RAAMDECORATIE

GLASHELDER!

Clearview is een printbare heldere glasfolie. Door de enorm heldere eigenschappen valt deze folie nauwelijks op als deze op een raam geplakt is. Ideaal voor complexere lijnen of vormen, maar ook voor afbeeldingen en logo’s.

Een mooie toepassing voor etalageruiten, of binnen het kantoor. Een afbeelding kan namelijk ook aan 2 zijdes zichtbaar afgedrukt worden, door het toepassen van een extra witte tussen laag. 

Mogelijkheden genoeg!

PRIVACYFOLIE

Liever geen inkijk? Dan is privacy folie de perfecte oplossing. De meest gebruikte variant is zandstraal folie, ook wel etched glass genoemd. Voor (dag)licht geen belemmering, maar voor het zicht wel.

Ook hiermee zijn er ontelbare verschillende mogelijkheden. Je kunt een raam volledig uitplakken, maar we kunnen er ook patronen of teksten uitsnijden. Ook het beprinten van deze folie zorgt voor geweldige resultaten.

FULL COLOR RAAMFOLIE

Ramen zijn ideale oppervlaktes om reclame te maken. Wil je het zicht volledig blokkeren dan kunnen we ramen volledig voorzien van full color geprinte folie.

Wil je het zicht nog behouden van binnen naar buiten, maar andersom niet? Kies dan voor one-way-vision folie ook wel gaatjes folie genoemd. Ook hierop kun je een afbeelding printen.

TIJDELIJKE RAAMFOLIE

Ga je verbouwen? Dan wil je waarschijnlijk niet dat voorbijgangers de troep of eventueel al waardevolle spullen van je verbouwing kunnen zien. Dan is het ideaal om de ramen volledig te beplakken met een tijdelijk raamfolie. Zo is het zicht netjes op de bouwplaats maar kun je ook perfect al reclame maken voor je (her)opening van je nieuwe zaak! Win-win situatie dus!

Voor de retailketen Bagels & Beans, hebben we al heel wat nieuwe winkels voorzien van tijdelijk raamfolie. Zodra een pand beschikbaar is voor verbouwing komen wij in actie en plakken de voorgevel dicht. Aan het einde van de verbouwing komen wij de permanente reclame plaatsen en verwijderen we meteen de tijdelijke folie. 

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op