Skip to content

Vision PRO 2020

In opdracht van Verel Expo hebben we dit unieke lichtobject gemaakt. Een echte eye-catcher tijdens het evenement waarvoor dit object speciaal is gemaakt. 

Alles is in eigen huis geproduceerd en dat in een record tempo van anderhalve week. In onze werkplaats werd alles gemonteerd en aangesloten. Op de locatie, hoefde alleen de stekkers erin en kon er gedraaid worden.

NEON MAAR DAN NET ANDERS

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van LED neon. Dit heeft de uitstraling van authentiek neon glas, maar dan met alle voordelen van ledverlichting. Het is gemaakt van flexibel kunststof wat tegen een stootje kan, het is energiezuinig en mocht het nodig zijn, in allerlei verschillende kleuren in te stellen. 

Led in ALLE KLEUREN

Doormiddel van een DMX controller is het lichtobject via een externe controller aan te sturen. In dit geval ideaal, omdat tijdens de lichtshow van het evenement nog veel meer lichten en ledlijnen aangestuurd werden door middel van DMX. De neon strip is voorzien van RGB led en daardoor zijn alle kleuren mogelijk die je maar kunt bedenken. De acrylaat letters zijn door ons voorzien van witte leds en aangesloten op de DMX controller. 

Wat wil jij
UItlichten?

De afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring op gedaan met verlichting. Van simpele spots tot complexere objecten zoals bijvoorbeeld deze neon ledletters. Wil jij iets uitlichten? Wij helpen je er graag bij!

Vision pro reclameletters

Productie in eigen huis

Het hele object is van begin tot eind in onze eigen werkplaats gebouwd, van de houten basis tot het aansluiten en ingieten van de ledverlichting. Zo houden we controle op de deadline, bewaken we de kwaliteit en houden we de lijntjes kort. 

Mag het licht uit?

Zelfs als alle ledverlichting is uitgeschakeld is deze eye-catcher een plaatje om te zien. De zwarte letters met de witte contour lijnen en de letters van acrylaat passen perfect bij elkaar. De witte neonstrip neemt de kleur aan van het gekozen licht. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.