Skip to content

RAAMDECORATIE EINDHOVEN

Kan jouw kantoor wel wat meer privacy gebruiken? Wil je jouw winkel voorzien van reclame of wil je simpelweg je bedrijfspand opfleuren met jouw eigen huisstijl? Dan is raamdecoratie dé oplossing!

Bij Glance & Vision helpen wij je graag met een ontwerp op maat. Met een team van creatieve professionals ontwerpen, produceren en monteren we alle soorten raamdecoraties in de regio Eindhoven.

Van zonwerende folies tot tijdelijke raamdecoraties. Of je nu een winkel bezit in Veldhoven, een restaurant in Nuenen of een kantoor elders in de regio Eindhoven, wij denken graag met jou mee.

Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

RAAMDECORATIE: HÉT ALTERNATIEF VOOR RAAMBEKLEDING

Wie denkt dat alleen gordijnen of jaloezieën voor de juiste sfeer in een bedrijfspand kunnen zorgen, heeft het mis. De mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie zijn eindeloos.

Een mooi alternatief voor de traditionele raambekleding is raamfolie. In verschillende kleuren, prints en maten, kan raamfolie op zowel binnen-  als buitenramen worden aangebracht. Hierdoor kan elke ruimte volledig naar wens worden gedecoreerd. Een mooi effect op de ramen voor de juiste look en feel bij je bezoekers of een logo om je huisstijl meer kracht te geven.

PRIVACY EN BEVEILIGING MET RAAMDECORATIE

Het grote voordeel van raamdecoratie zoals folie, is dat het niet alleen een mooie blikvanger is, het is ook uiterst functioneel. Houd pottenkijkers op afstand met onze anti-inkijk-folie ‘One way vision’.

Hiermee kan je personeel naar buiten kijken, maar wordt het zicht van buiten naar binnen belemmert. Handig voor winkels en kantoren op de begane grond.

Ook voor het verminderen van inbraken kan raamfolie gebruikt worden. Bezittingen worden niet gezien, glas wordt versterkt en rondvliegende glasscherven worden voorkomen.

ZONWERENDE RAAMDECORATIE

’s Zomers kan een bedrijfspand flink opwarmen door zonlicht. Met behulp van zonwerende raamfolie kan zonlicht en UV-straling worden geweerd. Een effectieve manier om het pand koel te houden en verkleuring van het interieur tegen te gaan.

Zonwerende folie is er in verschillende kleuren en maten. Wij helpen jou graag met het kiezen van de juiste folie.

TIJDELIJKE RAAMDECORATIE

Heb je een leegstaand winkelpand, of is er een kantoor dat verbouwd moet worden? Kies dan voor tijdelijke raamdecoratie.

Door het gebruik van onze mild klevende folie veranderen we je ramen in rap tempo in tijdelijke reclamedragers.

Kondig een spetterende openingsactie aan of vermeld je nieuwe adres op de etalageruit. De folie laat zich gemakkelijk verwijderen en laat geen lijmresten na.

Bijkomend voordeel: alle rommel is uit zicht en de hardwerkende verbouwers kunnen ongestoord hun gang gaan.

LEUKE IDEEËN VOOR RAAMDECORATIE

Bij Glance & Vision in Veldhoven hebben we een groot assortiment aan raamdecoraties. Onze raamstickers worden vervaardigd in de bekende frosted of etched glass folies, maar ook in print- of effen kleurfolies. Deze zijn zowel decoratief als functioneel inzetbaar.

Denk maar eens aan een mooi logo of je bedrijfsnaam in plakletters. Een absolute must als het gaat om de herkenbaarheid van je bedrijf of product. Of geef je klanten de juiste gevoelsbelevenis met bedrukte raamfolie.

Wat je wensen ook zijn, bij Glance & Vision helpen we je graag met een advies op maat. Van ontwerp en print, tot aan de productie en montage. Niks is ons te gek.

Wilt u meer informatie over onze producten? Vraag dan nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan en daag ons uit. Want mooie dingen maken, daar draait het bij ons dagelijks om!

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.