RAAMFOLIE OP MAAT

Extra reclame op je winkelruiten, meer privacy voor jouw medewerkers op kantoor of sfeervolle raamdecoratie in de kleuren van jouw huisstijl; de raamfolie van Glance & Vision biedt een oplossing voor ieder vraagstuk. Glance & Vision ontwerpt, produceert en installeert raamfolie op maat.

Of het nu gaat om privacy raamfolie voor een kliniek, decoratieve raamfolie voor een school of tijdelijke raamfolie voor een winkel, onze creatieve professionals gaan geen uitdaging uit de weg.

Neem dus vandaag nog contact op voor meer informatie en persoonlijk advies.

RAAMFOLIE VOOR WINKELS, KANTOREN EN BEDRIJVEN

De ramen van een bedrijfspand zijn dé ideale reclamedragers. Ze zijn vaak groot en geven sfeer aan het pand. Perfect voor een reclame-uiting of om je bedrijfsidentiteit kracht bij te zetten. Zoek jij raamfolie voor je winkel, kantoor, praktijk of school, maar houd je niet van standaard plakfolie? Dan zit je bij Glance & Vision goed.

Met een team van professionele ontwerpers produceren wij raamfolie op maat voor winkels, kantoren en bedrijven. We houden van uitdagende projecten, waarin we alle creativiteit kwijt kunnen. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van raamfolie die past bij jouw bedrijf en jouw wensen.

SOORTEN RAAMFOLIE

Glance & Vision heeft raamfolie in verschillende soorten en maten in het assortiment. Van decoratieve raamfolie tot tijdelijke raamfolie en van gekleurde raamfolie tot privacy raamfolie. Bij het ontwerp gaan we altijd uit van maatwerk.

DECORATIEVE RAAMFOLIE

Geef je winkel, bedrijfspand of (sport)school de juiste look & feel met onze decoratieve raamfolie. Een uitstekend alternatief voor standaard raambekleding, zoals jaloezieën of vitrages.

De decoratieve raamfolie van Glance & Vision is niet alleen geschikt voor buitenramen, maar ook voor glazen scheidingswanden en deuren.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw gehele winkel of bedrijfspand te verfraaien. Met onze creatieve ontwerpen of jouw bedrijfslogo sluit de glasfolie bovendien naadloos aan op het interieur.

Voor Scholengemeenschap De Rooi Pannen ontwierpen we decoratieve raamfolie op maat om de juiste gevoelsbeleving bij studenten te creëren.

PRIVACY RAAMFOLIE

Veel kantoren, klinieken en praktijkruimtes op de begane grond hebben er last van: ongewenste inkijk van voorbijgangers. Met onze innovatieve privacy raamfolie creëer je meer privacy voor je medewerkers en bezoekers én houd je belangrijke spullen uit het zicht.

De Etched Glass folie, oftewel zandstraal folie, belemmert het zicht van buiten naar binnen en zorgt tegelijkertijd voor voldoende daglicht.

Wil je nog gewoon naar buiten kunnen kijken? Dan raden we onze One Way Vision folie aan.

En vergis je niet: privacy raamfolie hoeft niet saai te zijn. Een ontwerp met een inspirerende tekst? Kan! Een raamfolie met logo of bedrijfsactiviteit? Geen probleem! Bekijk hiernaast onze voorbeelden ter inspiratie.

RAAMFOLIE MET PRINT

Naast transparante raamfolie hebben we ook raamfolie met print in ons assortiment.

Onze Full Color raamfolie is uitermate geschikt om het zicht volledig te blokkeren en tegelijkertijd reclame te maken. Full color geprinte folie wordt vooral gebruikt om (etalage)ruiten te voorzien van grote afbeeldingen.

Ideaal om de zichtbaarheid in de omgeving te vergroten.

TIJDELIJKE RAAMFOLIE

Leegstaande kantoorpanden of winkels die verbouwd worden, hoeven geen doorn in het oog te zijn. De ruiten van deze panden kunnen gemakkelijk omgetoverd worden tot tijdelijke reclamedragers. Maak met onze tijdelijke raamfolie bijvoorbeeld reclame voor de (her)opening van je zaak of vermeld de nieuwe openingstijden. Je houdt met tijdelijke raamfolie bovendien op een creatieve manier verbouwingsrommel uit het zicht.

Bekijk hiernaast hoe retailketen Bagels & Beans de komst van een nieuwe vestiging aankondigt met onze raamfolie. Na de opening vervangen wij de tijdelijke raamfolie door zelfklevende folie op maat.

INTERESSE IN GLASFOLIE OP MAAT? NEEM CONTACT OP.

Heb je interesse in onze glasfolie op maat? Heb je een geweldig idee en ben je benieuwd hoe onze vakmensen je hierbij kunnen helpen? Of heb je juist nog helemaal geen idee en zoek je inspiratie? Glance & Vision denkt graag met je mee.

Neem gerust contact met ons op via info@glance-vision.nlof bel ons op 040-23001150. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We kijken uit naar een kennismaking.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op