Skip to content

TEDX

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TED Talks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized. (Subject to certain rules and regulations.)

In samenwerking met Rethinking Group hebben we het evenement van TEDx Eindhoven in het Evoluon aangekleed. Van een metershoge robot, tot de bewegwijzering binnen en buiten.

Meer informatie over TEDx op www.tedxeindhoven.nl

Meer informatie over Alpheios op www.alpheios.nl

BEWEGWIJZERING

Tijdens een evenement is het enorm belangrijk dat gasten in een oogopslag zien welke richting ze op moeten. Dat hebben we ook voor TEDx toegepast.

Zowel binnen als buiten zijn er op verschillende manieren borden geplaatst. Binnen bijvoorbeeld hangend aan het systeem plafond en buiten met speciale grond ankers zijn borden op palen geplaatst. Snel en makkelijk te plaatsen maar ook weer te verwijderen. Ideaal voor een evenement!

MEGA
ROBOT

Om flink de aandacht te trekken hebben we deze metershoge robot gemaakt.

Met de mogelijkheid om volledige vrijstaand te staan kon de robot gemakkelijk en snel met een heftruck verplaatst worden. Op het terrein van het Evoluon in Eindhoven heeft onze robot dan ook op verschillende plekken gestaan.

De robot was zo opgebouwd dat deze makkelijk op en af te bouwen was, daarnaast ook compact opgeslagen kon worden voor het volgende evenement.

ROBOTS IN ALLERLEI MATEN

Voor het evenement zijn 4 robot karakters ontworpen, deze komen in alle uitingen terug tijdens het evenement.

We hebben verschillende versies en groottes van golfkarton en geschuimd PVC gemaakt. De armen en losse onderdelen konden vrij bewegen.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.