Skip to content

Van Aaken

Samen denken in mogelijkheden, Think Possible

Dé onafhankelijke, innovatieve en inspirerende ICT service provider op het gebied van data ontsluiting, -transformatie, -bewerking en -deling in de Agri & Food business.

En al ruim 30 jaar met 65 medewerkers op 2 locaties in Rosmalen en Zoetermeer de verbindende factor in data toepassingen binnen de Agri & Food sector.

Toen van Aaken een nieuw pand betrok, mochten wij aanschuiven voor de aankleding. Van buiten naar binnen hebben het pand en omgeving voorzien van de huisstijl elementen van Van Aaken. Buiten de parkeerbordjes, bewegwijzering, reclamezuilen en binnen hebben we mooie wanddecoratie geplaatst.

Meer informatie over Van Aaken www.vaa.com 

Muren die spreken

De witte wanden bij Van Aaken hebben we in een dag tijd voorzien van enorme afbeeldingen. Het nieuwe logo en daar bij behorende slogan komt op een aantal wanden terug. De systeemwanden werden voorzien van peesframes.  De wand bij de ingang en achter de keukenblokken hebben we behangen met een naadloos behang (airtex).

SYSTEEM WANDEN

De wanden bij van Aaken zijn bijna allemaal systeemwanden. Omdat hier naden en  strips in zitten blijf je deze met een muurfolie altijd zien. Om een mooi strak resultaat te bereiken zonder naden en oneffenheden, hebben we alle wanden voorzien van een peesframe,

Hiernaast zie je mooi het resultaat voor en na. Nieuwsgierig hoe we dat monteren? Kijk dan snel de video hier onder!

Wand met peesframe Peesdoek in frame

VOOR
& NA

Een peesframe is de perfecte manier om een wand met oneffenheden te voorzien van een mooie visual. Snel te plaatsen en mocht je er ooit toch op uitgekeken zijn, wisselen we de print in mum van tijd om voor een nieuwe afbeelding.

Opvallende GEVELRECLAME

Niet alleen binnen zijn onze mensen aan de slag gegaan.

Aan een drukke weg was de wens om ook ’s avonds op te vallen. Om die reden hebben we een voorstel gedaan voor gevelreclame. Na de keuze uit een aantal opties, zijn we aan de slag gegaan met tekeningen en de aanvraag bij de gemeente. Na goedkeuring is de productie gestart en volgde de montage op locatie. We plaatsten nog wat bewegwijzering en parkeerbordjes buiten en het plaatje was compleet!

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.