Skip to content

RAAMFOLIE EINDHOVEN

RAAMFOLIE EINDHOVEN DOOR GLANCE & VISION

De ramen van je bedrijfspand zijn prima reclamedragers. Daarnaast kunnen de ramen ook een grote impact hebben in de opmaak en sfeer van de ruimte. Zo wel als reclame uiting en voor de opmaak van een ruimte is raamfolie dus een ideaal instrument. Wanneer je het goed uitvoert is raamfolie een grote toevoeging aan uw bedrijfspand. Neem bijvoorbeeld raamfolie die op ooghoogte zit. De klant of de potentiële klant kan deze reclame niet missen wat kan leiden tot een groter klantenbestand.

RAAMFOLIE IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Raamstickers kunnen worden uitgevoerd in de bekende frosted of etched glass folies, maar natuurlijk ook in effen kleurfolies of folies met een mooie print. Dit is voor Glance & Vision allemaal geen enkel probleem. Is het bijvoorbeeld niet meer de bedoeling dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken maar dat de mensen binnen wel nog naar buiten kunnen kijken, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de one way vision-folie (oftewel gaatjesfolie). Er zijn talloze mogelijkheden met raamfolie en niets is ons te gek. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij denken graag met u mee naar de, voor u, perfecte raamfolie.

TIJDELIJKE RAAMFOLIE EINDHOVEN

Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om tijdelijke raamfolie aan te schaffen. Wanneer uw kantoor of winkelpand verbouwd wordt is het niet altijd fijn als de bouwvakkers in de kijker staan of dat klanten kijken naar de troep die er binnen allemaal is. Wanneer je dan toch je ramen wilt bedekken, kun je ze natuurlijk net zo goed meteen als reclame instrument gebruiken. Zo kun je op de ramen bijvoorbeeld vermelden wanneer je weer open gaat of noem maar op, net wat u wilt. Wij printen in deze gevallen op een speciale mild klevende folie. Het voordeel hiervan is dat de folie weer makkelijk te verwijderen is en dat het geen lijmsporen nalaat.

Interesse voor lichtreclame in Eindhoven of omgeving? Vul dan gerust hieronder het contactformulier, stuur ons een mail, of bel ons op: 040 230 11 50

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.