorzien van een vrolijke print. En je raadt het al het lijnenspel komt hier ook weer in terug. 

 

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.