Skip to content

Vacansoleil

Het familiebedrijf Vacansoleil werd in 1969 opgericht. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider als aanbieder van campingvakanties, met kantoren in acht landen. In 2003 werd de eerste eigen camping aangeschaft, Le Chêne Gris nabij Parijs die het begin zou vormen van de campingketen Iris Parc.

Tegenwoordig biedt Vacansoleil op 450 campings staanplaatsen, volledig ingerichte tenten en stacaravans met sanitair aan, verspreid over geheel Europa.

Vacansoleil maakt regelmatig gebruik van de expertise van Glance & Vision. Zo zorgen wij ervoor dat het gehele wagenpark herkenbaar de weg op gaat. We voorzagen het hoofdkantoor en het distributiecentrum van gevelreclame en maakten we inmiddels al een paar duizend borden voor de mobile homes (and still counting!) 

Meer informatie over Vacansoleil op www.vacansoleil.nl

VAN PERSONENAUTO TOT BEDRIJFSBUS

Bijna maandelijks mogen we weer een auto beletteren voor Vacansoleil. Inmiddels hebben we al tientallen personenauto’s mogen voor zien van belettering in speciale reflecterende folie. Naast de personenauto’s voor de medewerkers beletteren we ook alle bedrijfsbussen in dezelfde huisstijl. Naast het merk Vacansoleil verzorgen we ook de beletteringen voor andere onderdelen van Vacansoleil zoals Irisparc en European Leasure Service.

Accomodatie
Borden

Alle mobile homes op de Vacansoleil campings zijn voorzien van een aluminium sandwich bord. Het bord geeft informatie over het type mobile home.

Inmiddels hebben we al duizenden borden mogen maken in allerlei maten en soorten. De borden worden eerst op onze freestafel in de juiste afmeting en vorm gefreesd en voorzien van boorgaten. Daarna worden de borden voorzien van een print op onze vlakbedprinter. De laatste stap is het lamineren van de borden. Dan zijn ze klaar voor gebruik en extra beschermd tegen UV straling en andere invloeden van buitenaf. De borden worden per camping gesorteerd en inclusief montage materiaal geleverd op het distributie centrum van Vacansoleil.

Vacansoleil bord caravan

VAN BORDJE TOT GEVELRECLAME

Ook het hoofdkantoor is niet meer te missen. Aan de voorkant plaatsten we grote doosletters voorzien van ledverlichting. En aan de zijkant van het pand hebben we grote acrylaat letters gemonteerd op afstandsdoppen. Deze worden ´s avonds verlicht door middel van spots.

Als je een camping van Vacansoleil bezoekt kom je bijna zeker nog meer werk van ons tegen. Het welkomstbord bij de ingang bijvoorbeeld of het informatiebord bij de receptie, maar ook de duizenden borden die bevestigd zijn aan de caravans.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.