Skip to content

Weide Weelde

Puur Nederlandse Weidezuivel van de rijke weiden van onze Gildeboeren. Het kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden, is de bron voor onze 100% natuurlijke zuivel. Weide Weelde, lekker puur, goed voor koeien, weidevogels en natuur.

Imagro, bureau voor strategie en creatie voor agri, food en buitengebied, komt regelmatig met zoals wij noemen typische “Glance & Vision-klusjes”, heerlijke uitdagingen waarbij eerst stevig moet worden nagedacht  over materiaalgebruik en uitvoering. Deze keer kwam men met de fantastische vraag of we voor hun klant Weide Weelde een levensgrote zuivelpak konden maken. Die vraag hoefden ze geen tweede keer te stellen. Natuurlijk kunnen wij dat.

Meer informatie over Weide Weelde op weideweelde.nl

LEVENSGROOT MELKPAK

Zoals de kartonnen versie wordt gemaakt, zo ook deze grote variant, maar dan van aluminium sandwichplaat. De uitslag van de verpakking hebben we vergroot en door middel van cnc frezen uit 1 plaat dibond gefreesd en vervolgens in vorm gevouwen en verlijmd. Naderhand is een full color sticker aangebracht.

De dop is als laatste toegevoegd en is volledig gemaakt van geschuimd PVC.

Na de officiële lancering hebben we ook zorg gedragen voor de aankleding van de Weide Weelde bedrijfspresentatie op de “Share a perfect day” dag van de Jumbo.

IN HET
WILD GESPOT

Inmiddels wordt het zuivelpak van Weide Weelde ingezet tijdens allerlei promotionele doeleinden.

Zoals op deze foto te zien is tijdens de officiële lancering van het nieuwe pak.

productpresentatie weide wilde melk pak

NOG MEER MELKPAKKEN

Ook andere bedrijven in de zuivel industrie weten ons te vinden en daarvoor hebben we met plezier verschillende melkpakken gemaakt. 

In allerlei verschillende afmetingen en zelfs een met een afneembare dop, voor een feestelijke onthulling.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.