Skip to content

Indruk maken met een reclamezuil? Wij geven je tips!

De voordelen van een reclamezuil

Met een reclamezuil kun jij precies laten zien waar jouw bedrijf te vinden is. Het is als het ware een visitekaartje, recht voor de deur van jouw bedrijf.

Wist je dat een reclamezuil meerdere functies kan hebben? Naast het uitdragen van jouw bedrijfsidentiteit, kan een reclamezuil een goed middel zijn om jouw bezoekers van extra informatie te voorzien. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld openingstijden of de bewegwijzering binnen een gebouw.

Reclamezuilen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, kleuren en materialen. Daarnaast kun je nog kiezen uit een verlichte- of onverlichte reclamezuil. De keuze is reuze, en dat is fijn. Maar, wij begrijpen ook dat het lastig is om te bepalen wat jij precies nodig hebt.

Wil jij weten waar je op moet letten bij het ontwerpen en aanschaffen van een reclamezuil? Wij inspireren je graag met onze tips en voorbeelden.

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ EEN RECLAMEZUIL?

Benut jouw reclamezuil zo optimaal mogelijk, met deze tips:

  • Houd er rekening mee dat er niet teveel informatie op jouw reclamezuil staat. De boodschap van de zuil zal met teveel informatie namelijk moeilijk te begrijpen zijn.
  • Zorg ervoor dat jouw reclamezuil altijd voorzien is van jouw logo, zodat bezoekers zeker weten dat de uitgedragen informatie is bedoeld voor jouw bedrijf.
  • Om jouw bedrijfsidentiteit zo krachtig mogelijk uit te stralen, raden wij aan om de reclamezuil zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de huisstijl van jouw bedrijf.
  • Kies je voor een verlichte reclamezuil? Dan ben je ook in de donkere uurtjes goed vindbaar.

Ideaal als je bedrijf langer open is voor personeel, bezoekers en klanten.

WAT KOST EEN RECLAMEZUIL?

Er zijn veel verschillende soorten en maten reclamezuilen beschikbaar. Hierdoor variëren de kosten van een reclamezuil enorm.

Of je nu al een concreet idee hebt of niet, neem gerust contact op. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden, zodat we een kosteninschatting kunnen maken.

RECLAMEZUIL VOORBEELDEN

ij maken reclamezuilen op maat, gebaseerd op jouw specifieke wensen.

Waar de een op zoek is naar een simpele reclamezuil, die vooral informatie uitdraagt, is de ander juist op zoek naar een manier om zijn bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen. Het uiterlijk van jouw reclamezuil zal dus vooral afhangen van de boodschap die jij wilt uitdragen.

Nog geen idee hoe je dit het beste kunt doen? Wij helpen je een handje met onderstaande voorbeelden.

1.     PROMOTIONELE ZUIL

Vaak worden dit soort opvallende reclamezuilen gebruikt op beurzen of een andere plek waar jij jouw bedrijf wilt promoten.

Ook hier zijn er allerlei soorten mogelijk. We kunnen een zuil volledig op maat maken, in elke vorm. Daarnaast zijn er ook mooie standaard systemen die je eventueel ook makkelijk zelf op en af kunt bouwen

Wat dacht je van een opblaasbare reclamezuil? Een speelse manier om indruk te maken op jouw potentiële klanten of bezoekers.

2.     INFORMATIEVE RECLAMEZUIL

Wil jij je reclamezuil vooral gebruiken om jouw bezoekers te voorzien van informatie, bijvoorbeeld voor bewegwijzering? Een informatieve reclamezuil is ideaal voor nieuwe bezoekers van je bedrijfslocatie. Zo zien ze direct waar ze kunnen parkeren en waar ze naar binnen moeten.

Zijn er meerdere bedrijven gevestigd in het pand? Ook dan kan het nuttig zijn om een reclamezuil te plaatsen om de bezoeker te informeren over de exacte locatie van jouw bedrijf.

3.     RECLAMEZUIL MET VERLICHTING

Wanneer je kiest voor een verlichte reclamezuil, heeft dit een positief effect op de vindbaarheid van jouw bedrijf in het donker.

Komen er ook ’s avonds nog veel potentiële klanten langs jouw bedrijf? Dan is een reclamezuil met verlichting de moeite waard.

4.     RECLAMEZUIL VAN HOUT

Met een houten reclamezuil zorg je voor een warme eerste indruk bij jouw klanten.

Een heel andere look dan bij een kunststof of aluminium reclamezuil.

MEER WETEN OVER RECLAMEZUILEN?

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen over reclamezuilen? Of ben je benieuwd naar wat de precieze mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn?

Neem contact op met Glance & Vision. Onze koffie staat voor je klaar!

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.