Skip to content

Embassy of Mobility Cube

In opdracht van Dutch Design Foundation en naar ontwerp van Enversed Studios, hebben we dit unieke projectieobject gemaakt. Een vrijstaande “Cube” van maar liefst 3 x 3 x 4 meter met aan de binnenzijde een speciaal gevormd beamerscherm.

Alles is uiteraard in eigen huis geproduceerd en dat met een zeer korte doorlooptijd van enkele weken. In onze werkplaats zijn de voorbereidingen gedaan en op de locaties hebben onze monteurs het object gemonteerd.

AWARD NoMINATIE

We zijn genomineerd voor de Sign+ Award van 2022 in de categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw en hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken om de publieksprijs te winnen! Je kunt namelijk stemmen op je favoriete project. 

Help jij ons aan de overwinning? Breng dan snel je stem uit! Alvast enorm bedankt namens het team van Glance & Vision.

VERSCHILLENDE evenementen

Het meubel is speciaal gemaakt voor het evenement Dutch Design Week in Eindhoven, maar wel met de gedachten dat het ook ingezet kan worden voor andere evenementen. Hier is in de voorbereidingen en het ontwerp al rekening mee gehouden zodat het object meerdere keren op- en afgebouwd kan worden op verschillende locaties.

Beamer Projectie

De “Cube” is speciaal gemaakt voor een 360-graden animatie. Hiervoor is een projectievlak gecreëerd dat naadloos aansluit op deze animatie. 

Het grote vierkante vlak wordt omringd door 4 schermen die iets schuin liggen. Samen met het open ontwerp zorgt dit ervoor de bezoekers van alle kanten een goed zicht hebben op de animatie.

Productie in eigen huis

De basis van deze “Cube” is een lichte maar stevige constructie van aluminium en hout. Aan deze basis zijn de omgezette panelen van Dibond bevestigd. 

De uitdaging van dit project was namelijk de wens om maar 2 staanders te gebruiken. Daarvoor was een zo licht mogelijk constructie nodig die tegelijk ook solide oogt.

Leuk dat je ons HELPT aan de overwinning!

We zijn genomineerd voor de Sign+ Award van 2022 in de categorie Tentoonstellings- en Evenementenbouw met deze Mobility Cube! Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken om de publieksprijs te winnen! Je kunt namelijk stemmen op je favoriete project. 

Help jij ons aan de overwinning? Breng dan snel je stem uit ! Alvast enorm bedankt namens het team van Glance & Vision.

Lees hier alles over dit project.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.