PRESENTATIE WANDEN

PRESENTATIEWANDEN DIE ERUIT SPRINGEN

Het gebruik van presentatiewanden is dé ideale manier om jouw bedrijf op impactvolle wijze aan de buitenwereld te presenteren. Glance & Vision ontwerpt en produceert professionele presentatiewanden in allerlei formaten en vormen: zowel verlicht als onverlicht.

Met de presentatiewanden van Glance & Vision maak je in een mum van tijd een professionele en duurzame pop up stand die eruit springt tijdens beurzen, exposities en productpresentaties. Natuurlijk in de gewenste huisstijl en met kleuren die sprankelend overkomen.

KRIJG DE AANDACHT DIE JOUW BEDRIJF VERDIENT

Onze presentatiesystemen zorgen ervoor dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient tijdens beurzen, productpresentaties en andere evenementen. Met een breed scala aan presentatiewanden die je eenvoudig en zonder gereedschap in elkaar kunt zetten, creëer je gemakkelijk een unieke én opvallende presentatiewand.

Met de presentatiewanden van Glance & Vision maak je in een mum van tijd een professionele en duurzame pop up stand die eruit springt tijdens beurzen, exposities en productpresentaties. Natuurlijk in de gewenste huisstijl en met kleuren die sprankelend overkomen.

ASSORTIMENT PRESENTATIEWANDEN

Glance & Vision ontwerpt en maakt presentatiewanden die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers. Onze visie is namelijk dat iedere opdrachtgever een op maat gemaakte oplossing verdient.

Daarom hebben wij diverse soorten presentatiewanden van Expolinc in ons aanbod waarmee je werkelijk alle kanten op kunt:

Download onze brochure met meer informatie over de verschillende presentatiesystemen.

Classic Frame

Fabric System

Pop up Magnetic

Soft Image

Panel Base

Case & Counter

Magnet Frame & Base

Meer producten

Heb je vragen over één of meerdere producten? Komt jouw gewenste product niet voor in de lijst? Neem dan contact met ons op. Wij lichten de mogelijkheden graag verder toe.

STIJLVOL
DUURZAAM
GEMAK

Ervaar in deze video het gemak en de eenvoud van een van de producten van Expolinc. Het Fabric system is in een mum van tijd opgebouwd, en dat met maar 1 persoon. En zoals je ziet de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Play Video

MOBIELE PRESENTATIEWANDEN: LICHTGEWICHT ÉN VAN HOGE KWALITEIT

Naast het assortiment uit bovenstaande lijst, is het ook mogelijk om met de mobiele presentatiewanden van Expolinc in een handomdraai een fantastische beursstand te bouwen. Deze flexibele oplossing is  met name een uitkomst voor evenementen waarbij je in een kort tijdsbestek eenvoudig een pop up beurswand wilt opbouwen.

Bovendien zijn de mobiele presentatiewanden mooi opgeborgen in speciale transporttassen en koffers waardoor jouw presentatiewand er netjes uit blijft zien, ook na intensief gebruik. We doen dus geen concessies op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, want Expolinc biedt levenslange garantie op alle producten. Dat zegt toch genoeg?

MET ONZE PRESENTATIEWANDEN DE PERFECTE EYECATCHER CREËREN?

Heb je vragen over onze presentatiewanden? Dan staan we te trappelen om je uit te nodigen voor een (virtueel) kennismakingsgesprek waarbij we onze eindeloze maatwerkoplossingen graag met je doornemen.

Liggen er al een aantal goede ideeën op tafel, of moeten we bij het begin beginnen? Wij gaan hoe dan de uitdaging aan!

Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 40 2301150, stuur een e-mail naar info@glance-vision.nl of vul het contactformulier in.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op