Raamdecoratie

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

De ramen van je bedrijfspand zijn prima reclamedragers. Zit je op de begane grond dan heb je het voordeel dat de raamdecoratie op ooghoogte aangebracht kan worden en dat kan een klant niet missen. Goed uitgevoerd is een raamdecoratie zeker een toevoeging op de uitstraling van je pand. Raamstickers kunnen uitgevoerd worden in de bekende frosted of etched glass folies, maar ook in effen kleurfolies, evenals met een mooie print. Is het de bedoeling dat men niet naar binnen kan kijken maar dat de mensen binnen wel naar buiten kunnen kijken, dan kan er gekozen worden voor one way vision- folie ( of “gaatjesfolie” zoals het bij ons simpelweg genoemd wordt). Zoveel mensen, zoveel wensen.

UITGELICHT | ATOS

Voor het kantoorgebouw van Atos in Utrecht hebben we enkele jaren geleden een enorme raamdecoratie aangebracht met one way vision folie zodat alle medewerkers van binnenuit gewoon naar buiten kunnen kijken.

Tijdelijke raamdecoratie

Als er een winkelpand of kantoorpand verbouwd wordt is het niet altijd fijn als de hardwerkende bouwvakkers in de kijker staan. Dan gebruik je je glazen pui toch gewoon als tijdelijke reclamedrager met een aankondiging dat je binnenkort opengaat. Zo doet Bagels & Beans dat ook en dan bellen ze ons. Wij printen dan op een speciale mildklevende folie, die zich ook weer makkelijk laat verwijderen en geen lijmresten na laat.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION